QUOTE(KristinaP12 @ 2008 01 18, 12:38)
Man ir labai reikia patarimo. Nuo gimimo vaikiukas naktį valgydavo 1-2, daugiausiai 3 kartus, o štai suėjus 4,5 mėnesio prasidėjo bemieges alkio naktys: valgo kas 1,5, 2 valandas. Kol nepavalgo-verkia, pavalgęs iškart užmiega, tačiau aišku valgant kas 1,5 valandos-pieno būna nedaug. Beje dieną valgo kas 3; 3,5, kartais net kas 4 valandas ir rodos pieno pakanka. Svoris irgi kolkas geras. Gydytoja sako, kad trūksta naktimis mamos-pasiguldžiau kelias naktis į savo lovą-rezultatas tas pats. Ar gali būti pieno krizė naktimis? Visi puola patarinėti kad turėčiau prieš naktį pradėti duoti mišinėlio, kuris sotesnis nei MP, arba pradėti primaitinėti košėmis, tyrelėmis...Tačiau nežinau ar tai nesustabdys mano pieno gamybos...Nebežinau kaip elgtis
Pritariu Xeditux. Su mano sūnum tas pats buvo - iki 4 mėn. tarpai tarp maitinimų po truputį ilgėjo ir staiga lyg kas mygtuką būtų įjungęs: kas valandą, kas dvi pradėjo keltis. Ir vienaip bandžiau 'kovot', ir kitaip - poveikio jokio. Tik depresiją įsivariau. Kai susitaikiau ir tiesiog maitinau, kada jis atsikelia, emocinė būsena susitvarkė, o po kurio laiko ir tarpai tarp maitinimų pradėjo ilgėti. Tiesa, kartais minutėlę lukterdavau ir jis pats užsimikdydavo, kartais užtekdavo paimt ant rankų, nuraminti ir paguldyti atgal (viltis gi miršta paskutinė ), bet šiaip tai suvokiau, kad tokia jau mūsų situacija ir ją reikia priimti tokią, kokia ji yra. Jokios košelės, tyrelės padėties, jeigu ką, nepakeitė (čia jau 6 mėn. kai pradėjom), tad 4,5 tikrai nepradėčiau jomis žaist: tiek dėl galimo pieno sumažėjimo, tiek dėl to, kad vaikiukui dar nereikia papildomo maisto. Taip, tai gali būti dantukų kalimosi pradžia, gal ką nors naujo išmoko (apsiversti? šliaužti?) - įspūdžiai išbudina. Jei vaikas neserga, dieną elgiasi gerai, reiškias nieko rimto. Ir dabar - po metų nuo to laiko - galiu pasakyti: ilgainiui viskas stos į savo vėžes.