Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Desiree, dziaugiuos, kad nedingai supykus... Abi jus su Narajana esat zinancios savo tiesa ir ja tvirtai ginancios. Vat ir gavosi " Kaukst!" ragais..., neigiamos emocijos islindo..., o tu issirinkai tave kabinancia fraze ir isizeidei...
Gal ne apie tave net kalba ejo... kalbeta abstrakciai...
Siaip dziaugiuosi, kad jusu diskusija buvo. Sudrebino truputi visus. Is kart atsirado minciu, nuotrauku tongue.gif
As tyliai zaviuosi tavo darbais... man norisi bent zingsneliu prie to, ka tu moki priardeti ( Taip, kad tavo kustyje tikrai kazkas yra. ), bet net ir tau yra ko mokytis mirksiukas.gif Gal butent toks zmogus kaip Narajana duotu ta postumi pirmyn... Kodel gi nepasiiti ka gali?

Tikiuosi ir Westa nepabegs... Parodys savo profesionalu spyri biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 09 lapkričio 2007 - 11:25
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 09, 05:42)
Jo...gerai ir man tas pasiulymas nuskambejo lotuliukas.gif
O svarbiausia siulanciai asmenybei iki kaikuriu zmoniu esanciu cia dar toli, todel kad ir siame skyrelyje yra kas veikti kol kas biggrin.gif
Gal savikritikos truputi daugiau kazkam nepakenktu cool.gif , o ne tik but pirmai kitus kritikuot(jei tai galima kritika pavadinti) doh.gif

praignoruosiu mirksiukas.gif nebusiu kandim kaip kai ne kurie biggrin.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 11 09, 09:08)
Na visa šita galiu sau pritaikyti. Aš su skyreliu nuo pat pirmos temos. Anksčiau daugiau reikšdavausi, o dabar... Jaučiu, kad mano kritikos čia niekam nebereikia, o ir aš nebegaunu to, ko tikiuosi.
Čia matyt man tos pertraukos reikia.

pertraukos nereikia mirksiukas.gif
man iskilo tos kitos temos klausimas vien del to, kad ateityje nesinori stai tokiu peripetiju cia matyti, ar nebus taip, kad tema pasidalins i dvi stovyklas...i norinciu mokytis su pedagogu ir i "atradusiu savo stiliu" ir "zinanciu ko nori" doh.gif
tokie banalus pasiteisinimai buna studentu tinginciu mokytis biggrin.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 11 09, 10:29)
Kai turesiu laisva minutele (gal vakare ar sestadieni po pietu), siek tiek susisteminsiu as literatura ir jum siek tiek parasysiu apie sviesa ir jos sklidima.

Pradžiai, ka reiškia žodis "fotografija", iš graiku kalbos išvertus tai yra "šviesoraštis": photos - šviesa, grapho - rašau.

drinks_cheers.gif

QUOTE(ciburaska @ 2007 11 09, 11:01)
As cia nuo pirmos temos. Tada su rsaulytes pagalba labai daug ismokau, tada fotografija mane uzkabino... Ji turi dovana labai paprastai viska paaiskinti... Kai ji dingo is sio skyrelio, atvirai sakant mano zingsniukai pirmyn suletejo... Ka as tuo norejau pasakyti... Mums reikia profesionalu, tikru fotografu, fotomeninku, kurie galetu pamokyti daugiau... 
Manau, kad nereikalinga kita tema. Sitos temos juk pavadinimas "Mokausi fotografuoti".

Labai susimasciau po Narajanos pasisakymu... Mane asmeniskai labai uzkabino... Gal pritaikiau sau pasakymus apie plokscia fotografija, nemokejima "piesti sviesa". Zinau, kad tokios dabar mano nuotrauku bedos darytos su lempomis...  Nu nemoku..., neiseina...tongue.gif
Bet as labai noreciau, kad mes sulauktume daugiau tokiu ramybes sudrumstimu, kitokio, profesionalaus poziurio...  Tai padeda keistis, mokytis, tobuleti...
Kai kam gal nepatinka tokie nauji vejai, nes jie jau atrado save, savo mokymosi buda, nustate sau kazkokia krypti fotografijoje. Saunu! Bet, manau tokiu cia nedaug...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
ZverisKLP,
nu jau tikrai turėtų būt pikta ...verysad.gif
o sakyk, kaip pats pasirodymas? ar patiko?
svarsčiau ir aš eit ar neit, tai pažiūrėjau keliskart DVD.
šiaip tai ten yra kuo pasigrožėt!!!
o jei dar šokėja esi, tai visai thumbup.gif (p.s. čia aš apie save wink.gif)

wyshnia,
dėkui tau už komentarus 4u.gif
"....
1) jei kalbet apie erdve - man noretusi siek tiek daugiau
2) neatrodo
3) gal as imciau maziau uogu gal raudonumo uztenka
Bandziau ir as kazkada su kompozicija zaist - kazkada ND turejom atrodo viens viens, o kol sviesa susistatai, kol kampa reikiama randi - padirbet gerai reikia "

su ta erdve, tai net nežinau, ką ir daryt, nes tas fonas tai mano skara ir trūksta pločio. nebent klonuot ar dar kaip nors, nes mane irgi bais siutina tas pločio trūkumas.
dėl uogyčių...na, matai, floristiškai kaip ir gerai atrodo, o fotografijoje gal reiktų tada sumeluot ir nulupt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 09, 11:20)
Aciu, bet jau nepasiseke su vietom.

