RIMI parduotuvėje Mascarpons sūris 500 g. kainuoja 9,98 Lt





tikiuosi bus skanu



Larissa, 23 Bal 2008 - 14:42, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
Larissa, 23 Bal 2008 - 14:42, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: ![]()
kažkur turiu tiramisu light receptą dar mano iš Vokietijos parvežtą
reikės pasidalinti


Laukiam laukiam

ir kuo greiciau

alexxandra, 23 Bal 2008 - 14:49, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
alexxandra, 23 Bal 2008 - 14:49, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: ![]()
Laukiam laukiam
:
ir kuo greiciau

ir kuo greiciau

kad ten jokios Amerikos neatrasit tai tikrai


aš tikiu,kad tradicinis yra geriausias,bet pagalvojus apie mascarpone riebumą norisi nusišauti iš nevilties



TIRAMISU LIGHT
Lady fingers biskvitais iškloti formą ir apšlakstyti 1/2 puodelio stiprios kavos ir 6 valg.šaukštų Amareto mišiniu.
KREMAS:
3 trynius, 80 g cukraus pudros ir truputį pieno (nedaug,kokius 20-30 ml)-pašildyti,bet žiūrėti,kad neužvirtų.
Įmaišyti į masę išbrinkytą ir ištirpintą (tik ne per daug karštą) želatiną (10 g įprastos arba 6 lapelius)
atskitai gerai sumaišyti 500 g mascarpone ir 250 g kreminės varškės -sujungti su trynių-želatinos mase.
atsargiai įmaišyti standžiai išplaktus 3 kiaušinių baltymus
kremą paskirstyti formoje ant paruoštų biskvitų,apibarstyti kakava arba trintu šokoladu
palaikyti kelias valandas šaldytuve.geriausia išvis daryti iš vakaro

Larissa, 24 Bal 2008 - 08:24, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
Larissa, 24 Bal 2008 - 08:24, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: ![]()
tai va, mano turimas ir asmeniškai išbandytas receptas
:
TIRAMISU LIGHT
Lady fingers biskvitais iškloti formą ir apšlakstyti 1/2 puodelio stiprios kavos ir 6 valg.šaukštų Amareto mišiniu.
KREMAS:
3 trynius, 80 g cukraus pudros ir truputį pieno (nedaug,kokius 20-30 ml)-pašildyti,bet žiūrėti,kad neužvirtų.
Įmaišyti į masę išbrinkytą ir ištirpintą (tik ne per daug karštą) želatiną (10 g įprastos arba 6 lapelius)
atskitai gerai sumaišyti 500 g mascarpone ir 250 g kreminės varškės -sujungti su trynių-želatinos mase.
atsargiai įmaišyti standžiai išplaktus 3 kiaušinių baltymus
kremą paskirstyti formoje ant paruoštų biskvitų,apibarstyti kakava arba trintu šokoladu
palaikyti kelias valandas šaldytuve.geriausia išvis daryti iš vakaro

TIRAMISU LIGHT
Lady fingers biskvitais iškloti formą ir apšlakstyti 1/2 puodelio stiprios kavos ir 6 valg.šaukštų Amareto mišiniu.
KREMAS:
3 trynius, 80 g cukraus pudros ir truputį pieno (nedaug,kokius 20-30 ml)-pašildyti,bet žiūrėti,kad neužvirtų.
Įmaišyti į masę išbrinkytą ir ištirpintą (tik ne per daug karštą) želatiną (10 g įprastos arba 6 lapelius)
atskitai gerai sumaišyti 500 g mascarpone ir 250 g kreminės varškės -sujungti su trynių-želatinos mase.
atsargiai įmaišyti standžiai išplaktus 3 kiaušinių baltymus
kremą paskirstyti formoje ant paruoštų biskvitų,apibarstyti kakava arba trintu šokoladu
palaikyti kelias valandas šaldytuve.geriausia išvis daryti iš vakaro

Aciu

is esmes tikrai skiriasi tik tuo, kad dar kremine varske dedasi. reiks kada pabandyt






GOLD, 31 Geg 2008 - 11:10, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
GOLD, 31 Geg 2008 - 11:10, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: ![]()
Sveikos, praėjusį sekmadienį žiurėjau oliverio laida
, ten jis darė šokoladinį tiramisu. Nu tai ir as bandžiau, tik nedėjau jokių likeriu
, bet dėjau amareto skonio sirupo
tai išėjo pasakiškai, tikrai pakilėjo...
![]()





Kadangi nemaciau laidos, o esu didele tiramisu gerbeja, labai prasau idek receptuka, gal ir kitoms bus naudinga
