Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 11 08, 21:20)
Baznycioje daryta. Tamsi, nes taip turi but, turi matytis tik statulele ir siaip kokie mazi kontura detalyciu. Beje ten daugiau nieko ir nera isskyrus langa ir kryziuka apacioje.

ne taip gal parašiau. norėčiau statulą įžiūrėt. man šiek tiek erdvės per daug.

klausdama kur daryta - turėjau omenyje šalį? ax.gif
Atsakyti
[quote=Labradoriukė,2007 11 08, 22:00]
Edvinai kompozicija galima butu siek tiek dar patvarkyt. Nes kompoziciskai dabar akcentas yra bokstas ar jo dalis. apatine juosta tamsi tvora perdaug sunki. Saka cia visai ne vietoj, norisi sviesaus ir aiskaus vaizdo i baznycia. Ji niekaip nesusijusi su baznycia. Reiketu pakoreaguot spalvas, ryskuma, komtrasta

O man ta šaka pačiam kaip tik įdomumo foto suteikia, be jos bažnyčia ir tiek (tar kitko čia Pažaislis). Ryškumo tai trūksta, bet čia tik kirpta, galima dar PS padirbėti.
Nu va, bandžiau pasiteisinti.
Jei nieko prieš, tai taviškę pakritikuosiu, tiesą sakant, man per tamsi. Jei ne tas kryžiukas, tai nepasakytum, kad bažnyčioj fotkinta. Žinok man pasirodė įdomus tas langas, kurio foto vos matyt, berods, už jo įdomus vaizdelis, o jo nefotkinai?

Papildyta:
Nu bliamba, internetas, kad šiandien vos velkasi blink.gif . O šiaip diskusijos pagaliau naudinga linkme įsivažiuoja drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 11 08, 21:30)

O man ta šaka pačiam kaip tik įdomumo foto suteikia, be jos bažnyčia ir tiek (tar kitko čia Pažaislis). Ryškumo tai trūksta, bet čia tik kirpta, galima dar PS padirbėti.

nu nzn man ta šaka grožio nepriduoda. Foto dabar apkrauta bereikalingomis detalėmis, peršviesta, dangaus nebelikę.
Spinduliai pastebimi vėliausiai, pritariu biti majai, kad reikėtų juos kitu kampu pabandyti fotografuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 08 lapkričio 2007 - 21:57
Aš irgi dedu vieną nuotrauką kritikai. Noriu žinoti, ar visiškas šššš..., ar kaip jūs matot ? g.gif

user posted image
Atsakyti
bitemaja Lenkija, Poznan.

Edvinai labai nesinorejo nukirpti langelio. Palikdama daugiau erves galvojau apie tai, kad jos gal but pardaug. Bet vis gi nusprendziua, kad geirausia taip.
Atsakyti
ajas, visai ne s... schmoll.gif man net labai patiko - fotografavimo kampas, sviesa, ideja
Atsakyti
ajas kompozicija thumbup.gif , mintis ir gi yra bigsmile.gif Jei nekelti iki meninio lygio, manau liuks. O siaip tokio tipo nuotrauku yra LABAI daug padaryta, ivairiu autoriu (nepasakysiu kokiu, nes kai ziurejau neisidemejau). Smagu, kad ir tu tai pamatei.

Beje, pratesian tema apie tai, kad sioje temoje notobuleja zmones. Tiesa sakant ir as cia atsiduriau panasiai pries metus. Sio skyrelio deka ismokau labai daug. Kalbant is technines nuotr. puses ir net turint omeny PS. Zinojau kas yra M rezimas, islaikymas ir diafragma, turejau matyma, bet supratimo apie kompozicija ir kai kurias subtilybes - nea.
As anksciau svao nuotrauku netvarkydavau su Ps vien del to, kad buvau isitikinus: naturalumas/grazumas ir .t.t., bet po to supratau, kad viskam yra ribos, net gi Ps panaudojime. Jei sugebi nuotrauka pagerinti, isryskinti savo norima minti ir pabandai dar arciau prieiti prie to ko siekei fotografuojant - tai Ps tik DIDELIS pagalbininkas, kol neperzengi naturalumo ribos. visa literatura pas mane tiek lt, tiek ru klb ir en. praktiskai sio skyrelio deka. Taip, kad dekui JUMS KOLEGOS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 08 lapkričio 2007 - 23:13
Desiree, prasom nepabegti wub.gif "Sugniauztam kumstyje" Tu daug turi ir mums visiems yra ko pasimokyti is Taves 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 09 lapkričio 2007 - 00:56
Aciukas dar karteli uz sveikinimus 4u.gif

Californiagirl - sutinku su tavim mirksiukas.gif 4u.gif

Del tobulejimo... Nieko naujo nepasakysiu - sedziu su vaikuciu namie, turiu 100+1 darba ir be hobio, zinau, ko dar turiu ismokti ir tikiu, kad ismokus juos, atsiras kiti... Taip ir judu i prieki bigsmile.gif

Bet jei kas nors sukurs tema, kur viens du ir visi istobules, tikiuosi ir mane ten priims 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 09, 01:20)
Bet jei kas nors sukurs tema, kur viens du ir visi istobules, tikiuosi ir mane ten priims 4u.gif

Jo...gerai ir man tas pasiulymas nuskambejo lotuliukas.gif
O svarbiausia siulanciai asmenybei iki kaikuriu zmoniu esanciu cia dar toli, todel kad ir siame skyrelyje yra kas veikti kol kas biggrin.gif
Gal savikritikos truputi daugiau kazkam nepakenktu cool.gif , o ne tik but pirmai kitus kritikuot(jei tai galima kritika pavadinti) doh.gif

Pasiilgau sillwio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 09 lapkričio 2007 - 05:51
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 09, 01:20)
Bet jei kas nors sukurs tema, kur viens du ir visi istobules, tikiuosi ir mane ten priims

xixixi.. jei tokia atsiras, reikės skelbti konkursą į laisvas vietas..biggrin.gif

Labradoriuke, jei galima, ir aš pakomentuosiu.. blush2.gif mano akims detalė, kurią fotografavai, paskendo tamsiame fone. beje, šis atvejis kaip tik tas, kur skulptūra galbūt žiūrėtųsi centre. ir galbūt ne visu ūgiu, o jos, pvz., viršutinė (ir tai ne visa) dalis. pirmas įspūdis pamačius nuotrauką - pritraukit, nematau, kad ty per šventas žmogus..

Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2007 11 08, 22:11)
Aš irgi dedu vieną nuotrauką kritikai. Noriu žinoti, ar visiškas šššš..., ar kaip jūs matot ?  g.gif

man patinka apšvietimas, spalvos, tik visos figūros galėtų būti fokuse mirksiukas.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 11 09, 00:36)
Desiree, prasom nepabegti wub.gif  "Sugniauztam kumstyje" Tu daug turi ir mums visiems yra ko pasimokyti is Taves 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti