Nu jo pusdienį
Šiaip ne mano darytų fotkių, o ten kur aš, tai yra ir viešai, bet čia ne "modelių" tema.
Ačiū, žuvele
QUOTE(latoya @ 2007 11 08, 11:25)
eina sau kiek praziopsojau
tikiuos dar neatsibodo tos pacios akys? reikia nuomones...bandau visaip zaiti su PS ir jb, ieskau geriausio varianto
tikiuos dar neatsibodo tos pacios akys? reikia nuomones...bandau visaip zaiti su PS ir jb, ieskau geriausio varianto
netaisbodo...man atrodo gal cia jau per daug prichimycinai bet akutes labai grazios, geri atspindziai, tik visa kita man nelabai...koki filtra dejai?
gal parodytum kaip be filtro vien j/b + kontrastas ?
QUOTE(peppi @ 2007 11 08, 12:50)
netaisbodo...man atrodo gal cia jau per daug prichimycinai bet akutes labai grazios, geri atspindziai, tik visa kita man nelabai...koki filtra dejai?
kad nedejau jokio filtro, gal prisharpinau per daug???
QUOTE(latoya @ 2007 11 08, 12:25)
eina sau kiek praziopsojau
Man koks grazus man sitas vaikas.... Tik norisi po smakru erdves, nes dabar atrodo, kad pasiremes i nuotraukos krasta... O gal tokia mintis buvo? Be to kazkas baltas kairiam sone blasko.
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 11 08, 12:53)
Man koks grazus man sitas vaikas.... Tik norisi po smakru erdves, nes dabar atrodo, kad pasiremes i nuotraukos krasta... O gal tokia mintis buvo? Be to kazkas baltas kairiam sone blasko.
aciu...neliko daugiau apacios tikrai ne tokia mintis buvo...ten uzuolaida kairiam sone, man ji visai nieko cia...bet gal akis priprato kai ilgai ziuriu...
QUOTE(latoya @ 2007 11 08, 11:53)
kad nedejau jokio filtro, gal prisharpinau per daug???
nebesuprantu o tai cia fotoaparatas taip piesia ?
sharpo neatrodo per daug...va Sapoklia apie smakriuka pastebejo...
na bet portretukas mielas o prikibti visada galima
QUOTE(peppi @ 2007 11 08, 13:02)
nebesuprantu o tai cia fotoaparatas taip piesia ?
kaip "taip" piesia?
o sitaip?
QUOTE(Desiree @ 2007 11 08, 09:10)
Opa, tai gal galiu kur palikti knygas, jei isties nori. As busiu deja tik iki 16d., nepavyks asmeniskai perduoti.
Is ties noreciau... O kur tu busi?
QUOTE(latoya @ 2007 11 08, 11:05)
sita tai mane veza!!!!!!!!!!! Bet jau vaikucio grazumas!!!!!!!
Opa, jei Dejavu nores pasiskaityti, as galiu jai palikti, o paskui kai griztum ir tu paziuretum. Net mastau dabar ar ten kazkas verto yra, kad vokiskai skaityti, gal paprasciau tokia pat info lietuviu, rusu ar anglu klb. rasti. Faktas tik tas, kad knyguciu man nereikes
Nu va praignoravot mano klausimą dėl fotiko, tai nuvariau ir pati nusipirkau.. Aišku žinovė iš manes nekokia dar, ale išsirinkau tokį aparatą, kurio negaila būt laužyt ir aišku kaina protinga. Nikon 40D.. Nu ir į kursus užsirašiau .. Kad neužknist Jūsų savo kvailais klausimais. Kiek duos naudos tiek.. Tikiuos priimsit mane į savo būrį .. O dabar varinėju po namus ir viską fotiknu . Šunys vargšai nukankinti jau
Abo, o tau asmeniškai už ignorą
Abo, o tau asmeniškai už ignorą
QUOTE(latoya @ 2007 11 08, 13:05)
Va taip gaug geriau Neliko dėmesį atrukiančių detalių, ir smakriukas ne toks suspaustas atrodo nukirpus viršų Patinka nuotraukos švelnumas, akyčių grožis