Regnez, aš viską suprantu, kad vaikutis auga, keičiasi, tik mane glumina tai, kad maniškė kitokia, nei sesers ir draugių vaikučiai. Tai ji kabo ant krūties, tai ji neima. Ir glumina tai, kad aš, jos mama, negaliu suprasti, kada mano vaikas nori valgyti. O dar skaudžiau girdėti, kai mano vaikas verkia ir nežinau, kaip jam padėti. Ir niekas negali patart. Viena draugė neišlaikė ir pradėjo maitinti mišiniais. O aš to nenoriu. Todėl labai džiaugiuosi, kad jūs visos man padedate Tikrai nemaniau, kad žindymas gali būti toks sudėtingas. Manau, vasarą man reikės organizuoti man padėjusių mamyčių susitikimą
Kitą savaitę jei tik vyras galės - važiuosim su maže į žindymo palaikymo grupės susitikimus...
QUOTE(ragnez @ 2008 03 11, 18:41)
jei ne visi maitinimai dienoje buna neramus, tikriausiai, viskas gerai. kol zindysi ir tikesi savimi, pienelio netruks. jei manai, kad jau reikia duoti kruti - tai ir duok nores - ims, nenores - neims, arba trumpai pazindusi paleis. turek mintyje, kad tokio amziaus kudikis pradeda dometis aplinka. dukrytes susikaupima zysti gali trikdyti garsai, vaizdai. tai nereiskia, kad butina uzsidaryti atskiram tamsiam kambarelyje - tik noriu pasakyti, kad nesistebetum vaiko elgesiu. apskritai, per pirmuosius metus kudikis be galo sparciai auga ir keiciasi - net ne dienom, o valandom. todel daznai taip bus, kad apsidziaugsi, kad jau supranti dukryte, zinai jos rezima ir tt., o ji ta rezima isaugs, elgesys valgant keisis.