QUOTE(westa @ 2007 11 08, 13:56)
na va, pagaliau . o nuo komentarų susilaikyt neverta .. Puikiai suvokiu prasmę fotografavimo, mokėjimo komponuot ir tt.. dėl to čia ir esu .. tik va , kad kitaip jūsų neišjudinsi
Jei rimtai turiu kalną idėjų , bet neturiu tam įgūdžių..
įdedu kelias foto.. fotografuota paprastu fotiku, dabar šiaip matau nemažai klaidų, tiek kompozicijoj tiek technikoj.. bet visgi tai pirmieji mano bandymai
Jei rimtai turiu kalną idėjų , bet neturiu tam įgūdžių..
įdedu kelias foto.. fotografuota paprastu fotiku, dabar šiaip matau nemažai klaidų, tiek kompozicijoj tiek technikoj.. bet visgi tai pirmieji mano bandymai
tai sakai nori demesio
as cia irgi prie naujokiu
visu pirma net mano milziniskam monitoriui tavo nuotraukeles kiek per dideles...sudetinga vertinti bendra vaizda
su arkliukais visai blogai, arkliai per pati centra, taip susiglaude, kad atrodo jog ten siamo arklys su astuoniom kanopom kaip suauge kuno dalimis, reikejo palaukti kol jie atsiklijuos vienas nuo kito
peizazas man atrodo neblogas...stenkis darydama nuotraukas, kuriose yra horizonto linija necentruoti horizontaliai kadre nes visuose kompozicijos pradziamokslio zinynuose rasoma, kad taip vizualiai kadras dalinamas pusiau o tai yra blogai
zodziu dalini kadra i tris dalis ir 2 treciasias turi uzimti arbe dangus arbe sausuma...arbe arklys