QUOTE(Audrey @ 2008 02 02, 14:30)
Noriu paprašyti patarimo:
Mano 5 mėn. mergytė maitinama vien MP jau 2 mėn. tuštinasi kas 5-7 paros. Gydytoja tai sužinojusi pasiūlė duoti daržovių košės, kad reguliuotųsi virškinimas. Ir dar eisim echoskopu tirtis, ar su žarnynu viskas tvarkoj...
Na ir aišku pergyvent pradėjau, nors buvau skaičiusi, kad vaikas gali nesituštinti iki savaitės. Bet ar tikrai tai normalu? Gal kuriai taip buvo? Ar ilgai taip gali tęstis? Ir kokių priemonių imtis? gal tikrai neužtenka MP?
Atėjus "darymo" dienai, vaikas tampa labai neramus, nors viduriukai neužkietėję...
Gal turėsit kokių minčiu? Dėkui
Mano 5 mėn. mergytė maitinama vien MP jau 2 mėn. tuštinasi kas 5-7 paros. Gydytoja tai sužinojusi pasiūlė duoti daržovių košės, kad reguliuotųsi virškinimas. Ir dar eisim echoskopu tirtis, ar su žarnynu viskas tvarkoj...
Na ir aišku pergyvent pradėjau, nors buvau skaičiusi, kad vaikas gali nesituštinti iki savaitės. Bet ar tikrai tai normalu? Gal kuriai taip buvo? Ar ilgai taip gali tęstis? Ir kokių priemonių imtis? gal tikrai neužtenka MP?
Atėjus "darymo" dienai, vaikas tampa labai neramus, nors viduriukai neužkietėję...
Gal turėsit kokių minčiu? Dėkui
Kaip jūsų dukrytė priauginėja svorį? Ar kai pasituština, pasituština 'normaliai' - t.y. ne mažai? Ar šlapinasi gerai?
Jei abu atsakymai teigiami, tuomet pienuko netrūksta.
MP maitinamam vaikui normalu nesituštinti savaitę. Tuo labiau, kad jūsų mergytės viduriukai neužkietėję. Motinos pienas yra labai lengvai pasisavinamas, tad kartais tiesiog nėra ko iškakoti.
O kad tampa nerami, tai gal tiesiog dėl tuo metu suaktyvėjusios virškinimo sistemos, kuri ruošiasi 'reikalui'?..