Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Opa @ 2007 11 08, 12:29)
Latoya, nenukirpk taip arti vaikucio veiduko. Gal geriau bandyk uzklonuoti ta uzuolaida?
Na bet tavo vaikucio akys akeles...  wub.gif  (ot skęs merginos  doh.gif )

Ar pasidalinsit, kaip mazinat, kad kokybe butu gera?  ax.gif

mazinu kaip ir pati sakei su PS ir save for web tik pries tai einu i Image/Image size, tada ten kur rodo nuotraukos pixelius vietoje didesnio skaiciaus irasau 600 o mazesnis pasikeicia atitinkamai tada jau save for web ir pasirenku jpego pacia didziausia kokybe arbe vienu punktu mazesne nei pati didziausia mirksiukas.gif
pamegink ir parasyk kaip pavyko mirksiukas.gif
Atsakyti
Blyn per tuos visus reikalus užmiršau Wyshnia su gimtadieniu pasveikint verysad.gif tai bent jau pavėluotai sveikinimai 4u.gif

Wyshnia, daug tau nuostabių akimirkų gyvenime ir kad jos taip pat nuostabiai būtų įamžintos 4u.gif

Latoya - ir man norėtųsi kiek daugiau erdvės smakriukui, o antrasis karpytas vairiantas man nelabai žiūris - labai trūksta erdvės.. Bet jau mažiuko akys wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 08 lapkričio 2007 - 13:11
QUOTE(westa @ 2007 11 08, 12:27)
Nu va praignoravot mano klausimą dėl fotiko, tai nuvariau ir pati nusipirkau.. Aišku žinovė iš manes nekokia dar, ale išsirinkau tokį aparatą, kurio negaila būt laužyt ir aišku kaina protinga. Nikon 40D.. Nu ir į kursus užsirašiau  biggrin.gif .. Kad neužknist Jūsų savo kvailais klausimais. Kiek duos naudos tiek.. Tikiuos priimsit mane į savo būrį  blush2.gif .. O dabar varinėju po namus ir viską fotiknu  doh.gif  doh.gif . Šunys vargšai nukankinti jau hihihi.gif

Abo, o tau asmeniškai user posted image už ignorą user posted image

lotuliukas.gif thumbup.gif moralas..smile.gif
Atsakyti
Labuks 4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 11 08, 08:20)
na, sporto nuotraukos nelygu sporto nuotraukoms. man šiaip ir nepatinka. bet vakar kaip netyčia radau tai, kas mane užkabino. labai patinka nuotraukų spalvos.
http://russellrutherford.com/sports/
labai miela  biggrin.gif
nu š.... pramiegojau vakar  verysad.gif taip būtų įdomu pažiūrėt.

Va čia tai superinės nuotraukos thumbup.gif Galvoju, kaip čia su spalvom sužaista g.gif Bet tos spalvos tokios nuotaikos specifinės priduoda, ane? Man toks malonus šiurpuliukas nubėga žiūrint į jas.

QUOTE(latoya @ 2007 11 08, 12:05)

o sitaip?
user posted image

Puikiai apkirpai, mano akimis wub.gif Užkrečiantys kvadratukai biggrin.gif

Bite maja, gal tu galėtumei atidaryti albumą naujiems ND. Nenoriu aš ten kišti nagų blush2.gif Gal taip ir pavadink " Priešpriešos".
Džiaugiuosi, kad patiko ND tema rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 08, 13:10)
lotuliukas.gif  thumbup.gif moralas..smile.gif

nu o nors viena kažkaip sureagavo.. o tai jau galvojau, kad tas užrašas pirmam psl. , kad naujokės išskėstom rankom priimamos buvo netyčia iš kažkurios tai ten temos užsilikęs .. Kol kas neturiu nieko gero ką parodyt, tokios mėgėjiškos tos mano foto .. bet, ksakant, per kančias į žvaigždes smile.gif . Žaviuos, kiek jūs čia jau pažengusios.. cool.gif
Atsakyti
Desiree, pastebėjau, kad tavo spalvotos nuotraukos švyti.Na, tokios skaisčios, neprislopintos spalvos. Čia taip iš karto tau gaunasi, ar su PS dirbi?
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 08, 13:13)
Bite maja, gal tu galėtumei atidaryti albumą naujiems ND. Nenoriu aš ten kišti nagų blush2.gif Gal taip ir pavadink " Priešpriešos".
Džiaugiuosi, kad patiko ND tema rolleyes.gif

