Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(peppi @ 2007 11 07, 23:06)

as tai galeciau sedet bo man niekad nebereikia i darba bigsmile.gif

gerai gyveni bigsmile.gif

sita mergyte jau pastebejau Kudroj
Atsakyti
Ne, visdelto sportas man žymiai geriau nei peizažai biggrin.gif

pvz iš interneto paimta

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Nu man labai. Nors tikrai iš spiorto jau išaugau, nežiūriu, nebeįdomu, ir be to labiau mėgstu menines nuotraukas. bet profesionalios sportinės nuotraukos man labai.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 07, 23:10)
gerai gyveni bigsmile.gif

aha, meciau ta slykstu uzsiemima - eiti i darba biggrin.gif
jei rimtai tai as dirbu, bet namie...ir dar nezinia kuo cia baigsis unsure.gif gal uodega pabrukus eisiu i darbo birza biggrin.gif
Atsakyti
Desiree,labai miela foto tikrai wub.gif drinks_cheers.gif bet tu nepamirsk nepamirsk ko cia mes visi laukiam bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 11 07, 23:13)
Ne, visdelto sportas man žymiai geriau nei peizažai biggrin.gif

pvz  iš interneto paimta

Nu man labai. Nors tikrai iš spiorto jau išaugau, nežiūriu, nebeįdomu, ir be to labiau mėgstu menines nuotraukas. bet profesionalios sportinės nuotraukos man labai.

pirmoji dar idomesne, kitos tai... rolleyes.gif
Atsakyti
deja, kokybe tokia kokia yra. skanavau is 9x13 nuotrauku. dulkiu nuo skanerio nevaliau. Turejau atspausdintas tik tas su pilvuku. Kitu gal paieskosiu kada prie progos.
Gal pasirodys keistos, bet man patinka dirbti su 2 nuotraukom, spausdintom viena ant kitos. Tik antroji skaitmenine. Nekreipkit demesio i poezija fone - vyrui ruosiau dovana, nemaniau, kad kada teks i SM idet lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
man ir ta pirmoji (as apie sporta) dar emocija tokia kabinanti, kitos drungnos kazkokios...

QUOTE(peppi @ 2007 11 07, 23:13)
aha, meciau ta slykstu uzsiemima - eiti i darba biggrin.gif
jei rimtai tai as dirbu, bet namie...ir dar nezinia kuo cia baigsis unsure.gif gal uodega pabrukus eisiu i darbo birza biggrin.gif

bet tu vis tiek kzk su fotografija ar bent dizainu kokiu dirbi, kaip supratau g.gif

o, dabar sugalvojau pasidomet, as kaip naujoke, tai nezinau, kokia vieta fotografija uzima jusu gyvenime - kiek cia visai profu skyrely duona is to valganciu, kiek dideliu megeju irgi kazkiek is to prisidurianciu, kiek siaip savo malonumui laisvalaikiu uzsiimanciu ir tt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 07, 23:21)
deja, kokybe tokia kokia yra. skanavau is 9x13 nuotrauku. dulkiu nuo skanerio nevaliau.
Oi kiek daug darbo, nudurnėt doh.gif
Pirmoji labai labai liuks drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 07 lapkričio 2007 - 23:24
QUOTE(Desiree @ 2007 11 07, 23:21)
deja, kokybe tokia kokia yra. skanavau is 9x13 nuotrauku. dulkiu nuo skanerio nevaliau. Turejau atspausdintas tik tas su pilvuku. Kitu gal paieskosiu kada prie progos.
Gal pasirodys keistos, bet man patinka dirbti su 2 nuotraukom, spausdintom viena ant kitos. Tik antroji skaitmenine. Nekreipkit demesio i poezija fone - vyrui ruosiau dovana, nemaniau, kad kada teks i SM idet  lotuliukas.gif

man antroji labiausiai ir patinka (mano vyras uz keliu dienu irgi gaus panasia dovana, l. idomu, kaip sureaguos rolleyes.gif ), kitos dvi tai kzk perkrautos atrodo. bet galvoju, gali buti del to, kad nesu daug tokio stailo nude macius, gal turi akis priprasti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 07 lapkričio 2007 - 23:26
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 07, 22:25)
man antroji labiausiai ir patinka (mano vyras uz keliu dienu irgi gaus panasia dovana, l. idomu, kaip sureaguos rolleyes.gif ), kitos dvi tai kzk perkrautos atrodo. bet galvoju, gali buti del to, kad nesu daug tokio stailo nude macius, gal turi akis priprasti

mane tai veza dviguba ekspozicija smile.gif pripratusi jau smile.gif bet nezinau kaip iklimpau i si liuna... rodos karta Photosige uzmaciau skaitmenini varianta ir paciai noras uzejo isbandyti zaidziant tamsiame kambaryje
Atsakyti
Jap, jamu pirmą nuotrauką good.gif liuks
Atsakyti
Desiree wub.gif man pirma ir antra nerealios wub.gif ,tokias savo foto ant sienos kabinciaus wub.gif
Atsakyti