QUOTE(snickers @ 2008 11 07, 08:49)
Naudojau tokius itališkus biskvitinius sausainius Dolcetto pavadinimu, jų kaina Maximoj buvo 2,99lt, tiko puikiai, tik padžiovinau orkaitėj.
Man dar įdomu, ar aš per mažai plakiau trynius su cukrumi, ar jie ir turi būti gelsvi nes kaimiški kiaušiai? Baltymai tai "stovėjo" apversti, o šitie tai nea.
Man dar įdomu, ar aš per mažai plakiau trynius su cukrumi, ar jie ir turi būti gelsvi nes kaimiški kiaušiai? Baltymai tai "stovėjo" apversti, o šitie tai nea.
, reiks ir man tu saisainiu pasieskot. Tik nemaciau. O kur jie yra? Prie duonos ar prie visu sausainiu?
Ne, viskas gerai su tais tryniais, jie ir nebus balti, o tuo labiau kaimiski. Ir nestoves