Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Desiree man antra labai super wub.gif Gražią dovaną gavo vyras ax.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif na ka, po vieso apsinuoginimo trinu nuotraukas. Jei kas nores galesiu pastu atsiusti (nuuuuuu, pamastysiu aisku pries siunciant)
Vyrams nesiusiu, taip sakant, traukinys nelaukia tongue.gif

Kiek daug nemieganciu.. man tai nemiga, jei ka. Neuzmiegu anksciau 1

o atsakant i klausima, kokia vieta uzima fotografija mano gyvenima tai... Visu pirma tai mano trecoji meile, (vyras vadina zalingu iprociu.). Man tai gyvenimo budas. Retkarciais fotografuoju ir pagal uzsakyma, vaikus, seimas. Draugus, ju vaikus daznai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 07 lapkričio 2007 - 23:47
O Žvėris taip emocingai kalbėjo apie nude ir pabėgo anksčiau laiko doh.gif Oi pasigailės man atrodo atrodo jis, kai čia viską perskaitys lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 07 lapkričio 2007 - 23:43
QUOTE(Desiree @ 2007 11 07, 23:32)

ant tokiu temu zmones paprastai nelinke uzmigt biggrin.gif as tai siaip visa gyvenima naktine buvau, vaikas aisku, kiek pakoregavo grafikus, bet esme isliko ta pati - velai einu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 08, 00:32)

O kaip gali miegas imti, kai čia taip suintrigavai mirksiukas.gif O šiaip tai aš pelėda, tad jei nereikia į darbą, gtai dažnai naktinėju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 07, 23:21)
deja, kokybe tokia kokia yra. skanavau is 9x13 nuotrauku. dulkiu nuo skanerio nevaliau. Turejau atspausdintas tik tas su pilvuku. Kitu gal paieskosiu kada prie progos.
Gal pasirodys keistos, bet man patinka dirbti su 2 nuotraukom, spausdintom viena ant kitos. Tik antroji skaitmenine. Nekreipkit demesio i poezija fone - vyrui ruosiau dovana, nemaniau, kad kada teks i SM idet  lotuliukas.gif

labai grazu, noreciau tureti savo nescios tokiu nuotrauku ax.gif deja...
man ypatingai antroji grazi, pats grudas, toks rukelis... wub.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 07, 23:21)
bet tu vis tiek kzk su fotografija ar bent dizainu kokiu dirbi, kaip supratau g.gif

o, dabar sugalvojau pasidomet, as kaip naujoke, tai nezinau, kokia vieta fotografija uzima jusu gyvenime - kiek cia visai profu skyrely duona is to valganciu, kiek dideliu megeju irgi kazkiek is to prisidurianciu, kiek siaip savo malonumui laisvalaikiu uzsiimanciu ir tt? bigsmile.gif

su fotografija visai minimaliai dirbu, turejau viena fotosesija, gruodzio menesi laukia kita...tik tiek kolkas...

dirbu su grafiniu dizainu, kuriu logotipus, maketuoju...klientura pati is kazkur atsiranda... smile.gif o pagrindines mano pajamos is papuosalu ax.gif
Atsakyti

tongue.gif pas mus dar 10val vakaro nera biggrin.gif
Atsakyti
jaaazaaau,nu sitiek praziopsojau,kad mane kur..pirmiausia,tai wyshniukia musu apkraunu baliuonais 4u.gif 4u.gif 4u.gif .Linkiu,kad visos svajones virstu realybe[kaip supratau tai jau vyksta thumbup.gif ]

puriena,sveikinu 4u.gif o jau isradingumas.nebutum ta portrete[kaip griezta fotografe] labai ydomi ir originali tema.Pasistengsim ygyvendint.

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 07, 20:53)
ir siaipas su moterim laaaabai nenoriu pyktis:) Jas reikia myleti , gerbti ir saugoti..ka ir stengiuos daryt visa savo samoninga gyvenima. ax.gif

jau tas vyro svelnumas toks...."as geras..as geras"nesupyk,man jis per saldus.
QUOTE(Desiree @ 2007 11 07, 22:32)
lotuliukas.gif na ka, po vieso apsinuoginimo trinu nuotraukas. Jei kas nores galesiu pastu atsiusti (nuuuuuu, pamastysiu aisku pries siunciant)

ajaj...kaip gaila,kad sitiek fotografiju likau nemacius...ir californios,ir desirees,ir Abo.nedrasu prasyt,kad inmestumet kur pazioplinet ..O as kaip tik pas save uzejus vienon sendaikciu parduotuven nusipirkau dvi fotografijos knygas.Taciau kalbant apie nude...tai labai mazuma..gal kad knygos ne nauju laiku,o tu tabu g.gif
Abo svaigstu nuo tavo avatarciko.. wub.gif

