Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

vakar turėjau laiko pamąstymams.
dar peržiūrėjau savo pasisakymus. Lig ir stengiuosi visada rašyti mandagiai. visada rašau tik už save, dažnai vartoju išsireiškimą aš asmeniškai, kuris tai tik pabrėžia. Nebruku savo nuomonės, bet visada ją ginu. Ir dar pamąsčiau, kad saujoje vis tik kai ką turiu: surengtą parodą, kuri susilaukė puikių atsiliepimų. Tebūnie tai vienintelis mano vykęs darbas, bet sauja vis tik netuščia!!!

Po vakarykščio norėjau dar pasiūlyti apsvarstyti slaptažodžio suteikimą Gaziulkai bei ŽuŽu.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 09, 08:34)
dar peržiūrėjau savo pasisakymus. Lig ir stengiuosi visada rašyti mandagiai. visada rašau tik už save, dažnai vartoju išsireiškimą aš asmeniškai, kuris tai tik pabrėžia. Nebruku savo nuomonės, bet visada ją ginu. Ir dar pamąsčiau, kad saujoje vis tik kai ką turiu: surengtą parodą, kuri susilaukė puikių atsiliepimų. Tebūnie tai vienintelis mano vykęs darbas, bet sauja vis tik netuščia!!!

Po vakarykščio norėjau dar pasiūlyti apsvarstyti slaptažodžio suteikimą Gaziulkai bei ŽuŽu.

Tu turi ne pilna sauja, o pilna glebi wub.gif Kad nors trecdali to tureciau buciau laiminga ax.gif Smagu, kad apgalvojai, kad esi ir niekur neisi thumbup.gif wub.gif

As UZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 09, 08:34)

manau, kad niekas neprieštaraus dėl slaptažodžio..

Atsakyti
duok dieve kiekvienam iš mūsų būt taip tvirtai įsitikinusiam ir žinančiam ką darai ir kur eini, kaip tu, Desiree mirksiukas.gif

aš irgi UŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 09, 09:34)

As irgi nepriestarauju smile.gif
Man kartais net atrodo, kad pati ta slaptazodi nepelnytai gavau blush2.gif , nors ir senbuve, bet paskutiniu laiku labai retai cia rasau, vos speju skaityti... doh.gif

Ir dekui visoms pakomentavusioms mano nuotraukyte notworthy.gif Sutinku, kad siuzetas galbut daug kartu matytas ir banalus, specialiai to neieskojau, bet buvau tuo laiku toj vietoj ir kazkaip uzkabino rolleyes.gif
Bite maja, na tikrai figuros kai kurios nuplauke, gaila... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 09, 09:34)

Desiree, smagu, kad jau pailsejai... I tavo nuotruakas tikrai gera ziureti...
Mano nuomone jos neturi jokio "sintetinio" prieskonio ir kico...
Ir sitas skyrelis jaukesnis, kai tu esi....

Nors as ji daugiau skaitau, nei reiskiuosi, bet si karta buvo virsune.... Ateina i skyreli profesionalas ir uzuot pamokes ar patares, suniekina ir sukirsina visus...
O kazkas, kas nemato tobulejimo, pritariamai linkcioja galva, ir nors retai, bet vistiek cia uzsuka... Ko, tuomet, jei cia viskas taip blogai??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 09 lapkričio 2007 - 09:06
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 11 09, 09:04)
bet si karta buvo virsune.... Ateina i skyreli profesionalas ir uzuot pamokes ar patares, suniekina ir sukirsina visus...
O kazkas, kas nemato tobulejimo, pritariamai linkcioja galva, ir nors retai, bet vistiek cia uzsuka... Ko, tuomet, jei cia viskas taip blogai??

Sutinku 100% drinks_cheers.gif

Ir apie Desiree ka parasei drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 11 09, 09:04)
Nors as ji daugiau skaitau, nei reiskiuosi, bet si karta buvo virsune.... Ateina i skyreli profesionalas ir uzuot pamokes ar patares, suniekina ir sukirsina visus...

Na visa šita galiu sau pritaikyti. Aš su skyreliu nuo pat pirmos temos. Anksčiau daugiau reikšdavausi, o dabar... Jaučiu, kad mano kritikos čia niekam nebereikia, o ir aš nebegaunu to, ko tikiuosi.
Čia matyt man tos pertraukos reikia.
Atsakyti
Narajana vakar tikriausiai pasisakė kaip profesionalė ir dėstytoja. Žmogus tikriausiai pripratęs reikšti savo nuomonę ir, negana to - kad į ją būtų atsižvelgiama. Juk ji pedagogė..

