Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų mėgstamiausias patiekalas?

Apklausa: Kokį vieną patiekalą iš išvardintųjų pasirinktumėte? (296 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(aguonele @ 2008 03 27, 12:36)
pas mane kai lankes mama, tai tiek pridare, kad dar uzsisaldzius turiu ir taupau  blush2.gif 

Bet labiausiai pasiilgus vedaru esu  verysad.gif  verysad.gif Viska atiduociau dabar  bigsmile.gif

niekad nesugalvojau saldyti cepelinu... o verdant tarkiai neissileidzia? skonis nepakinta?
mama pas mane vasara atvaziuoja tai reiks uzsisaldyti ir man jei viskas ok
Atsakyti
BALSAVAU UŽ PICĄ,nes cepelinai šiuo momentu atsibodę,balandėliu visai nemėstu,kitus čia išvardintus šeip sau rolleyes.gif
Atsakyti
as irgi balsavau uz pica nes jau kiti atcibode ax.gif
Atsakyti
o kokia esme sios apklausos? g.gif
balandeliu noriu
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 27, 16:40)
niekad nesugalvojau saldyti cepelinu... o verdant tarkiai neissileidzia? skonis nepakinta?
mama pas mane vasara atvaziuoja tai reiks uzsisaldyti ir man jei viskas ok

pries uzsaldant apvoliojom krakmole ir nieko thumbup.gif . Tik beje, kiekviena atskirai i maistine plevele suvyniojom. Siaip as daug ka uzsisaldau, kad ir balandelius (zinoma zalius dar).Issiimi kai noris ko nors ir kepi ar verdi,nereikia terliotis lotuliukas.gif
Atsakyti
Už picą ir cepelinus bigsmile.gif kaip dabar užsimaniau unsure.gif
Atsakyti
Kartais labai norisi picos ir nieko daugiau gathering.gif
Kartais - cepelinų ir nieko daugiau rolleyes.gif , bet ir viena ir kita yra labai nesveika gal todėl jų taip ir norisi
Atsakyti
megstu,viska kas skanu,bet kadangi tarkius ruosiu reciau,tai lengviausia mana butu sugundyt su cepelinais ar vedarais uzpiltais grybuku padaziuku thumbup.gif
Atsakyti
Prabalsavau ir as, bet buvo be galo sunku iskirti viena patiekala g.gif siaip, visi isvardinti yra be galo skanus, visus valgau mielu noru, balsavau uz kebaba , nes ne taip daznai valgau, o visa kita tik uzsimanius pasigaminu rolleyes.gif
Atsakyti
Balsavau už picą, bet šiaip visus mėgstu ir mielai valgau mirksiukas.gif
Atsakyti
aš balsavau už balandėlius man jie labai patinka smile.gif
Atsakyti
as gyvenu londone,tai balsavau uz kebaba,nes savaitgaliais patinka jo uzkasti,nors ir nelabai sveikas tas maistas,bet ka padarysi.
Atsakyti