QUOTE(Ugneta @ 2008 03 25, 10:00)
Sveikos
turiu tokia problemele,todel uzsukau cia,gal but man padesite..
mano mazylei 10 dienu.mes-cezariukai.pienelio pas mane nedaug,paspaudus speneli pasirodo lasai,bet ne srovele
mazyle istisai stengiuosi laikyti prie kruties,kad zystu,bet damaitinti tenka misinuku.toki aparateli isigijom,kabvinasi buteliukas ant kaklo is jo iseina du useliai ploni,i buteliuka pilasi misinukas,o uselis klijuojasi prie spenelio,tada mazylei duodu speneli kartu su tuo useliu ir ji taip pavalgo misinuka zysdama kruti..
bet va kita beda,kad pradejo kieteti viduriukai,mergyte sunkiai pasitustina,ir pilvuka jai paraizo,bandziau viena diena visai neduoti misinuko,tik prie papuliu prabuvo,bet vakare ji buvo tokia alkana,ir nei kart nepadare sysia_kas rodo,jog truksta organizmui skysciu..todel vakare davaiu misinuka,ir ji miegojo beveik 6 valandas..
dabar vel su baime bijau kad viduriukai uzkietes..o gal organzimas prisipras prie misinuko ir susinormalizuos? ka manote???
dekoju visoms isanksto.
turiu tokia problemele,todel uzsukau cia,gal but man padesite..
mano mazylei 10 dienu.mes-cezariukai.pienelio pas mane nedaug,paspaudus speneli pasirodo lasai,bet ne srovele
mazyle istisai stengiuosi laikyti prie kruties,kad zystu,bet damaitinti tenka misinuku.toki aparateli isigijom,kabvinasi buteliukas ant kaklo is jo iseina du useliai ploni,i buteliuka pilasi misinukas,o uselis klijuojasi prie spenelio,tada mazylei duodu speneli kartu su tuo useliu ir ji taip pavalgo misinuka zysdama kruti..
bet va kita beda,kad pradejo kieteti viduriukai,mergyte sunkiai pasitustina,ir pilvuka jai paraizo,bandziau viena diena visai neduoti misinuko,tik prie papuliu prabuvo,bet vakare ji buvo tokia alkana,ir nei kart nepadare sysia_kas rodo,jog truksta organizmui skysciu..todel vakare davaiu misinuka,ir ji miegojo beveik 6 valandas..
dabar vel su baime bijau kad viduriukai uzkietes..o gal organzimas prisipras prie misinuko ir susinormalizuos? ka manote???
dekoju visoms isanksto.
Man irgi buvo panasiai pirmomis dienomis, mes irgi cezarinukai, bet as visiskai nedaviau misinuko, jo gavo tik tiek, kiek dave ligonineje pirmas dvi dienas. mano krutys irgi nebuvo pilnos, mazyle prie kruties dedavau kas valanda, kas pusvalandi, kad viskas butu gerai ir po atkaklaus maitinimo po truputi isivaziavom o tai, kad ismiega 6val po misinuko-tau gal gerai, bet vaikuciui vis tiek geriau butu mamytes pienukas, bandyk ir mieganciai siulyt papuka, o misinuko kaip imanoma mazink. nuo mamytes pienuko neturetu kieteti viduriukai. jei labai smarkiai uzkietes-gali duoti Duphalac arbatini saukstuka per diena. masazuok pilviuka, sildyk ji, guldyk ant savo pilvuko.