O ir garsas Siemens arenoje š...
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 09, 11:28)
I norinciu mokytis su pedagogu ir i "atradusiu savo stiliu" ir "zinanciu ko nori" doh.gif

A) nei vienas pedagogas nesisiūlė čia lankytis pastoviai ir mūsų mokinti elementarių dalykų ir dėstyti sistemingai kaip daro Victor ... juolab kad pedagogė pati po kelių mėn turėt tiek užsiėmimo, kad mūsų skyrelis jai bus 100001 vietoj mirksiukas.gif
b ) jei pasisiūlytų, manau nei vieno žmogaus neatsirastų, kuris pasakytų NEREIKIA, NENORIU, KAM VISA TAI.. manau paskaityti kitą nuomonę yra visada svarbu, net ir žmogui žinančiams savo vėžias ir t.t.
todėl tavo klausimas kaip ir yra beprasmis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2007 11 09, 11:37)
su ta erdve, tai net nežinau, ką ir daryt, nes tas fonas tai mano skara ir trūksta pločio. nebent klonuot ar dar kaip nors, nes mane irgi bais siutina tas pločio trūkumas.
dėl uogyčių...na, matai, floristiškai kaip ir gerai atrodo, o fotografijoje gal reiktų tada sumeluot ir nulupt  biggrin.gif

As atsimenu, kad rsaulyte moka kazkaip dadurt nuotrauka g.gif Gal ir dar kas is musu mokes g.gif Del uogu - na su floristais nesigincysiu mirksiukas.gif Cia parasiau tik savo nuomone, o ir tai su gal biggrin.gif Tikiuosi kas nors pades ir del fono mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2007 11 09, 11:28)
man iskilo tos kitos temos klausimas vien del to, kad ateityje nesinori stai tokiu peripetiju cia matyti, ar nebus taip, kad tema pasidalins i dvi stovyklas...i norinciu mokytis su pedagogu ir i "atradusiu savo stiliu" ir "zinanciu ko nori" doh.gif

peppi, va matau jau Sansara parase biggrin.gif as labai net uz, jei pas mus atsirastu tikru profeseonalu pedagogu, kurie nuo abeceles mokytu fotografijos subtilybiu, padetu atrast save ir t.t. ir pan. tik ateit ir pasakyt - ech jus, va stovit vienoj vietoj ir netobulejat - labai lengva. Rasydama, kad zinau, ko dar nezinau ir ka greitu laiku noriu ismokti, neturejau galvoj, kad mokytojo nereikia - butu liuks, jei dar ir namu darbus uzduotu, ale va gi neuzduos ir neivertins. As ta posta priemiau asmeniskai ir ne kaip spyri, o kaip sudirbima ( tokia jautruole as biski tuo klausimu). Nu zodziu nepasidalins tema i dvi stovykas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 11 09, 09:08)
Na visa šita galiu sau pritaikyti. Aš su skyreliu nuo pat pirmos temos. Anksčiau daugiau reikšdavausi, o dabar... Jaučiu, kad mano kritikos čia niekam nebereikia, o ir aš nebegaunu to, ko tikiuosi.
Čia matyt man tos pertraukos reikia.

As irgi daug reiksdavausi, daug foto komentuodavau, betateidavo momentai, kai pasijusdavau nekompetetinga pakankamai, kad kitus taisyciau, paciai dar mokytis ir mokytis...
Siaip ir pas mane buvo periodai pailsejimu... ir del "krizes" fotografijoje (issisemdavau, nesigaudavo) ir del laiko trukumo, kiti gyvenimo rupesciai fotografija uzgozdavo: vaikas, darbas, mokslai, papildomi projektai ir darbai...
Po to vel grizdavau, ziu, o cia zmones idomius darbus daro (patinka man ta ideja su ND), yra i ka lygiuotis, kazkas kazka kitaip, idomiai padare, kazkas stipriai i prieki pazenge ir vel atsiranda noras, azartas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 09, 12:39)
O ir garsas Siemens arenoje š...

