As irgi uz nebalsavima....
Turiu favorite (rasiau komentaruose)
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 06, 10:28)
as tav vietoj eiciau fotkinti, mes cia po to bendrai nuspresim ar kas gavosi as ir pati eiciau, bet mazius neleidzia....
QUOTE(dejavu @ 2007 11 06, 10:32)
išeis išeis makro su tuo 50 mm, tik į lauką reikia išeiti
gerai jau gerai, sugedinot
einu bo saulute islindo, tuoj istirpins viska...ale parodysiu kas gavosi tik vakare
kol kas ivertinkite toki portreta ar tik eziukas mielas ar ir foto ?
QUOTE(peppi @ 2007 11 06, 10:37)
kol kas ivertinkite toki portreta ar tik eziukas mielas ar ir foto ?
Mielas blondinas ežiukas. Tik ryškumo jam trūkumas
QUOTE(peppi @ 2007 11 06, 11:37)
Aš tai nevertinsiu, bet užtat turiu panašų jožiką iš Joninių
Papildyta:
Gaila, kad nusprendėt nebalsuot. Motyvo neradau, kodėl tokia išimtis , man tie darbai tikrai nėra kažikokie išskirtiniai Darbai kaip darbai.
QUOTE(Abo @ 2007 11 06, 09:56)
Gaila, kad nusprendėt nebalsuot. Motyvo neradau, kodėl tokia išimtis , man tie darbai tikrai nėra kažikokie išskirtiniai Darbai kaip darbai.
taigi ne uz visus nusprendem balsuoja tie, kas nori balsuoti. o ir siaip, ne visuose ND visi balsuodavo. Tiesiog siame ND pasisake tie kas nebalsuos.
QUOTE(Abo @ 2007 11 06, 10:56)
taigi parašyta, kas nori, tas balsuoja
QUOTE(Desiree @ 2007 11 06, 12:00)
taigi ne uz visus nusprendem balsuoja tie, kas nori balsuoti.
Nea, kam čia išsišokt, nenorit nereikia Tik tadum galėjom nuotraukų padaugint, tai pnorėjau vieną dar nuotraukytę įmest Bet daba jau tingulys užėjo Papildyta:
QUOTE(ciburaska @ 2007 11 06, 03:25)
Stai keli bandymai:
Emocijos
Kaip gražu Emocijos
QUOTE(Abo @ 2007 11 06, 10:02)
Nea, kam čia išsišokt, nenorit nereikia Tik tadum galėjom nuotraukų padaugint, tai pnorėjau vieną dar nuotraukytę įmest Bet daba jau tingulys užėjo
kodel issisokt? ir nelabai supratau, kaip galejom nuotrauku padaugint? juk keliam tiek nuotrauku kiek norim, ar ne?
QUOTE(Desiree @ 2007 11 06, 12:04)
kodel issisokt? ir nelabai supratau, kaip galejom nuotrauku padaugint? juk keliam tiek nuotrauku kiek norim, ar ne?
Nu tik tikrai ne. Tris. Ar aš vėl ką praleidau
QUOTE(Desiree @ 2007 11 06, 11:04)
paprastai vienas žmogus gali dėti tik 3 nuotraukas.
o cia dar toks daiktas Blackburn'e buvo, pajuryje stovi tokia milziniska "armonikele", kuri groja kai vejas papucia, gaila, kad tuo metu buvo nestiprus vejas...
pacios foto turbut neispudingos, labai truko sviesos o su blicu isvis š...
apacioje du zmogeliukai tad galima isivaizduoti masteli
tai nusalau kanopeles su tuo serksnu, abejoju ar bus ten kas idomaus bet vakare ka nors parodysiu
na ir dar pora portretu
kaip supratot - myliu gyvunus
pacios foto turbut neispudingos, labai truko sviesos o su blicu isvis š...
apacioje du zmogeliukai tad galima isivaizduoti masteli
tai nusalau kanopeles su tuo serksnu, abejoju ar bus ten kas idomaus bet vakare ka nors parodysiu
na ir dar pora portretu
kaip supratot - myliu gyvunus