Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 06, 09:40)
p.s. Nelabai suprantu kodel turim daryti isimti sitiems namu darbams, ir nebalsuoti. Isrinkti geriausiuas is geriausiu nera lengva, bet imanoma smile.gif

man atrodo, kai šie ND yra daugiau garbės ND, nei technikos, idėjos ar kažko. kas atliko, tas atliko ne tik ND, bet ir prisitatė. kai kuriems net kinkos drebėjo įdėjus savo foto lotuliukas.gif darbų daug gerų. sutinku, kad visada ir tarp geriausių gali išrinkti geriausią, bet tiesiog čia kaip tokie ND, kad stengėsi visi, bandė visi, kai kurie sudėjo ir su fokusais ne ten po 991 kadro, vien tam, kad susipažint. o tai yra daug daugiau, nei gauti 5 balus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 06, 01:58)
jei neklystu tai butent sitas ir fotkina be sustojimo kol laikai nuspaudus mygtuka mirksiukas.gif ar jumei kazko kitko reikia g.gif

greiciausiai kad sito reikejo 4u.gif ale vis sudetingiau norisi visko biggrin.gif nu kad tik nebutu lengva gyvent ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 11 06, 08:54)
Ar tikrai  blink.gif  blush2.gif

tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 06, 09:06)
dėl šerkšno. tai fotiko neturėjau smile.gif o ėjau vairuot ir žinojau kad grįžus neberasiu, todėl itk pasigailėjau kad neturiu tavo mob nr, kad sms nusiųst ir pabambėt kad neini šerkšno fotkinti  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif šian ryte mačiau buvo šioks toks šerkšnas. bet faktūra buvo neįdomi. be to, ir fotiko neturėjau. nors ryte dangus buvo labai neblogas. pasigailėjau, kad neturiu fotiko. galvoju, kad gal reikia muilinę nešiotis rankinėj g.gif

QUOTE(ciburaska @ 2007 11 06, 09:28)
Kaip ir kur paskelbti savo autoportreta? As nrturiu priejimo prie ND unsure.gif

negali būt, kad tu neturi priėjimo blink.gif kaip čia taip dabar nutiko?

QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 06, 09:40)
p.s. Nelabai suprantu kodel turim daryti isimti sitiems namu darbams, ir nebalsuoti. Isrinkti geriausiuas is geriausiu nera lengva, bet imanoma smile.gif

o aš nebalsuosiu. nes per daug favoritų turiu tongue.gif negaliu apsispręst niekaip doh.gif ir tas darbas patinka, ir anas, ir dar kitas, o ir šitas fainas. nu žodžiu... blink.gif greičiau spręskit ir pasirašinėkit po darbais.... nes 19 numeris mane pribaigs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 06, 09:00)
man atrodo, kai šie ND yra daugiau garbės ND, nei technikos, idėjos ar kažko. kas atliko, tas atliko ne tik ND, bet ir prisitatė. kai kuriems net kinkos drebėjo įdėjus savo foto  lotuliukas.gif darbų daug gerų. sutinku, kad visada ir tarp geriausių gali išrinkti geriausią, bet tiesiog čia kaip tokie ND, kad stengėsi visi, bandė visi, kai kurie sudėjo ir su fokusais ne ten po 991 kadro, vien tam, kad susipažint. o tai yra daug daugiau, nei gauti 5 balus  4u.gif

graziau nemokeciau pasakyti. bet sutinku smile.gif
As asmeniskai nebalsuosiu. Bet juk vienas balsas nieko nekeicia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 11 06, 09:55)
O jeigu nebalsuojam, tai kas tada tema galvos? smile.gif

aš manau, kad Desiree. ji berods turėjo du variantus naujų ND.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 06, 11:01)

o aš nebalsuosiu. nes per daug favoritų turiu  tongue.gif negaliu apsispręst niekaip  doh.gif ir tas  darbas patinka, ir anas, ir dar kitas, o ir šitas fainas. nu žodžiu...  blink.gif greičiau spręskit ir pasirašinėkit po darbais.... nes 19 numeris mane pribaigs  biggrin.gif

o as prabalsuociau ir su mielu noru, nes turiu favorites, ziuriu ne i tai ar zmogus grazus ar simpatiskas ar fotogeniskas ar ne, o i pacia nuotrauka bendrai.
Na bet kaip nuspresit taip nuspresit, taip ir bus 4u.gif
man tinka viskas
Atsakyti
Aš pramiegojau naujos temos atidarymą, ir neparašiau, kad išbrauktumėte mano powershotą, nebeturiu jo jau.

Dėl balsavimo - tai tegu balsuoja visi norintys 4u.gif išsispręs ir naujos temos klausimas tuo pačiu.
Aš šįsyk irgi pasuoju su balsavimu.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 11 06, 09:16)
Dėl balsavimo - tai tegu balsuoja visi norintys  4u.gif  išsispręs ir naujos temos klausimas tuo pačiu.
Aš šįsyk irgi pasuoju su balsavimu.

liuks. Balsuoja visi norintys balsuoti smile.gif
dejavu, tavo avataras tave isdave smile.gif zinau kurios tavo foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 06 lapkričio 2007 - 10:24
QUOTE(wicked @ 2007 11 06, 10:01)
greiciausiai kad sito reikejo  4u.gif ale vis sudetingiau norisi visko  biggrin.gif nu kad tik nebutu lengva gyvent  ax.gif

biggrin.gif zinau ta nora biggrin.gif

o pas mus serksnas...ir ilgai...dar dabar yra bet as tingine blush2.gif salta...fotikas mano susals doh.gif
be to, nelabai tikiu, kad nufotkinciau kazko verta makro su 50mm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 06, 11:25)

o pas mus serksnas...ir ilgai...dar dabar yra bet as tingine blush2.gif salta...fotikas mano susals doh.gif

as tav vietoj eiciau fotkinti, mes cia po to bendrai nuspresim ar kas gavosi wink.gif as ir pati eiciau, bet mazius neleidzia.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 06, 10:23)
dejavu, tavo avataras tave isdave smile.gif zinau kurios tavo foto

aš savo avataro jau kažinkiek laiko nekeičiu, o tu dabar tik dėmesį atkreipei tongue.gif

QUOTE(peppi @ 2007 11 06, 10:25)

išeis išeis makro su tuo 50 mm, tik į lauką reikia išeiti smile.gif
Atsakyti