Va čia tai abiem rankom sutinku. netgi ne š... o super ŠŠŠŠ. Nusitrenkiau 700km i Vnl ir atgal, vaizdo nemaciau, garsas blogas, matyt todel negaliu pasakyt kad patiko. Nžn , bet man atrodo nelabai dar jie čia mus už Europą laiko. Galėtų ir patys atvykėliai pareikalaut kad sutvarkytų garsą, jei savo aparatūros neatsiveža. Jei butų sutvarkytas reikalas su garsu ir vaizdu, manau ilgam istrigtų toks reginys... Siemens sukurta sportui, todel sportui ir turėtų būt naudojama.
Atsakyti
paskutinis puslapis, tai pasisakysiu dar ka manau.
Matau susidare klaidingas ispudis, kad as per daug pasitikiu savimi ir daugiau mokytis nenoriu.
Vakarykste diskusija iskilo ne del to. Kadangi kabejau tuomet cia ir skitinejau, radau toki pasisakyma grupeji - lankausi sioje grupeje, tai kaip ir kazkiek asmeniskai paliecia, vienu ar kitu budu.
Toliau, nebuvo ateita, pasisveikinta, prisistatyta. Tiesiog buvo nussitebeta kad uzsiciklinom kazkur, vietoj to, kad mokytis pagrindu - sviesos, apsilankyti parodose, nes ten liktume be zado pamate darbus. O mes jose nesilankom? Gal ne visi,bet lankomes.
Gerbiu Victora, kuris atidare tema ir tiek daug geru patarimu duoda. Bet piktinuosi, kai issakoma sitokia nuomone.... O ar buvo duoti pavyzdziai? Suteikem slaptazodi, bet ar buvo duotas komentaras bent vienai is jau skyrelyje buvusios nuotraukos? Jei neklystu ir menines fotografijos skyrelyje Naranja issake savo nuomone, pabrezdama, kad kai kurie studentai tokie tikri savo darbais, sukure mena, o destytojai juos sudirba. Paskui studentai stebisi kodel. Nu kam to reikia? Tokie pasisakymai tikrai nesuteikia noro eiti, toliau kurti, daryti, mokytis. Kaip tik atgraso uzsirasyti i ivairius kursus.
Gerbiu destytojus, nes jie tikrai daug ismano. Bet manau jie turi gerbti ir studentus, nors ir tuos, kurie mokinasi super mamos forume. O jeigu pasitaiko tokia kaip as, kuri turi savo nuomone, ir keista, kitokia nei destytojo, tai jau cia blogai? Juk as su issakytom mintim sutikau, tiesiog pasakiau savo nuomone, pagal kuria siame skyrelyje taisykle pradeti mokytis nuo sviesos mano manymu nelabai galioja.

Tai vat. tokie pamastymai.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 09, 12:40)
A) nei vienas pedagogas nesisiūlė čia lankytis pastoviai ir mūsų mokinti elementarių dalykų ir dėstyti sistemingai kaip daro Victor ... juolab kad pedagogė pati po kelių mėn turėt tiek užsiėmimo, kad mūsų skyrelis jai bus 100001 vietoj  mirksiukas.gif b ) jei pasisiūlytų, manau nei vieno žmogaus neatsirastų, kuris pasakytų NEREIKIA, NENORIU, KAM VISA TAI.. manau paskaityti kitą nuomonę yra visada svarbu, net ir žmogui žinančiams savo vėžias ir t.t.
todėl tavo klausimas kaip ir yra beprasmis  mirksiukas.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 11 09, 12:53)
As atsimenu, kad rsaulyte moka kazkaip dadurt nuotrauka g.gif Gal ir dar kas is musu mokes g.gif Del uogu - na su floristais nesigincysiu mirksiukas.gif Cia parasiau tik savo nuomone, o ir tai su gal biggrin.gif Tikiuosi kas nors pades ir del fono mirksiukas.gif
Papildyta:

peppi, va matau jau Sansara parase biggrin.gif as labai net uz, jei pas mus atsirastu tikru profeseonalu pedagogu, kurie nuo abeceles mokytu fotografijos subtilybiu, padetu atrast save ir t.t. ir pan. tik ateit ir pasakyt - ech jus, va stovit vienoj vietoj ir netobulejat - labai lengva.  Rasydama, kad zinau, ko dar nezinau ir ka greitu laiku noriu ismokti, neturejau galvoj, kad mokytojo nereikia - butu liuks, jei dar ir namu darbus uzduotu, ale va gi neuzduos ir neivertins. As ta posta priemiau asmeniskai ir ne kaip spyri, o kaip sudirbima ( tokia jautruole as biski tuo klausimu). Nu zodziu nepasidalins tema i dvi stovykas biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Ir dar pridesiu, kad nemanau, kad atsiras komentarai prie ND, nes tam tikrai reikia laiko... Itariu, kad su tokiu "genoriskumu" bus tik pasijuokta is "netobulejanciu" verysad.gif Tas ND slaptzodzio slepimas praranda prasme....
Nenuostabu, kad zmones isimineja nuotraukas... TIkrai nesinoretu, kad kazkas rodytu nuotraukas kaip "blogio" pavyzdi studentams....

Na, tikiuosi, kad bent jau Labradoriukei kas nors is to bus gero - bent jau pliusas per paskaitas.....
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti