Liuksas, gerai, kad tik man pačiai ir patiko, valgysiu viena visus devynis bliūdus
Blogus sausainius nusipirkau - tuos prancūziškus su eifelio bokštu, labai sumirko, gerai, kad į receptą kreivai pažiūrėjau tai antrą sluoksnį dėdama pirštelius pamiršau pamirkyt, gavosi minksti, bet ne košė Ir amareto nedėjau, jaučiu su juo būtų išvis pasaka.
Pabandysiu Cinside ir tavo receptą
O šeip niekada nemaniau, kad žali kiaušiniai gali būti taip skanu, į darbą atsinešiau, oi valgysiu, ačiū už receptus
Pagaminau šiandien savąjį "PAKYLĖK MANE" ujj belieka tik sulaukti rytojaus ir patikrinti kaip gavosi, nes atrodo tai labai skaniai
o gavosi tikras skanumynas naudojau tuos pačius sausinėlius su eifelio bokštu, kurios apšlakščiau kava. Tai apatinis sluoksnis galėjo būti kiek mažiau sumirkęs į kremą įdėjau kelis gramus airiško likerio
Rezultatu patenkinta, bandysiu dar
vaizdas toks:
Rezultatu patenkinta, bandysiu dar
vaizdas toks:
galima ir prapjauto tik fotke nelabai kokia gavos, o pakartoti jau nebegaliuuuu
Na, pagaliau ir a6 jau susipirkau visus komponentus ir lekiu gamintis 6io skan4sto. Niam, niam, niam..........
Darysiu ir as si skanumyna, nes beskaitant apie ji, labai jau viliojanciai skamba
Tik turiu toki klausimuka.. Vienos rasot kad tiramisu jums gaunasi istizes ir reikia ji isimti is formos saukstu, o kitos rasote, jog jis gaunasi tvirtas kaip tortas.. Tad pagal kuri is receptu jis gaunasi tvirtas?
Jeigu as darysiu tiramisu pagal si recepta ar jis nebus istizes? Gal reiktu dar sausainiuku prideliot ir is sonu..
Tik turiu toki klausimuka.. Vienos rasot kad tiramisu jums gaunasi istizes ir reikia ji isimti is formos saukstu, o kitos rasote, jog jis gaunasi tvirtas kaip tortas.. Tad pagal kuri is receptu jis gaunasi tvirtas?
Jeigu as darysiu tiramisu pagal si recepta ar jis nebus istizes? Gal reiktu dar sausainiuku prideliot ir is sonu..
QUOTE(bea @ 2004 01 18, 01:09)
<!-- ALIGN begin --><div align="center">[color=purple]Tiramisu
12 porciju
6 kiaushiniai
450 g mascarpone surio
36 sausainiukai (lady fingers)
2-1/2 puodelio stiprios kavos
13 shaukshtu cukraus
3 saukstai kakavos
1. Mikseriu ishsukite trynius su cukrumi.
2. Idekite mascarpone suri ir ishmaishykite.
3. Ishplakite baltymus iki standziu putu ir imaishykite i mascarpone mishini.
4. I 1/3 mascarpone misinio idekite kakava ir gerai ishmaishykitel.
5. Puse mascarpone mishinio be kakavos supilkite i serviravimo inda.
6. Greit pamirkykite sausainius i kava ir dekite ant to mishinio.
7. Ant sausainiu dekite ascarpone mishini su kakava.
8. Vel dekite sausainiukus pamirkytus kavoje ir ant ju sudekite likusi mascarpone mishini.
9. Pabarstykite virshu kakavos milteliais
10. Shaldykite 24 val.
12 porciju
6 kiaushiniai
450 g mascarpone surio
36 sausainiukai (lady fingers)
2-1/2 puodelio stiprios kavos
13 shaukshtu cukraus
3 saukstai kakavos
1. Mikseriu ishsukite trynius su cukrumi.
2. Idekite mascarpone suri ir ishmaishykite.
3. Ishplakite baltymus iki standziu putu ir imaishykite i mascarpone mishini.
4. I 1/3 mascarpone misinio idekite kakava ir gerai ishmaishykitel.
5. Puse mascarpone mishinio be kakavos supilkite i serviravimo inda.
6. Greit pamirkykite sausainius i kava ir dekite ant to mishinio.
7. Ant sausainiu dekite ascarpone mishini su kakava.
8. Vel dekite sausainiukus pamirkytus kavoje ir ant ju sudekite likusi mascarpone mishini.
9. Pabarstykite virshu kakavos milteliais
10. Shaldykite 24 val.
QUOTE(@zemuoge@ @ 2008 10 07, 19:30)
Darysiu ir as si skanumyna, nes beskaitant apie ji, labai jau viliojanciai skamba
Tik turiu toki klausimuka.. Vienos rasot kad tiramisu jums gaunasi istizes ir reikia ji isimti is formos saukstu, o kitos rasote, jog jis gaunasi tvirtas kaip tortas.. Tad pagal kuri is receptu jis gaunasi tvirtas?
