QUOTE(saulyteva @ 2007 11 21, 00:16)
Sveikos mamytes
Ir man reikia Jusu patarimo, nes nebesuprantu ka daryt.
Mums beveik 3 menesiukai, iki siol valgo tik mano pieneli (ir sparciai auga,bei sunkeja-jau sveria 8kg.). Bet jau kelinta vakara panasu,kad truksta pienuko- maziuke patraukia biski ir nebenori imt papuko
nors jis minkstas,bet matau, kad pienuko dar kazkiek yra.(Bet siaip pienas pas mane srove begdavo,papukai budavo kieti) ...Tada duodu is buteliuko nutraukta pieneli (kuri nusitraukiu diena,kada ji ilgiau miega) ir mergina be problemu patvarko 120-140ml.
Ka daryt, kad vakare netruktu pienelio? kodel maziuke nebevalgo is papuko?...
...na ir prirasiau,turbut sunku suprasti... bet as pasimetusi
... o taip noriu pati maitinti kuo ilgiau
vakare normalu kad krūtinė jau minkšta. bet vistiek joje yra pieno, todėl turi ne buteliuką duot, o žįsti krūtį, nes vakarais tavo vaikas "užsakinėja" pienuką kitai dienai. todėl kuo dažniau žįs, tuo daugiau jo gaminsis rytoj. o buteliuku tu sutrikdai tą natūralų ciklą. ir iš vis - kam tu dieną nutraukinėji?
QUOTE(xeditux @ 2007 11 21, 04:27)
Pas mane irgi vakare krutine labai minksta buna, bet tai nereiskia, kad pienelio mazai. Neduok buteliuko
nes panasu, kad mazyle tiesiog tinginiuke
gudrūs tie mūsų mažiukai - kam čia vargt ir traukt, jeigu gerai pasipriešinus mamytė duos buteliuką iš kurio žymiai lengviau gert, nereikia darbuotis