Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(latoya @ 2007 11 06, 11:27)
protest.gif grazinkit nuotraukas!!!
desiree dabar nori pasakyt kad tavo dar trys liko??? negi visas istrynei?

tai kaip supratau kas nori tas balsuoja? tai reik laukti iki vakaro tada, arba net iki ryto kol norintys prabalsuos doh.gif neturiu kantrybes doh.gif pazistu tik kelias is jusu, baisiai rupi dabar blush2.gif

man atrodo tik viena jos liko.

Tai kad šiandien iki vakaro norintys gali dar nuotraukas sudėti.
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 06 lapkričio 2007 - 11:39
QUOTE(peppi @ 2007 11 06, 12:23)
kazkokia bezobrazija cia su tais autoportretais g.gif
nesuprantu...
tai balsuojam, tai nebalsuojam, dabar davai istrinam puse fotkiu doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
*****, ateina vienas zmogus, sukelia kazkokias "bangas" ir prasideda bardakai, kazkokios teisybes ieskojimai...
Kaip vaiku darzely... doh.gif doh.gif
Atsakyti
O jau prisipažinėja unsure.gif
Noriu labai pasidžiaugt "Žvilgsnis į mane pro.....", "Nepamirsk Savo Saknu", "ana puse nesigavo". Man patinka ne tik portretai, ačiū, man labai gražu thumbup.gif

sansara, tavo visos gražios, ypač su pulteliu man asmeniškai la-abai liuks wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 06 lapkričio 2007 - 11:39
moterys...
Atsakyti
Pagaliau ilindau ir as i ND biggrin.gif
Dideli malonuma apturejau beziuredama foto
Isradingos/i thumbup.gif fotografes/ai bigsmile.gif Daug nestandartiniu sprendimu. wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 06 lapkričio 2007 - 11:39
na ir tempai mergaites doh.gif tik islek su vaiku pusvalandziui i kiema biggrin.gif
QUOTE(peppi @ 2007 11 06, 11:37)

kol kas ivertinkite toki portreta biggrin.gif ar tik eziukas mielas ar ir foto biggrin.gif ?

man nelabai toks spalvinis nuotraukos perdarymas. O ir rankytes reiketu maziau, nes akys krypsta butent i ja. Na bet as cia nieko naujo nepasakiau wink.gif

QUOTE(Abo @ 2007 11 06, 12:11)

Vargšas abglas, nėr ko lygint prie lietuviškų spyglių laugh.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 11 06, 12:28)
norit balsuojat, norit trinat biggrin.gif
o aš jau prisipažinau,nors turbūt 95 proc jau žinojot kur aš  lotuliukas.gif 

as ir dabar nezinau kur tu, nepabai stengiuosi atsekti kurkurios nuotrauka. Lakiu kol pacios prisipazinsit smile.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 11 06, 12:29)

ir as matau tik viena

p.s. SANSARA, malonu susipazinti smile.gif Labiausiai patiko taviskes su pulteliu ir meskinu, abi labai skirtingos. Parodei save is keliu pusiu smile.gif Saunuole, grazus darbeliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 06 lapkričio 2007 - 11:43
QUOTE(dejavu @ 2007 11 06, 10:29)

aha, palikau 1. labiausiai man tinkancia.
Ir atsiprasau, kad buvau daugiau ikelus, nezinojau, kad tik 3 galimos.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 06, 12:41)
Kudie atsiprašinėji, taigi niekas čia neprieštarauja doh.gif Aišku, gal reiktų parašyt prieky temos kad nebebūtų tokių nesusipratimų verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 06 lapkričio 2007 - 11:44
QUOTE(Desiree @ 2007 11 06, 12:41)

ner cia ko atsiprasineti 4u.gif , visi mes cia nesamoniu pridirbam anksciau ar veliau ax.gif gaila, kad istynei kitas nuotraukas sad.gif tarp ju mano favorite buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 06 lapkričio 2007 - 11:45
ĖĖĖĖ, gal baikim būt tikrom bobom.
trinam, netrinam, balsuojam, nebalsuojam, prisipažįstam, neprisipažįstam.... doh.gif visoms smalsu, prisipažįsti "o jau prisipažinėja"... kokios čia dar intrigos ir pykčiai tokius gražius ND darko verysad.gif
nenervinkit ir negadinkim vieni kitiems nuotaikų ir tos auros, kuri gaubė šiuos ND. būtent dėl tos auros, kai žmogus peržengdamas per savo fotografo principus įdeda foto su nuklydusiu fokusu ir tai žino, vien tam, kad pasirodyt ir susipažint nors virtualiai, ir nenoriu balsuot ir nebalsuosiu...
sunervinot, einu pasivaikščiot po kitus skyrelius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 11 06, 12:43)
Kudie atsiprašinėji, taigi niekas čia neprieštarauja  doh.gif  Aišku, gal reiktų parašyt prieky temos kad nebebūtų tokių nesusipratimų  verysad.gif
bijau sumeluoti, bet rodos kad temos pradzioj yra parasyta reikalavimai... einu pasitikrinti

aaaaaaaa neeeee.... neparasyta, negerai.
Manau kad kitoj temoj jau bus sitas irasas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 06 lapkričio 2007 - 11:48