Jeigu as darysiu tiramisu pagal si recepta ar jis nebus istizes? Gal reiktu dar sausainiuku prideliot ir is sonu..
Tik turiu toki klausimuka.. Vienos rasot kad tiramisu jums gaunasi istizes ir reikia ji isimti is formos saukstu, o kitos rasote, jog jis gaunasi tvirtas kaip tortas.. Tad pagal kuri is receptu jis gaunasi tvirtas?
Jeigu as darysiu tiramisu pagal si recepta ar jis nebus istizes? Gal reiktu dar sausainiuku prideliot ir is sonu..
Tai ar darei? Kaip gavos?
Merginos, patarkit
Gyvenime nesu valgiusi Tiramisu deserto. Mes su draugais organizuojame teminius vakarelius, si kart bus italu, tai esu ipareigota padaryti Tiramisu deserta , taciau gyvenime nesu jo valgiusi, tad net neisivaizduoju jo skoniu. Perskaiciau N receptu, ir dabar galvoje visiska kose . Perskaiciau italu psl., kad tikrasis Tiramisu daromas tik mascarpone ir kiausiniai (baltymu mase, tryniu mase). Mazdaug 500 surio ir 4 kiausiniai. Ten teigiama, kad grietineles ir zelatinos neturi buti. Tai man idomu, jei kas dare, ar nebus labai skysta mase Visi laukia skanesto, tik vat dabar man
Gyvenime nesu valgiusi Tiramisu deserto. Mes su draugais organizuojame teminius vakarelius, si kart bus italu, tai esu ipareigota padaryti Tiramisu deserta , taciau gyvenime nesu jo valgiusi, tad net neisivaizduoju jo skoniu. Perskaiciau N receptu, ir dabar galvoje visiska kose . Perskaiciau italu psl., kad tikrasis Tiramisu daromas tik mascarpone ir kiausiniai (baltymu mase, tryniu mase). Mazdaug 500 surio ir 4 kiausiniai. Ten teigiama, kad grietineles ir zelatinos neturi buti. Tai man idomu, jei kas dare, ar nebus labai skysta mase Visi laukia skanesto, tik vat dabar man
QUOTE(Inočka @ 2008 10 28, 17:36)
Merginos, patarkit
Gyvenime nesu valgiusi Tiramisu deserto. Mes su draugais organizuojame teminius vakarelius, si kart bus italu, tai esu ipareigota padaryti Tiramisu deserta , taciau gyvenime nesu jo valgiusi, tad net neisivaizduoju jo skoniu. Perskaiciau N receptu, ir dabar galvoje visiska kose . Perskaiciau italu psl., kad tikrasis Tiramisu daromas tik mascarpone ir kiausiniai (baltymu mase, tryniu mase). Mazdaug 500 surio ir 4 kiausiniai. Ten teigiama, kad grietineles ir zelatinos neturi buti. Tai man idomu, jei kas dare, ar nebus labai skysta mase Visi laukia skanesto, tik vat dabar man
Gyvenime nesu valgiusi Tiramisu deserto. Mes su draugais organizuojame teminius vakarelius, si kart bus italu, tai esu ipareigota padaryti Tiramisu deserta , taciau gyvenime nesu jo valgiusi, tad net neisivaizduoju jo skoniu. Perskaiciau N receptu, ir dabar galvoje visiska kose . Perskaiciau italu psl., kad tikrasis Tiramisu daromas tik mascarpone ir kiausiniai (baltymu mase, tryniu mase). Mazdaug 500 surio ir 4 kiausiniai. Ten teigiama, kad grietineles ir zelatinos neturi buti. Tai man idomu, jei kas dare, ar nebus labai skysta mase Visi laukia skanesto, tik vat dabar man
Dariau pagal šį receptą. Kadangi padarytam tiramisu leidžiama šaldytuve pastovėti, sustandėja kremas. O šis receptas - dieviškas
QUOTE(Inočka @ 2008 10 28, 16:57)
Tai ar darei? Kaip gavos?
Dariau. Tik skystas gavosi, bet laaabai skanus ir sotus Kita syki bandysiu kur su grietinele, gal neistes..
QUOTE(@zemuoge@ @ 2008 10 28, 19:15)
Dariau. Tik skystas gavosi, bet laaabai skanus ir sotus Kita syki bandysiu kur su grietinele, gal neistes..
O kiek dejai produktu? Kaip pagal recepta? As galvoju 500 gr. surio ir 4 kiausinius. Gal nebus skystas?