Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2007 11 08, 13:33)
O dabar pažiūrėjau va šitą temą, ir susidariau įspūdį , kad ne tiek svarbu gerai fotkint kiek mokėt gerai PS dirbt  rolleyes.gif .. Nu ką gi , reik sakyt vyrui, kad neštų namo PS kompanktą, reiks ir su ta programa išmokt dirbt  smile.gif

jeigu jau nuotrauka prasta joks PS jos nebeišgelbės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 08, 12:27)
Desiree, pastebėjau, kad tavo spalvotos nuotraukos švyti.Na, tokios skaisčios, neprislopintos spalvos. Čia taip iš karto tau gaunasi, ar su PS dirbi?

kvadratiniu spalvos tai naturalios. Tik sharp uzdejau, nes is labai mazu skanavau, tai kokybe tokia ir tebuvo...

O skaitmeniniu - visom nuotraukom be isimties pridedu kontrasto. Spalvu nelieciu, bet bandau susidraugauti su WB. Taipogi sergu sharpinimo liga. Nu praeis man ir sis periodas smile.gif

bet tai merginos ir vaikinai. Reikia kazka daryti. Juk baisu, jei perskaicius musu tema susidaro ispudis kad pakanka gerai ivaldyti PS lotuliukas.gif Skubam skubam ir greitai rodom ka mes mokam lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 08 lapkričio 2007 - 13:42
QUOTE(Desiree @ 2007 11 08, 13:40)
kvadratiniu spalvos tai naturalios. Tik sharp uzdejau, nes is labai mazu skanavau, tai kokybe tokia ir tebuvo...

O skaitmeniniu - visom nuotraukom be isimties pridedu kontrasto. Spalvu nelieciu, bet bandau susidraugauti su WB. Taipogi sergu sharpinimo liga. Nu praeis man ir sis periodas smile.gif
bet tai merginos ir vaikinai. Reikia kazka daryti. Juk baisu, jei perskaicius musu tema susidaro ispudis kad pakanka gerai ivaldyti PS  lotuliukas.gif  Skubam skubam ir greitai rodom ka mes mokam  lotuliukas.gif

Aišku mastau.gif Na, aš irgi mėgėja pakontrastinti. Geras dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 08, 13:13)
Bite maja, gal tu galėtumei atidaryti albumą naujiems ND. Nenoriu aš ten kišti nagų blush2.gif Gal taip ir pavadink " Priešpriešos".
Džiaugiuosi, kad patiko ND tema rolleyes.gif

sukūriau mirksiukas.gif nors ND albumus visi gali kurti, kas tik turi priėjimą. tiesa sakant, senokai tai jau ir bedariau biggrin.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 08, 13:32)
Na, pagalvok, nėra labai sudėtinga tema. Buityje atrastum pilna pavyzdžių. Esmė tame, kaip tu tai pateiksi smile.gif
Taip, pagal mano sumanymą turi būti dvi atskiros nuotraukos.

o vis tik gal galima į vieną nuotrauką du kadrus sutalpint? ax.gif

O dabar pažiūrėjau va šitą temą, ir susidariau įspūdį , kad ne tiek svarbu gerai fotkint kiek mokėt gerai PS dirbt  rolleyes.gif .. Nu ką gi , reik sakyt vyrui, kad neštų namo PS kompanktą, reiks ir su ta programa išmokt dirbt  smile.gif

PS tik nuotraukas tobulesnes padaro tongue.gif bet jei nuotrauka nevykusi, tai joks PS negelbės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 08, 12:45)
Aišku mastau.gif Na, aš irgi mėgėja pakontrastinti. Geras dalykas.

gal as dar kazko savo fotoaparate neatradau (aisku daug ko neatradau). Ekrane nufotografavus rodos ir viskas tvarkoj. Perkeli i kompiuteri - kontrasto nera. Tai ir nelabai suprantu kaip ir ka nusreguliuoti, kad fotografuoti iskarto taip, kaip norisi ir kad nereiketu paskui nieko keisti au PS
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 11 08, 12:49)

o vis tik gal galima į vieną nuotrauką du kadrus sutalpint?  ax.gif

as taip pat norejau sito paklausti. Kazkaip atrodo ikelsi 2 nuotraukas viena paskui kita, tai sunkiai jas ir besusiesi, i viena serija.. Gal galima tiesiog salia jas sudeti, kad atsidarant puslapiui ir matytusi abi?
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 08, 13:36)
Blogas požiūris tongue.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 08, 13:37)
hmm hmmmm... susilaikau nuo komentaru, nors labai knieti savo issakyti  lotuliukas.gif

na va, pagaliau drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif . o nuo komentarų susilaikyt neverta smile.gif .. Puikiai suvokiu prasmę fotografavimo, mokėjimo komponuot ir tt.. dėl to čia ir esu .. tik va , kad kitaip jūsų neišjudinsi smile.gif

Jei rimtai turiu kalną idėjų , bet neturiu tam įgūdžių..
įdedu kelias foto.. fotografuota paprastu fotiku, dabar šiaip matau nemažai klaidų, tiek kompozicijoj tiek technikoj.. bet visgi tai pirmieji mano bandymai smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 08 lapkričio 2007 - 14:19
QUOTE(bite maja @ 2007 11 08, 13:49)
sukūriau  mirksiukas.gif nors ND albumus visi gali kurti, kas tik turi priėjimą. tiesa sakant, senokai tai jau ir bedariau  biggrin.gif 
o vis tik gal galima į vieną nuotrauką du kadrus sutalpint?  ax.gif

Ačiū tau 4u.gif O aš kažkaip galvojau, kad tu ten direktorius g.gif Na, gerai, dabar jau taip nebegalvosiu.

