Baikit pyktis del tu ND!!!! Dar nuotraukas trinat...
Nu kam jus taip?
Aistros tokios verda nes internetine slaptumo skraiste siek tiek kilstelejo ir viskas daug jautriau priimama... Kritika, vertinimai... Suprantama.... jautri tema... autoportretas... Manau daug kas pasuoja su balsavimu nes vertinama ne tik nuotrauka, bet ir fotomodelis - autorius... Bet mes juk ta pati darom ir su kitom foto....
Man tai buvo malonu su visais, nepabugusiais ND, susipazinti. Pazinau tik pora dalyviu : katino fotomodelio seimininke, rymani prie monitoriaus vyruka ir atrodo... panele su kocelu (is plepumo ir kalbos stiliaus... atrodo ), mergina languotomis kelnemis su meskinu itariu, bet nesu tikra
Gaila, kad kiti inkognito..., kaip ir as
Siaip yra tikrai prikaustanciu zvilgsni foto Uz jas mielai prabalsuociau...
QUOTE(Abo @ 2007 11 06, 11:08)
ND po užraktu, galima ir palikti, čia normalu išiminėti, nes jau įdėdamas nuotraukas į internetą sutinki, kad kažkas jomis pasinaudotų ne komerciniais tikslais
as dedama bet kokia nuotrauka tikrai nesutinku, kad ji butu naudojama komerciniais tikslais ar ne. Kol to nezinau man galvos neskauda, bet jei pamatyciau savo bet kokia nuotrauka ten kur jos nedejau man nepatinktu. Nes labai slidus reikalas tas komerciniais tikslais ar ne. bet cia jau nebe i tema
isimu nuotraukas ne del to. Tiesiog mano toks budas.
QUOTE(Abo @ 2007 11 06, 12:36)
O jau prisipažinėja
Noriu labai pasidžiaugt "Žvilgsnis į mane pro.....", "Nepamirsk Savo Saknu", "ana puse nesigavo". Man patinka ne tik portretai, ačiū, man labai gražu
sansara, tavo visos gražios, ypač su pulteliu man asmeniškai la-abai liuks
Noriu labai pasidžiaugt "Žvilgsnis į mane pro.....", "Nepamirsk Savo Saknu", "ana puse nesigavo". Man patinka ne tik portretai, ačiū, man labai gražu
sansara, tavo visos gražios, ypač su pulteliu man asmeniškai la-abai liuks
Abo, esi labai grazi ir nuotraukos tavo liuks nors del paskutines ''Zvilgsnis i mane pro...'' maniau, kad cia desiree darbelis Zodziu labai sauniai pasidarbavai su sitais namu darbais
gali irasyti paciam public.fotki po nuotrauka savo varda, tereikia atsidaryti savo nuotrauka ir pasirinkti ''edit photo'' bus paprasciau tave rasti, nei kad pagal pavadinimus ieskoti
QUOTE(Abo @ 2007 11 06, 12:08)
Aš lygiai taip pat, tik va ekranėlis atsukta sį mane, tai mačiau kur stoviu Tik iš dešimties kadrų arba kelios su normaliu fokusu arba nė vienos
Buvo labai mielų kadrų, alia taip išplaukę
Buvo labai mielų kadrų, alia taip išplaukę
kai naudojau savo powershotą taip ir darydavau, tikrai didelis patogumas. Sunku man dabar be to išssiversti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 06, 13:17)
Abo, esi labai grazi ir nuotraukos tavo liuks nors del paskutines ''Zvilgsnis i mane pro...'' maniau, kad cia desiree darbelis
Visos trys ne mano Norėjau jomis pasidžiaugt ir pagirt.
Buvau ne taip supratus ir tave
QUOTE(dejavu @ 2007 11 06, 13:18)
kai naudojau savo powershotą taip ir darydavau, tikrai didelis patogumas. Sunku man dabar be to išssiversti
Aš ir pagalvojau apie tave, kad turbūt nebeturi to malonumo. Et, sunkumai irgi duoda savo. Aš dar nepribrendau.
Fotografavau be pultelio, is nedidelio atstumo, tam kad butu fokusas, pries objektyva laikiau zaisliuka, buvau nusistaciusi 2 sekundes laikmati, tada stodavau ''i poza'' ) ir laukdavau kol suveiks paleidimo mygtukas. Praktiskai nesigavo ne vienos nuotraukos ne fokuse.
Papildyta:
Kam taip klaidinti?
nefainiai pasijauciau....
jau maniau, kad tikrai kiekvienoj foto vis kitokia esi.... o pasirodo ne
Papildyta:
QUOTE(Abo @ 2007 11 06, 13:20)
Kam taip klaidinti?
nefainiai pasijauciau....
jau maniau, kad tikrai kiekvienoj foto vis kitokia esi.... o pasirodo ne
QUOTE(Abo @ 2007 11 06, 12:20)
Visos trys ne mano Norėjau jomis pasidžiaugt ir pagirt.
Aš ir pagalvojau apie tave, kad turbūt nebeturi to malonumo. Et, sunkumai irgi duoda savo. Aš dar nepribrendau.
o tavo buvo pilvukas ir photoimopact efektai, ir megina, vartanti knygą?
QUOTE(Abo @ 2007 11 06, 13:24)
Maniau, kad suprantamai parašiau Pagirt norėjau tas nuotraukas
Aš irgi nefainai, nes minutę pagalvojau, kad mane giri
Aš irgi nefainai, nes minutę pagalvojau, kad mane giri
tave ir gyriau, bet pasirodo tu esi ne tu
kartais nesuprantu humoro, kai nepridedama sypsenele ar kas nors panasaus
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 06, 13:27)
tave ir gyriau, bet pasirodo tu esi ne tu
Vnz nesusikalbėjom
Ne mane, o nuotraukas, taigi pagyrei ką reikėjo