oi ant kokio momento papuoliau Abo tau uz drasa medalis,man 2 paskutines pirma,gal per astri,kaip noreciau tokiu savo foto pasvajojau ir praejo
QUOTE(peppi @ 2007 11 07, 23:45)
Gaziulka, ne 20, 16
Ai kad vis tiek daug labai.... Nors man rytoj į darbą nereikia, tai galiu čia dar paplepėti
O Abo nuotraukos tai labai labai Ypač trys paskutinės
QUOTE(Desiree @ 2007 11 07, 22:50)
Abo, man patiko tik viena, kur nugara. Kitos nelabai mano stiliaus. Man patinka kiek kitoks
O mano būtent toks
QUOTE(gus @ 2007 11 07, 22:51)
oi ant kokio momento papuoliau Abo tau uz drasa medalis,man 2 paskutines pirma,gal per astri,kaip noreciau tokiu savo foto pasvajojau ir praejo
ai, aš kūno nesigėdiju, o dar ne visas linijas parodai Tose nuotraukose kur buvo, berods paskutinė, kur ilgaplaukė, tai ten ne aš, o mano modeliukas vienas.
Šiaip ji gerokai apkūni. Bet aš ją apdangsčiau
jei jau api tai kokios nuotraukos patinka/nepatinka.
Zavi tai portretai bei geras nude (ne per daug astrus, bet svelnus). O nepatinka tai sporto nuotraukos. Kazkaip nesugebu grozio izvelgti jose, gal kad siaip nesidomiu sportu.
griztant prie nude. vakare pabandysiu paieskoti vieno CD. Galesiu trumpam ideti ir as viena nude autoportretuka
pasakiau lig jau nebutu vakaras. zodziu, kai vaikis uzmigs.
Zavi tai portretai bei geras nude (ne per daug astrus, bet svelnus). O nepatinka tai sporto nuotraukos. Kazkaip nesugebu grozio izvelgti jose, gal kad siaip nesidomiu sportu.
griztant prie nude. vakare pabandysiu paieskoti vieno CD. Galesiu trumpam ideti ir as viena nude autoportretuka
QUOTE(Desiree @ 2007 11 07, 22:54)
Desiree,buk gera idek dabar nes reiks kabot ant kompo kad pamatyciau
QUOTE(peppi @ 2007 11 07, 22:45)
Gaziulka, ne 20, 16
aha, zenkliai skiriasi
gal ir man prisidet su tuo nude - bet kad ne mano daryta (mane), ne taip idomu...
As lyg irgi nesigediju labai, bet nejaukumas buvo fotografuojantis - reikia laiko, kontakto, teisingo fotografo, kurio skoniu pasitiki
QUOTE(Desiree @ 2007 11 07, 23:54)
O aš jau pagalvojau, negi pas mus taip laikas skiriasi
O kas dėl sportinių nuotraukų, tai ir aš jose grožio nematau. Sportu domiuosi, bet nuotraukose matau tik informaciją o ne grožį
QUOTE(Abo @ 2007 11 07, 22:37)
nu neeeee...o dar futbolas
nesvarbu man ten net ar Deivis ar pats Maiklas Dzeksonas
as tai galeciau sedet bo man niekad nebereikia i darba
uztai vaiki i darza nuvest... tai tas pats kas i darba beveik...
Desiree, davai dek bijau praziopsot
Abo, as pasigrozejau...nekomentuosiu kuri labiau, kuri nelabiau...man grazu...meniskos tokios...o dar labiau kabina tai, kad cia jau konkreciai zmogaus daryta o ne kokio modelio uz pinigus
QUOTE(peppi @ 2007 11 07, 23:06)
Abo, as pasigrozejau...nekomentuosiu kuri labiau, kuri nelabiau...man grazu...meniskos tokios...o dar labiau kabina tai, kad cia jau konkreciai zmogaus daryta o ne kokio modelio uz pinigus
Pati sau babkių nemokėsiu o kur modeliukas, tai ir tai pamaldaut turėjau, kad sutiktų aš irgi sėdžiu, mokaus