Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

oi ant kokio momento papuoliau bigsmile.gif Abo wub.gif tau uz drasa medalis,man 2 paskutines thumbup.gif pirma,gal per astri,kaip noreciau tokiu savo foto ax.gif pasvajojau ir praejo tongue.gif
Atsakyti
Arba šitaip g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 07, 23:45)
Gaziulka, ne 20, 16 biggrin.gif

Ai kad vis tiek daug labai.... biggrin.gif Nors man rytoj į darbą nereikia, tai galiu čia dar paplepėti mirksiukas.gif

O Abo nuotraukos tai labai labai thumbup.gif Ypač trys paskutinės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 07 lapkričio 2007 - 22:55
QUOTE(Desiree @ 2007 11 07, 22:50)
Abo, man patiko tik viena, kur nugara. Kitos nelabai mano stiliaus. Man patinka kiek kitoks smile.gif

O mano būtent toks ax.gif

QUOTE(gus @ 2007 11 07, 22:51)
oi ant kokio momento papuoliau bigsmile.gif Abo wub.gif tau uz drasa medalis,man 2 paskutines thumbup.gif pirma,gal per astri,kaip noreciau tokiu savo foto ax.gif pasvajojau ir praejo tongue.gif
ai, aš kūno nesigėdiju, o dar ne visas linijas parodai irnesakyk.gif
Tose nuotraukose kur buvo, berods paskutinė, kur ilgaplaukė, tai ten ne aš, o mano modeliukas vienas.

Šiaip ji gerokai apkūni. Bet aš ją apdangsčiau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 07 lapkričio 2007 - 22:54
jei jau api tai kokios nuotraukos patinka/nepatinka.
Zavi tai portretai bei geras nude (ne per daug astrus, bet svelnus). O nepatinka tai sporto nuotraukos. Kazkaip nesugebu grozio izvelgti jose, gal kad siaip nesidomiu sportu.

griztant prie nude. vakare pabandysiu paieskoti vieno CD. Galesiu trumpam ideti ir as viena nude autoportretuka smile.gif

pasakiau lig jau nebutu vakaras. zodziu, kai vaikis uzmigs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 07 lapkričio 2007 - 22:56
QUOTE(Desiree @ 2007 11 07, 22:54)
griztant prie nude. vakare pabandysiu paieskoti vieno CD. Galesiu trumpam ideti ir as viena nude autoportretuka smile.gif

bigsmile.gif Desiree,buk gera idek dabar biggrin.gif nes reiks kabot ant kompo kad pamatyciau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 07, 22:45)
Gaziulka, ne 20, 16 biggrin.gif

aha, zenkliai skiriasi irnesakyk.gif

gal ir man prisidet su tuo nude - bet kad ne mano daryta (mane), ne taip idomu...

As lyg irgi nesigediju labai, bet nejaukumas buvo fotografuojantis - reikia laiko, kontakto, teisingo fotografo, kurio skoniu pasitiki rolleyes.gif
Atsakyti
nu va, sivakar neidesiu.Apziurejau, kad namuose turiu tik nuo maziaus gimimo CD. Kiti apacioje. bet sivakar jau nebeisiu ieskoti. Tai gal ryt, arba labiau tiketina savaitgali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 07 lapkričio 2007 - 23:06
QUOTE(Desiree @ 2007 11 07, 23:54)

O aš jau pagalvojau, negi pas mus taip laikas skiriasi biggrin.gif
O kas dėl sportinių nuotraukų, tai ir aš jose grožio nematau. Sportu domiuosi, bet nuotraukose matau tik informaciją o ne grožį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 11 07, 22:37)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Peppi, negaliu pakęst lietuviškos gamtos peizažų... Sportas  man visai nieko, pvz
user posted image

nu neeeee...o dar futbolas doh.gif
nesvarbu man ten net ar Deivis ar pats Maiklas Dzeksonas biggrin.gif

as tai galeciau sedet bo man niekad nebereikia i darba bigsmile.gif
uztai vaiki i darza nuvest... ax.gif tai tas pats kas i darba beveik...

Desiree, davai dek mirksiukas.gif bijau praziopsot doh.gif

Abo, as pasigrozejau...nekomentuosiu kuri labiau, kuri nelabiau...man grazu...meniskos tokios...o dar labiau kabina tai, kad cia jau konkreciai zmogaus daryta o ne kokio modelio uz pinigus ax.gif
Atsakyti
nu idesiu ne nude smile.gif bet man labai labai mielos mergytes foto
user posted image

o! tuoj idesiu nuotraukas. Taigi turejau atsispausdinus, nuskanuoti tik reik. Grisiu tuoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 07 lapkričio 2007 - 23:11
QUOTE(peppi @ 2007 11 07, 23:06)
Abo, as pasigrozejau...nekomentuosiu kuri labiau, kuri nelabiau...man grazu...meniskos tokios...o dar labiau kabina tai, kad cia jau konkreciai zmogaus daryta o ne kokio modelio uz pinigus ax.gif
Pati sau babkių nemokėsiu hihihi.gif o kur modeliukas, tai ir tai pamaldaut turėjau, kad sutiktų biggrin.gif

aš irgi sėdžiu, mokaus ax.gif
Atsakyti