Gus,o jau shuniaus grooozis!♥ boooze,man tos"isvarvejusios"akys wub.gif svaigstu dabar ir nuo tavo shuneko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 08 lapkričio 2007 - 03:54
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 07, 21:33)
tik bukitr geros - nepykit, as cia  siaip garsiai mastau..

a ko jau taip bijai, kad moteriškės supyktų? biggrin.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 07, 22:26)
Na siaip man asmeniskai, moters kunas yra pagrindinis ir graziausias  pasaulio stebuklas, Jei galeciau sio kurinio autoriui paspausciau desine ir gero vyno kokius 5 dekalitrus pastatyciau. Cia rimtai, be jokiu bajeriu.

tai įgyvendinama.
būk labai geras, nesipyk su žmona, užsiimk labdara ir parama, pagelbėk pasaulio žmonėms ir nykstantiems gyvūnams, kai ateis laikas - gražiai numirk, aik į dangų ir tada jau visai realu autorių susitikti.. tik su ta dešine nežinau, bet man rodos, jei susitiktum, ne rankos spaudaliojimas rūpėtų.. ax.gif

na ka, po vieso apsinuoginimo trinu nuotraukas. Jei kas nores galesiu pastu atsiusti (nuuuuuu, pamastysiu aisku pries siunciant)

cituoju Asiliuką iš Šreko: pick me, pick me! smile.gif

ką fotografija reiškia mano gyvenime?
dar nežinau, bet matyt jau kažką reiškia. pati iki šiol kaip ir neužsiiminėjau, bet šiuo metu sergu ja konkrečiai.. nesiimu prognozuoti, kas iš to išeis.. žiūrėsim..

beje, šiom dienom ebay įsigijom leni riefenstahl foto albumą. nuotraukos darytos Afrikoje, nuba gentyje berods.. yra šitų jos nuotraukų labai daug ir internete.. bet knyga vis tiek kitaip..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 08 lapkričio 2007 - 07:44
Vakar vakare dingo internetas, tai tiek foto pražiopsojau. Na nieko nepadarysi. O ko nemačiau, to ir pakomentuoti negaliu biggrin.gif . Todėl tik noriu wyshnia pasveikinti su tortadieniu ir palinkėti gerų akimirkų, vertų įamžinti nuotraukoje 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
O ND tema plati, liuks, daug galimybių thumbup.gif . Na gal neprisikarksėsiu ir ką nors gero pavyks nufotkinti unsure.gif .
Atsakyti
Labas rytas,

Wysnia, su gimtadieniu, nors veliau, bet geriau nei niekad! Linkiu geru kadru su nauja dovana 4u.gif

QUOTE(Vilika @ 2007 11 07, 09:45)
O kodėl nesąmonės? unsure.gif Spėjau užmatyti ir man visai patiko  4u.gif Gal pirmoj man žalios spalvos truputį per daug, o antra miela labai wub.gif

Vilika, na kad sumazinau kazkaip negerai, nuotraukos baisios pasidare, uz tai ir isemiau. O va is kudros nespejau doh.gif
Pabandysiu veliau kitaip mazint.

Beje, SOS! Patarkite, kaip mazinat nuotraukas internetui? Jei su PS Save for web ir nuotraukos dydis neturi virsyti 150 kb - nu man gavosi nesamone. Rikausi kokybe Low, paramaetrai liko tie patys, o kb sumazejo, tai vaizdzialis liko visai ne koks. doh.gif
Anksciau mazindavau su Mikrosoft Office Picture Manager -> Edit Picture -> Compress for -> document arba Web pages. Bet ryskumas irgi dingsta...

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 07, 10:01)
Opa, pasirodo mūsų mažyliai gimę tą pačią dieną bigsmile.gif maniškiui vakar irgi suėjo 9 mėnesiai smile.gif

Pupeliuk, net nemaniau kad ta pacia diena gime bigsmile.gif As kiek maciau tavo mazuliuka, man jis panasaus amziaus atrode. Tai ka, svesim kartu gimtadienius, darysim sesijas drinks_cheers.gif 4u.gif

QUOTE(Abo @ 2007 11 07, 21:24)
Čia patalpino, jei jums įdomu

Abo, aciu labai 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 07, 21:27)
O ar yra tarp fotografu moksliuku skaitanciu vokiskai?

Desiree, skaitau vokiskai, tik va apie fotografija neteko nieko skaityt, terminu nezinau g.gif Jei nesunkus teksta, tai mielai paskaityciau, tik va, as LT busiu nuo gruodzio 21/22d.

QUOTE(Desiree @ 2007 11 08, 00:32)

As labai noreciau paziuret ir pasimokyt. Jei praeisiu atranka, mano e-mail sniege.p@super.lt
Atsakyti
Opa, tai gal galiu kur palikti knygas, jei isties nori. As busiu deja tik iki 16d., nepavyks asmeniskai perduoti.
Atsakyti