Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Vilika @ 2007 11 07, 23:03)
O kas dėl sportinių nuotraukų, tai ir aš jose grožio nematau. Sportu domiuosi, bet nuotraukose matau tik informaciją o ne grožį  ax.gif

na, sporto nuotraukos nelygu sporto nuotraukoms. man šiaip ir nepatinka. bet vakar kaip netyčia radau tai, kas mane užkabino. labai patinka nuotraukų spalvos.
http://russellrutherford.com/sports/

QUOTE(Desiree @ 2007 11 07, 23:08)
nu idesiu ne nude smile.gif bet man labai labai mielos mergytes foto

labai miela biggrin.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 07, 23:21)
deja, kokybe tokia kokia yra. skanavau is 9x13 nuotrauku. dulkiu nuo skanerio nevaliau. Turejau atspausdintas tik tas su pilvuku. Kitu gal paieskosiu kada prie progos.

nu š.... pramiegojau vakar verysad.gif taip būtų įdomu pažiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 08, 07:20)
na, sporto nuotraukos nelygu sporto nuotraukoms. man šiaip ir nepatinka. bet vakar kaip netyčia radau tai, kas mane užkabino. labai patinka nuotraukų spalvos.
http://russellrutherford.com/sports/

nu š.... pramiegojau vakar  verysad.gif taip būtų įdomu pažiūrėt.

kai kurios nuotraukos tavo nuorodoje visai liuks.

miegaliai jus miegaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas blush2.gif

O aš pražiopsojau visas nuotraukas doh.gif O taip įdomu buvo pasižiūrėti.

Vakar kažko kompiuteris pradėjo strigti, tai dėl viso pikto pasidariau atsarginę kopiją su nuotraukomis ir kitokiu sukauptu turtu smile.gif.

Desiree aš šiek tiek skaitau vokiškai. Tu ten knygas elektroniniame formate turi? Gali atsiųsti?

Labai dėkoju ABO už nuorodą su knygomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 11 08, 07:31)
Desiree aš šiek tiek skaitau vokiškai. Tu ten knygas elektroniniame formate turi? Gali atsiųsti?
Labai dėkoju ABO už nuorodą su knygomis  4u.gif

nea, ten tiesiog atspausdintos knygos is vienu kursu. 12 rodos ju yra.
Zodziu galiu atvezti, nes man ju tikrai nebeprireiks.
Atsakyti
Ir as nepamaciau verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
turiu ir aš vieną nude foto savo. bet ji pakankamai atvira, na ne linijos, siluetai, o normali moteriškė lotuliukas.gif todėl nesulauksit tongue.gif o užėjo noras, kai fotografavau tamsoje kojas (jei kas pamena iš ND "kelią pas tave").jau ir taip pusnuogė buvau, nusiregniau, tai tarp tų pačių žvakių įsištabeliavau ir nutraukiau biggrin.gif pasižiūriu laiks nuo laiko - nagi gražu blush2.gif bet kažkaip rimčiau noro šiuo metu nėra. bet tikiuos dar užplauks kada vėl pabandyt doh.gif nepamačiau nei Abo, nei Desiree fotografijų.
Abo, ačiū už nuorodą, vakar nepavyko parsisiųst, nes vyras kompą išjungė ir nebaigė siųstis, gal šiandien pavyks nepamiršt ir neišjungt per anksti blush2.gif
geros dienos visiems 4u.gif
Atsakyti
Na baikit, taip negalima schmoll.gif
Ne visi gali SM kiaura para kabeti, nors pusdieni nuotraukas palaikykit unsure.gif
As irgi turiu savo pora nude fotografiju, bet ne pacios daryta ir ne profesionalo fotografo (o MB biggrin.gif ), tai nelabai vertos rodymo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2007 11 08, 00:41)
O Žvėris taip emocingai kalbėjo apie nude ir pabėgo anksčiau laiko  doh.gif  Oi pasigailės man atrodo atrodo jis, kai čia viską perskaitys  lotuliukas.gif

Viskas jau paskaiciau, belieka frusty.gif . Buciau zinojes, buciau nemiegojes iki ryto sad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 08, 03:37)
jau tas vyro svelnumas toks...."as geras..as geras"nesupyk,man jis per saldus.

Geriau jau taip, negu atvirskciai drinks_cheers.gif
Atsakyti
cha, kaip matau, daugybe besigailinciu biggrin.gif
Atsakyti
Jūs gal išprotėjot tiek rašyt blink.gif o ką daryt tiem, kas nesėti ištisai prie kompo cool.gif o ir nuotraukų nespėjau pamatyt verysad.gif juokauju žinoma 4u.gif

Paskaitysiu vėliau ko prirašėt, bėgu tvarkytis..
Atsakyti
eina sau kiek praziopsojau doh.gif

tikiuos dar neatsibodo tos pacios akys? reikia nuomones...bandau visaip zaiti su PS ir jb, ieskau geriausio varianto
user posted image
Atsakyti