Pabandom talpint į vieną nuotrauką g.gif Bet ar nebus tie kadrai per maži įdėjai perteikti g.gif Ai, žodžiu - bandom visaip. O paskui paderinsim eigoje.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 08, 13:53)
Papildyta:
as taip pat norejau sito paklausti. Kazkaip atrodo ikelsi 2 nuotraukas viena paskui kita, tai sunkiai jas ir besusiesi, i viena serija.. Gal galima tiesiog salia jas sudeti, kad atsidarant puslapiui ir matytusi abi?

bet kad fotki.com jas labai sumažina, kai bus dvi mažytės nieko nebeis įžiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 11 08, 12:56)
o nuo komentarų susilaikyt neverta  smile.gif ..

Jei rimtai turiu kalną idėjų , bet neturiu tam įgūdžių..

kartais verta.
linkiu igyti igudziu ir igyvendinti idejas

oi oi, buvau ikelus nuotrauka bet isimu. Jau kaip negraziai suspausta... kokybes 0 liko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 08 lapkričio 2007 - 14:14
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 08, 13:32)
Na, pagalvok, nėra labai sudėtinga tema. Buityje atrastum pilna pavyzdžių. Esmė tame, kaip tu tai pateiksi smile.gif
Taip, pagal mano sumanymą turi būti dvi atskiros nuotraukos.

idėjų turiu milijoną, bet atsimušu į realų galimybių limitą..sad.gif

a tai kiba temoj kokios kvotos ant naujokų .. Nu taigi bus spyris poniai i minkštąją, kai aš greit tobulėt pradėsiu  .. jei rimtai, tai graužiu dabar visokius internetinius puslapius , renku info.. O dabar pažiūrėjau va šitą temą, ir susidariau įspūdį , kad ne tiek svarbu gerai fotkint kiek mokėt gerai PS dirbt rolleyes.gif .. Nu ką gi , reik sakyt vyrui, kad neštų namo PS kompanktą, reiks ir su ta programa išmokt dirbt  smile.gif
ir aš su mielu noru sudalyvaučiau ND .. iš tiesų - ar du kadrai atskiri?

nu nu, pirma diena, o jau spardosi smile.gif tongue.gif

įspūdis apgaulingas, mano galva..smile.gif
mano tikslas - kad PS reikėtų kuo mažiau.. rolleyes.gif
bet aš tikrai nekvaksėsiu, man išvis dar fotografuot reik išmokt, o tada jau galvosiu apie PS, ne PS, palevelint, pablurint, pasharpint, pakontrastint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 08, 13:53)
gal as dar kazko savo fotoaparate neatradau (aisku daug ko neatradau). Ekrane nufotografavus rodos ir viskas tvarkoj. Perkeli i kompiuteri - kontrasto nera. Tai ir nelabai suprantu kaip ir ka nusreguliuoti, kad fotografuoti iskarto taip, kaip norisi ir kad nereiketu paskui nieko keisti au PS

labai paprasta, fotoaparato ekranelis niekada nerodys to, ka parodys monitorius, jau vien del savo dydzio...kai kurie gamintojai gudrauja ir specialiai ekranelius kuria tokius, kad nuotrauka atrodytu kiek imanoma patrauklesne mirksiukas.gif
na o mums belieka veliau su PS davesti iki isvajotojo varianto biggrin.gif

kas del fotki radau kur pakeisti nuotrauku dydi...album properties/advanced properties ir ten jau duoda pasirinkti photo view size...ale didziausias imanoma 800x800...nezinia ar pakaks g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 08, 14:22)

įspūdis apgaulingas, mano galva..smile.gif
mano tikslas - kad PS reikėtų kuo mažiau.. rolleyes.gif
bet aš tikrai nekvaksėsiu, man išvis dar fotografuot reik išmokt, o tada jau galvosiu apie PS, ne PS, palevelint, pablurint, pasharpint, pakontrastint biggrin.gif

tai va ir aš esu kol kas žalia photoshope, bet dirbus ne su viena programa, tame tarpe ir Paintshopu, nemanau, kad sunku bus perkąst.. bet neskubu, nelabai noriu ,,susigadint" ir susižadėt tuo..
įdedu mūsų šeimos fotosesiją, manau daug kam žinomo speco darbai.. O ir kompiuterio prisilietimas turi savo žavesio smile.gif ČIA .. beje, ten ne aš foto, daba aš ilgais tamsiais plaukais smile.gif
Atsakyti