1. pica
2. cepelinai
3. kotletai
Labiausiai mėgstu cepelinus , tačiau kadangi jų pagaminimo procesas labai ilgas, tai valgau juos tik kavinėse arba per šventes pas mamą ,
antroje vietoje būtų - balandėliai ,
o šiaip , ir kotletai- skanu, tik kad jų nėra kada pasiilgti , dažnai gaminami
antroje vietoje būtų - balandėliai ,
o šiaip , ir kotletai- skanu, tik kad jų nėra kada pasiilgti , dažnai gaminami
Šiaip iš išvardintų tai skaniausia - balandėliai ir cepelinai. Mėgstu juos bet valgau retai, nes figūrai kenkia - tai valgau tik pas mamą - mano šeimyna irgi nelabai juos mėgsta, tai užtenka kelis sykius per metus paragauti.....
Šiaip maniškis vyras mėgsta vištieną, žuvį, ........... vaikas labiausiai - blynus arba lietinius, o visokių kebabų ir kitų nesveikybių mes iš viso nevalgom. Na, mudu su vyru kokius pora sykių per metus - picą Čili suvalgom, o vaikui - neįkiši......
Šiaip maniškis vyras mėgsta vištieną, žuvį, ........... vaikas labiausiai - blynus arba lietinius, o visokių kebabų ir kitų nesveikybių mes iš viso nevalgom. Na, mudu su vyru kokius pora sykių per metus - picą Čili suvalgom, o vaikui - neįkiši......
Prabalsavau už kebabus
Nera is ko rinktis Zuvies noriu!
QUOTE(aisvyde @ 2007 11 06, 18:20)
Štai toks tas klausimas, kokį VIENĄ patiekalą iš išvardintųjų pasirinktumėte? (jo,jo, ne itin rafinuotam skoniui pritaikytas, be to kaloringas ir nesveikas maistas )
Pavyzdžiui, man patinka praktiškai visi šie gėriai. Nors tvirtai manau, kad pica yra tobulas kulinarijos kūrinys ir nieko geresnio žmonija dar nėra išradusi
Pavyzdžiui, man patinka praktiškai visi šie gėriai. Nors tvirtai manau, kad pica yra tobulas kulinarijos kūrinys ir nieko geresnio žmonija dar nėra išradusi
eh pica,net dabar seilė nutysta ir pasijaučiau tokia alkana
aga, o kodel zuvies nera?
CEPELINAI,IR BALANDELIAI
O aš irgi susidomėjau kodėl žuvies nėra? O iš šių išvardintų patiekalų, tai man skaniausi yra balandėliai , nors tikrai nera pats skaniausias valgytas patiekalas .
Is isvardintu balandeliai, bet labiausiai megstu vedarus su spirguciu ir grietines padazu Po to balandeliai ir cepelinai
Žuvies nėra, nes: nors negaliu tiksliai pasakyti, ką visi išvardinti patiekalai turi bendro, bet, jaučiu, kad jie turi kažką bendro, o žuvis - to kažko neturi Gal ji pernelyg sveikas maistas, todėl čia netinka, ji tiktų apklausai, ką labiausiai mėgstate:
1. Žuvį
2. Vištieną
3. Kiaulieną
4. Ir taip toliau...
PICA....mmmm...
1. Žuvį
2. Vištieną
3. Kiaulieną
4. Ir taip toliau...
PICA....mmmm...