QUOTE(LauraSim @ 2008 01 25, 14:14)
Gerai kad radau sia tema, einu skaityti, gal atrasiu kokia paslapti kaip padidinti pienelio kieki
nes vis pastebiu kad jo mazeja
kai mazius traukia, tai zinda ilgai, kol galiausiai uzsnusta ar susinervines ima verkti ir nebevalgo, o man net truputi skauda
kadangi pienelio nera daug, tai valgo MP is viso be sistemos- kas 2-3val, o mum jau 6 men
zodziu, maitinimas MP man jau kuri laika kelia dideli galvos skausma ir del to emociskai blogai jauciuosi
jau ir prie misinuku pripratinti noriu, kad tik baigtusi si situacija, nors suprantu, kad MP labai gerai vaikuciui
atsiprasau, kad gal ne i tema rasau, bet norejau issilieti, nes nepavyksta gauti is kur nors patarimo kaip elgtis, o tokia situacija man (ir seimos nariam) kelia vis daugiau neigiamu emociju
labai tikiuosi rasti atsakyma ar patarima
pienuko jau tokiam amžiuj tikrai gaminasi pakankamai, gal tiesiog tau reikia nusiteikti, kad jo yra ir bus, nes jei išgyvenot iki dabar, reiškia, pienuko tikrai pakako ir pakanka. Turbūt daugiau jogaminasi jau maitinimo metu. Vaikai tikrai reguliuojasi pieno kiekį, ir nereikia bijoti, kad pieno nėra.
Papildyta:
QUOTE(lucky_star @ 2008 01 25, 15:41)
Noreciau ir as patarimo sulaukti
, gal kas nors irgi susidure su tokia situacija.. kai vaikas valgydamas pradeda rekti...
Maitinu dvynukus, is abieju krutu is karto (na bet cia ne esme), jie pavalgo ramiai kokias 5min, po to pradeda rekti, verkti...
Pastebiu, kad kai paleidzia kruti is spenelio MP bega pakankamai stipriai, srovelem, jie kartais net springsta.
Manau, kad tiesio nespeja ryti ta piena
Galbut kas nors galetu patari ka daryti, juk ne pereiti prie buteliuku kai sitiek daug pieno gaminasi , o del tu rekimu jiems sunku paskui kruti isiulyti, jie man nebeistustina kaip reikiant krutu, tai dar bijau kad pieno nepradetu mazeti... Zodziu galvosukiai
O gal padėtų truputį nusitraukti,ar jie nepyksta dėl to, kad stipriai bėga? Gal pirmom minutėm, kol pienas atsilaisvina,jiems viskas gerai, o po to pyksta, kad pienukas per stipriai atbego? Gal kai jie pyksta, tai truputį nutrauktum, ir vėl duotum? Nžn,ar aš čia į temą.
Papildyta:
QUOTE(LauraSim @ 2008 01 26, 00:46)
labai ačiū už patarimus ir padrąsinimą dėl MP
jau pradedam valgyti košytes, bet čia vėl susiduriam su sunkumais, nes mano virtos daržovienės jam neskanios, o valgo tik pirktines
o aš noriu virti pati nes manau kad tai sveikiau... na bet cia jau ne ta tema
o mišinukų jau daug rūšių išbandėm
bet mažius nei vienų nepripažįsta ir valgo tik MP
dėl to ieškau pagalbos
o dėl neigiamų emocijų
tai kažkaip jaučiuosi kad maitinimas SP mane labai riboja, nes negaliu nei kur išeiti iš namų, palikti ilgiau mažiuko, nes nžn kada jis užsinorės papulio
be to nejaučiu patogumo iš maitinimo, nes mes valgom tik viena poza- gulėdami ant lovos, o kitom pozom sunkiai pavyksta, nes tai neįprasta ir reikia dairytis aplink
na zodziu gal tai ir mano klaida, kad nemoku maitinti kitaip
dėl to nelabai kur išeinam su mažiuku ilgesniam laikui. o labiausiai neramina tai ar jis pavalgęs, ar užtenka pienelio, nes visad atrodo kad krūtys minkštos ir tuščios (ypač vakarais prieš miegelį) ir kiekvienąkart maitinti einu su nerimu- ar užteks pienelio
tai tikrai vargina
jau net buvau dėl to konsultuotis pas E.Markūnienę, tai pavyko šiek tiek nusiraminti, bet iki galo negaliu atsikratyti nerimo...
o labai norečiau nors iki pavasario maitinti, gal 'prasprūstumėm' per ligas
tai dabar bandau ieškoti informacijos ir patarimų kaip tai padaryti
atsiprašau kad tiek prirašiau, bet kažkaip norėjau truputį išsilieti
ačiū už supratimą
Man gulint būdavo pati patogiausia poza nuo mažojo gimimo. Aš gulėdavau, vieną ranką pasidėjus po galva ir ten dar tarp rankos pagalvėlė maža, tada ir ranka nenutirpsta, ir patogu, net kitaip miegoti nebepatogu. Gal tu guli pasirėmusi galvą, tada nėra labai patogu?
Dėl išėjimo, kaipsuprantu, jums trukdo maitinimo poza, gal išmokę kitą galėtumėte dažniau kur išeiti?
Man atrodo, jei yra noras maitinti, tai ir maitinsi, tikėk, kad taip bus, nes tikrai pienas gaminasi pagal pareikalavimą, vaikas žinda - kitam maitinimui smegenyse 'užsisako' pieno, taigi nesijaudink ir maitink, kai tik jis nori
Ir iki pavasario pratrauksit, ir dar ilgiau
)
Maniškis kaip tik daržovių košes labai mėgo, kruopų ne tiek. Atradau, kad iš kruopų jam labiausiai patinka žirniai džiovinti. Tai gal yrakokia daržovė, kur jam labiausiai patinka?