Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Nu jo pusdienį doh.gif

Šiaip ne mano darytų fotkių, o ten kur aš, tai yra ir viešai, bet čia ne "modelių" tema.

Ačiū, žuvele 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 08 lapkričio 2007 - 11:43
QUOTE(latoya @ 2007 11 08, 11:25)
eina sau kiek praziopsojau doh.gif

tikiuos dar neatsibodo tos pacios akys? reikia nuomones...bandau visaip zaiti su PS ir jb, ieskau geriausio varianto

netaisbodo...man atrodo gal cia jau per daug prichimycinai smile.gif bet akutes labai grazios, geri atspindziai, tik visa kita man nelabai...koki filtra dejai?
gal parodytum kaip be filtro vien j/b + kontrastas ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 08 lapkričio 2007 - 11:50
QUOTE(peppi @ 2007 11 08, 12:50)
netaisbodo...man atrodo gal cia jau per daug prichimycinai smile.gif bet akutes labai grazios, geri atspindziai, tik visa kita man nelabai...koki filtra dejai?
gal parodytum kaip be filtro vien j/b + kontrastas ax.gif ?

kad nedejau jokio filtro, gal prisharpinau per daug???
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 11 08, 12:25)
eina sau kiek praziopsojau doh.gif

tikiuos dar neatsibodo tos pacios akys? reikia nuomones...bandau visaip zaiti su PS ir jb, ieskau geriausio varianto
user posted image

Man koks grazus man sitas vaikas.... ax.gif Tik norisi po smakru erdves, nes dabar atrodo, kad pasiremes i nuotraukos krasta... O gal tokia mintis buvo? ax.gif Be to kazkas baltas kairiam sone blasko.
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 11 08, 12:53)
Man koks grazus man sitas vaikas....  ax.gif  Tik norisi po smakru erdves, nes dabar atrodo, kad pasiremes i nuotraukos krasta... O gal tokia mintis buvo?  ax.gif  Be to kazkas baltas kairiam sone blasko.

aciu...neliko daugiau apacios sad.gif tikrai ne tokia mintis buvo...ten uzuolaida kairiam sone, man ji visai nieko cia...bet gal akis priprato kai ilgai ziuriu...
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 11 08, 11:53)
kad nedejau jokio filtro, gal prisharpinau per daug???

nebesuprantu doh.gif o tai cia fotoaparatas taip piesia ax.gif ?
sharpo neatrodo per daug...va Sapoklia apie smakriuka pastebejo...
na bet portretukas mielas o prikibti visada galima biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 08, 13:02)
nebesuprantu  doh.gif  o tai cia fotoaparatas taip piesia ax.gif ?
sharpo neatrodo per daug...va Sapoklia apie smakriuka pastebejo...
na bet portretukas mielas o prikibti visada galima biggrin.gif  doh.gif

kaip "taip" piesia?

o sitaip?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 08, 09:10)
Opa, tai gal galiu kur palikti knygas, jei isties nori. As busiu deja tik iki 16d., nepavyks asmeniskai perduoti.

Is ties noreciau... O kur tu busi?
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 11 08, 11:05)
kaip "taip" piesia?

o sitaip?

sita tai mane veza!!!!!!!!!!! Bet jau vaikucio grazumas!!!!!!!

Opa, jei Dejavu nores pasiskaityti, as galiu jai palikti, o paskui kai griztum ir tu paziuretum. Net mastau dabar ar ten kazkas verto yra, kad vokiskai skaityti, gal paprasciau tokia pat info lietuviu, rusu ar anglu klb. rasti. Faktas tik tas, kad knyguciu man nereikes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 08 lapkričio 2007 - 12:28
Nu va praignoravot mano klausimą dėl fotiko, tai nuvariau ir pati nusipirkau.. Aišku žinovė iš manes nekokia dar, ale išsirinkau tokį aparatą, kurio negaila būt laužyt ir aišku kaina protinga. Nikon 40D.. Nu ir į kursus užsirašiau biggrin.gif .. Kad neužknist Jūsų savo kvailais klausimais. Kiek duos naudos tiek.. Tikiuos priimsit mane į savo būrį blush2.gif .. O dabar varinėju po namus ir viską fotiknu doh.gif doh.gif . Šunys vargšai nukankinti jau hihihi.gif

Abo, o tau asmeniškai user posted image už ignorą user posted image
Atsakyti
Latoya, nenukirpk taip arti vaikucio veiduko. Gal geriau bandyk uzklonuoti ta uzuolaida?
Na bet tavo vaikucio akys akeles... wub.gif (ot skęs merginos doh.gif )

Ar pasidalinsit, kaip mazinat, kad kokybe butu gera? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 11 08, 13:05)
kaip "taip" piesia?

o sitaip?
user posted image

Va taip gaug geriau thumbup.gif Neliko dėmesį atrukiančių detalių, ir smakriukas ne toks suspaustas atrodo nukirpus viršų 4u.gif Patinka nuotraukos švelnumas, akyčių grožis wub.gif
Atsakyti