Springlet, kiek turiu receptu, visuose rasho DO NOT USE SUBSTITUTES. taigi.. kas nesupranta, ishverciu, "nenaudokite pakaitalu".. ce zinoma turima omeny mascarponei... vienok gi mascarpone 80 proc. riebumo, o lietuviai tai nesugeba tokiu pagamint.. kaimas ir tiek.
idek ir ta melynini, a?
as tai nedarius to citrininio anei ananasinio, tik klasikini varianta... bet reiks pabandyt kada
QUOTE (Springlet @ 2004 01 18, 23:54) |
Bea, as dar ir melynini tiramisu recepta turiu |
tiesa, o tavo receptai ish kokio saltinio?
Idesiu ryt poryt
Maniskiai is rusisku svetainiu dabar net tiksliai neatsimenu is kokios konkreciai, tai va ten ir teko skaityti, kad jos keicia maskarpone i ivairius kitus produktus, kaip sakant tarybiniai zmones dar ne tai sugalvos
Maniskiai is rusisku svetainiu dabar net tiksliai neatsimenu is kokios konkreciai, tai va ten ir teko skaityti, kad jos keicia maskarpone i ivairius kitus produktus, kaip sakant tarybiniai zmones dar ne tai sugalvos
O kaip padaryti tesla tam biskvitui vietoj sausainiuku?
biskvitas kepamas paprastai:
kiaushiniai, miltai, cukrus. 1 kiaushiniui 1 shaukshtas miltu (sriubinis su kaupuku) ir 1 shaukshtas cukraus.
zodziu plakame baltymus po truputi pilant cukru. Kai jie ishsiplaks iki standziu putu imaishom trynius ir miltus persijotus.
tiesa, dar kai kurie deda kepimo milteliu.. as kartais dedu kartais ne. bet shejp gal su gereu..
kiaushiniai, miltai, cukrus. 1 kiaushiniui 1 shaukshtas miltu (sriubinis su kaupuku) ir 1 shaukshtas cukraus.
zodziu plakame baltymus po truputi pilant cukru. Kai jie ishsiplaks iki standziu putu imaishom trynius ir miltus persijotus.
tiesa, dar kai kurie deda kepimo milteliu.. as kartais dedu kartais ne. bet shejp gal su gereu..
Aciu Bea ir Springlet !
MELYNINIS TIRAMISU
150-200g sausainiu,
2 kiausiniai,
300g Maskarpone,
300g melyniu (g.b. ir saldytos),40ml apelsinu likerio, romo ar konjako,
50g cukraus,
1 tarkuota citrinos zieve.
Trynius issukame su cukrumi iki baltumo, tada po truputi sudedame Maskarpone ir citrinos zievele. Sumaisome su jau isplaktais baltymais.
Sausainius sulaistome likeriu. Dedame i forma sluoksni sausainiu, sluoksni kremo... Virsu puosiame melynemis. Per nakti laikome saldytuve
150-200g sausainiu,
2 kiausiniai,
300g Maskarpone,
300g melyniu (g.b. ir saldytos),40ml apelsinu likerio, romo ar konjako,
50g cukraus,
1 tarkuota citrinos zieve.
Trynius issukame su cukrumi iki baltumo, tada po truputi sudedame Maskarpone ir citrinos zievele. Sumaisome su jau isplaktais baltymais.
Sausainius sulaistome likeriu. Dedame i forma sluoksni sausainiu, sluoksni kremo... Virsu puosiame melynemis. Per nakti laikome saldytuve
O apskritai kur jus ta Mascarpone gaunat?
QUOTE (Noa @ 2004 01 19, 14:25) |
O apskritai kur jus ta Mascarpone gaunat? |
Aciu Noa
Man kaip tik tas pats klausimukas atsirado
Parduotuveje prie suriu tokiame plastmasineme ovaliame indelyje dar Italijos veliava yra nupiesta Nors atsimenu kai pirma karta pirkau, tai pardavejoes tvirtino, kad neturi, o atidziau paieskojus radau. Dabar yra visose ir Rimi, ir Iki, ir Maximose.
Noa, prekybos centruose gi!
medijoj-maximoj 250 g 8.99 Lt
Iki 250 g. 8.90 Lt
medijoj-maximoj 250 g 8.99 Lt
Iki 250 g. 8.90 Lt
MAn kažkodėl Tiramisu daryti atrodo labai daug darbo Aš visada tiramisu pyragą perku Rimi.Skanumėlis Valgyčiau ir valgyčiau O vat MAximoj, visiškai kitoks ir net neskanus O RIMI tai pasaka