apie tą tobulėjimą.. kai nesi profesionalas ar fotografijos studentas, tobulėjimo procesas visai kitoks - iš tavęs niekas nieko kategoriškai nereikalauja. Pats turi pajusti, ar tobulėji, kiek ir kuria kryptimi tobulėji. O gal stovi vietoje ir trypčioji? o gal žmogui pakanko to, kiek jis pasiekė, jis tuo mėgaujasi, džiaugiasi šią akimirką, o po dviejų savaičių procesas vėl pajudės?
jūs ne studentai. o Narajana vakar pasisakė, kaip pedagogė SAVO studentams. bet Jūs nesate JOS studentai, nors jos nuomonė, įtariu, būtų laaaaaaaaaabaiiiiii vertinga šiame skyrelyje.

aš tai kažkaip nujaučiu, kad "grybukai" (tokie kaip aš) smukdo skyrelio lygį. ta prasme, jie prašinėja kritikos, reikalauja dėmesio, kaišioja savo bandymėlius, kurie pažengusiems iš tiesų nėra įdomūs (nu gaila laiko..), o mums, grybukams, sukelia džiaugsmo bangas biggrin.gif
matyt, tas atotrūkis (nežinau, ar jis yra, ar tik man vaidenasi) drumsčia vandenį. naujokai matyt jaučiasi nevertinami ir nemokomi biggrin.gif biggrin.gif o senbuviai ir pažengusieji mato kur kas mažiau akis džiuginančių nuotraukų. jiems darosi čia nuobodžiau.. aš čia tik bandau suprasti vakarykštį westos elgesį.. nemanau, kad priekaištais galima ką nors išgauti ar pakeisti.. susilauksi tik priešiškos reakcijos, kas ir nutiko westai.. tada lieka deklaruoti, kad išeini ieškoti kitos vietos..
aš asmeniškai tai neturiu kuo skųstis, man dėmesio pakanka, jo negavusi išsikaulinu, jei vis tiek negaunu - einu skaityt ką nors kita, paskui vėl bandau. .smile.gif galų gale, pagalvoju, kad ne visada esu ir verta dėmesio, todėl susikaupiu ir einu toliau fotkinti, kol gausis tas stebuklingas 1000-asis kadras, kurį kaišiosiu visiems po nosimi ir didžiuosiuos smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 09 lapkričio 2007 - 09:27
QUOTE(dejavu @ 2007 11 09, 09:08)
Na visa šita galiu sau pritaikyti. Aš su skyreliu nuo pat pirmos temos. Anksčiau daugiau reikšdavausi, o dabar... Jaučiu, kad mano kritikos čia niekam nebereikia, o ir aš nebegaunu to, ko tikiuosi.
Čia matyt man tos pertraukos reikia.

man būtų labai gaila, jei čia daugiau nesilankysi. nes esi iš tų, kurių komentarus itin vertinu ir visada atidžiai perskaitau.

Sayoanara, sutinku su tavim drinks_cheers.gif taip labai objektyviai išdėstei visą situaciją biggrin.gif
Atsakyti
laba laba,

vos kelias dienas pas jus nebuvau, o jūs ir vėl septynmyliais žingsniais nubėgę biggrin.gif
o dar pražiopsojau kai kurias nuotraukas...gaila verysad.gif

pati vargstu su kompozicijos nufotografavimu. neturiu fonui pakankamai audinio, o dar su tom lempom ir visais tais popieriais ... doh.gif
noriu pasiteiraut jūsų nuomonės keliais man rūpimais klausimais:
1) ar labai trūksta šonuose fono
2) ar neatrodo išdegę šonuose malkos
3) ar netrikdo blizgančios uogos ir ar raudonumo joms užtenka

user posted image

beje, bėgant per paskutiniuosius puslapius atmintin įstrigo, berods, ajas darbelis. thumbup.gif
dar mačiau buvo labai simpatiškas portretas mergaitės su akinukais. labai šiltas ir mielas. turbūt desireee, taip? jei sumaišiau, sakykit blush2.gif
ai, dar Edvino prisimenu. man pasirode, tarsi dar būtų ne tas tikrasis kadras, kurį ten būtų galima padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 09, 07:33)
Labradoriuke, jei galima, ir aš pakomentuosiu.. blush2.gif  mano akims detalė, kurią fotografavai, paskendo tamsiame fone. beje, šis atvejis kaip tik tas, kur skulptūra galbūt žiūrėtųsi centre. ir galbūt ne visu ūgiu, o jos, pvz., viršutinė (ir tai ne visa) dalis. pirmas įspūdis pamačius nuotrauką - pritraukit, nematau, kad ty per šventas žmogus..

dekui 4u.gif Tiktriausiai cia ir buvo didzioji problema, kad norejau parodyt daug, bet isejo mazai. Pabandysiu paieskot kitu variantu.
Atsakyti