Savaitgali gaminau tiramisu pagal si recepta http://susitikimevir...receptai/?id=23. Super, super ir dar karta super!!! Dievisko skonio desertas. Ypatingai skanus buna po 2 paru
Dariau pagal antra Bea recepta, labai skanu, visi gyre bet kaloriju tai ohoho
QUOTE(snickers @ 2008 11 06, 16:06)
Nu pravalas juodas, aplėkiau pusę Kauno ir negavau tų sausainėlių, tų fingerių . Buvau Hypermaximoje, pramonės Maximoje, Girstupio IKI, Lukšio IKI. Kaunietės, kur paskutinį sykį matėt tų fingerių?
susidurt teko ir man su šita problema. Taip pat apsukau maximas visas, Akropoly maximoj sales darbuotoja isklausinejau, kazkaip ju ten neatveza, kazkada budavo dabar nera.
Ale apsukus visa miesta, radau ko ieskojau visia prie namu Samsone (prie Teo).
O kur Vilniuje rasti?? As irgi niekaip negaliu surasti
QUOTE(Inesssija @ 2009 04 22, 14:09)
O kur Vilniuje rasti?? As irgi niekaip negaliu surasti
o Samsono parduotuviu vln nera?nes jei yra manau prekes visur vienodos turetu buti. Kazkuri is merginų minėjo, kad pirko IKI parduotuveje.
Papildyta:
QUOTE(lapute33 @ 2009 01 20, 11:54)
va prasom sekmes ieskant
as iki irgi maciau juos
Aciui, iki dar neziurejau
O kiek ten gramu?
O kiek ten gramu?
sveikos mamytes
reikia skubios pagalbos, dariau tiramisu, ir nezinau kame problema, bet man viskas susigere i sausainius, visa mase, liko tik sausainiai, gal del to kad per skysta mase buvo, o gal del zelatinos, net neisivaizduoju.ar galima dar kazkaip isgelbeti, ar mesti laukan laukiu bet kokio patarimo
isanksto dekoju
reikia skubios pagalbos, dariau tiramisu, ir nezinau kame problema, bet man viskas susigere i sausainius, visa mase, liko tik sausainiai, gal del to kad per skysta mase buvo, o gal del zelatinos, net neisivaizduoju.ar galima dar kazkaip isgelbeti, ar mesti laukan laukiu bet kokio patarimo
isanksto dekoju
QUOTE(arinius @ 2009 04 24, 17:50)
sveikos mamytes
isanksto dekoju
isanksto dekoju
Tai o koki krema darei, kad susigere?
aš dedu truputį želatinos (iš akies apie porą šaukštų), kad nebūtų tiramisu kreminis, nors recepte nebuvo nurodyta.
QUOTE(astaba @ 2009 03 09, 20:04)
Savaitgali gaminau tiramisu pagal si recepta http://susitikimevir...receptai/?id=23. Super, super ir dar karta super!!! Dievisko skonio desertas. Ypatingai skanus buna po 2 paru
Dekui Dariau ir as ,nu skonis nerealus!Aciu!
QUOTE(linxmutee @ 2009 05 13, 12:38)
aš dedu truputį želatinos (iš akies apie porą šaukštų), kad nebūtų tiramisu kreminis, nors recepte nebuvo nurodyta.
nededu jokios želatinos