man ši tema atrodo beveik neįveikiamai sudėtinga bigsmile.gif be abejo, pirmiausia todėl, kad MAN asmeniškai kol kas bet koks fotografavimas yra didelis iššūkis.. doh.gif o teminis, pagal užduotį - juo labiau.
gal galima būtų patikslinti sąlygas: tai turi būti būtinai dvi atskiros nuotraukos, du atskiri kadrai?

westa, aš pati čia savaitė-kita, kol kas esu naujokių naujokė, visiška_lamerė, neturiu, ką parodyti, bet vis tiek prašom į šį titulą nepretenduoti..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 11 08, 13:21)
nu o nors viena kažkaip sureagavo.. o tai jau galvojau, kad tas užrašas pirmam psl. , kad naujokės išskėstom rankom priimamos buvo netyčia iš kažkurios tai ten temos užsilikęs .. Kol kas neturiu nieko gero ką parodyt, tokios mėgėjiškos tos mano foto .. bet, ksakant, per kančias į žvaigždes  smile.gif . Žaviuos, kiek jūs čia jau pažengusios..  cool.gif

Nesupratau kaip reikėjo reaguoti - šita tema ne visai apie tai. Čia daugiau komentuojamos nuotraukos, ne fotoaparatai. Nors reikėjo atidžiau temą skaityti, fotolama į tavo klausimą atsakė.
O tema fotoaparatų pirkimo klausimais čia buvo
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 08, 13:27)
man ši tema atrodo beveik neįveikiamai sudėtinga bigsmile.gif be abejo, pirmiausia todėl, kad MAN asmeniškai kol kas bet koks fotografavimas yra didelis iššūkis.. doh.gif o teminis, pagal užduotį - juo labiau.
gal galima būtų patikslinti sąlygas: tai turi būti būtinai dvi atskiros nuotraukos, du atskiri kadrai?

Na, pagalvok, nėra labai sudėtinga tema. Buityje atrastum pilna pavyzdžių. Esmė tame, kaip tu tai pateiksi smile.gif
Taip, pagal mano sumanymą turi būti dvi atskiros nuotraukos.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 08, 13:27)
westa, aš pati čia savaitė-kita, kol kas esu naujokių naujokė, visiška_lamerė, neturiu, ką parodyti, bet vis tiek prašom į šį titulą nepretenduoti..biggrin.gif

a tai kiba temoj kokios kvotos ant naujokų lotuliukas.gif lotuliukas.gif .. Nu taigi bus spyris poniai i minkštąją, kai aš greit tobulėt pradėsiu biggrin.gif .. jei rimtai, tai graužiu dabar visokius internetinius puslapius , renku info.. O dabar pažiūrėjau va šitą temą, ir susidariau įspūdį , kad ne tiek svarbu gerai fotkint kiek mokėt gerai PS dirbt rolleyes.gif .. Nu ką gi , reik sakyt vyrui, kad neštų namo PS kompanktą, reiks ir su ta programa išmokt dirbt smile.gif

ir aš su mielu noru sudalyvaučiau ND .. iš tiesų - ar du kadrai atskiri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 08 lapkričio 2007 - 13:36
QUOTE(westa @ 2007 11 08, 13:33)
susidariau įspūdį , kad ne tiek svarbu gerai fotkint kiek mokėt gerai PS dirbt  rolleyes.gif ..

Blogas požiūris tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 11 08, 12:33)
O dabar pažiūrėjau va šitą temą, ir susidariau įspūdį , kad ne tiek svarbu gerai fotkint kiek mokėt gerai PS dirbt

hmm hmmmm... susilaikau nuo komentaru, nors labai knieti savo issakyti lotuliukas.gif
Atsakyti