taigi ir nude portrete nebutinai turi kazkas konkreciai matytis
kai isigysiu pulteli butinai ismeginsiu tik labai abejoju ar pasidalinsiu rezultatais
Sansara, ar gali taip buti, kad pultelis kainuoja 35 litus
cia kazkokia Meckausko foto taisykla + parduotuve
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 11 07, 22:05)
As ten neesu prisiregistravus, atsidariau ir atsisiunciau
Dar kartą kartoju Specialiai vyras įkėlė į hostą, kuriame nereikia registruotis iš to, kuriame reikia registruotis DIEVINU NUDE
Ir pati fotografuot, ir kai mane fotkina
Bet panašaus stiliaus,- J/B ir daugiau kontūrus
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 07, 21:06)
O siaip isivaizduoju koks butu sokas: cia bijom savo paprastus autoportretus det ir BAC - NUDE autoportretai jauciu nedaug drasuoliu atsirastu....
juk nebutina laukti ND temos, kad deti vienokias ar kitokias nuotraukas. Gal pabandyk pradzioje tu, parodysi rezultatus. O ziurek gal ir pasekeju atsiras
QUOTE(Sansara @ 2007 11 07, 21:33)
oj visokių situacijų pasitaiko ir nelabai malonių. todėl žmonės nenori būt pažinti po niku. k<......>yra ir dirbtinių apvaisinimų, ir lovos reikalų, ir skyrybų, ir psichologinių ten tikrai niekas nenori būt atpažinti ir šnipinėjami
aš trečia kartą išsiregistruoju ir vėl iš naujo prisiregistruoju, kad išnyktų mano žinutės kaip dūmas Nes iš daugelio jų, galima atpažinti žmogų, o man to nereik
QUOTE(Abo @ 2007 11 07, 23:20)
Dar kartą kartoju Specialiai vyras įkėlė į hostą, kuriame nereikia registruotis iš to, kuriame reikia registruotis
DIEVINU NUDE
DIEVINU NUDE
Na siaip man asmeniskai, moters kunas yra pagrindinis ir graziausias pasaulio stebuklas, Jei galeciau sio kurinio autoriui paspausciau desine ir gero vyno kokius 5 dekalitrus pastatyciau. Cia rimtai, be jokiu bajeriu.
o man tenka vis daugiau bendrauti su "klientais"...jie yra baisiai smalsus zmones...apskritai visi zmones yra ziauriai smalsus
todel visada turiu galvoje, kad "nera nieko kas nepakliutu i interneta" ir mastau ka rasau ir ka talpinu...bet siaip dazniausiai man dzin ka kiti galvoja apie mane yra keletas zmoniu, kurie mane zino ir supranta ir jie tikrai ne virtualus...realus jie
nesureiksminu interneto, siandien tu vienur, rytoj kitur...o tai kas pasakyta ar parodyta vistiek su laiku isnyksta na o jei neisnyksta - tuo geriau, vadinasi tai buvo ypatinga, kazkas kitokio...
man zymiai smagiau buti issisokele nei pilkaja dalele
Papildyta:
taigi tu vyras samo saboj
chebra, tai gal damusham siandien ta tema iki galo
kas vyno, kas alaus
papasakokit kam dar kokios silpnybes susijusios su fotografija
man visai nepatinka sporto nuotraukos...nu niekuo neidomios, nors su sportu buvau susijusi pakankamai glaudziai visa gyvenima bet nei prakaituotas raumeningas kunas nei automobiliai lenktynese man nesukelia jokiu jausmu...
todel visada turiu galvoje, kad "nera nieko kas nepakliutu i interneta" ir mastau ka rasau ir ka talpinu...bet siaip dazniausiai man dzin ka kiti galvoja apie mane yra keletas zmoniu, kurie mane zino ir supranta ir jie tikrai ne virtualus...realus jie
nesureiksminu interneto, siandien tu vienur, rytoj kitur...o tai kas pasakyta ar parodyta vistiek su laiku isnyksta na o jei neisnyksta - tuo geriau, vadinasi tai buvo ypatinga, kazkas kitokio...
man zymiai smagiau buti issisokele nei pilkaja dalele
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 07, 22:26)
Na siaip man asmeniskai, moters kunas yra pagrindinis ir graziausias pasaulio stebuklas.
taigi tu vyras samo saboj
chebra, tai gal damusham siandien ta tema iki galo
kas vyno, kas alaus
papasakokit kam dar kokios silpnybes susijusios su fotografija
man visai nepatinka sporto nuotraukos...nu niekuo neidomios, nors su sportu buvau susijusi pakankamai glaudziai visa gyvenima bet nei prakaituotas raumeningas kunas nei automobiliai lenktynese man nesukelia jokiu jausmu...
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 07, 22:26)
Na siaip man asmeniskai, moters kunas yra pagrindinis ir graziausias pasaulio stebuklas, Jei galeciau sio kurinio autoriui paspausciau desine ir gero vyno kokius 5 dekalitrus pastatyciau. Cia rimtai, be jokiu bajeriu.
Peppi, negaliu pakęst lietuviškos gamtos peizažų... Sportas man visai nieko, pvz
as pirmai galvojau.... (naujiena ) kazin tas vaikiukas ant supyniu jei pabandyt sport rezimu? ne?
man trecia ir ketvirta
QUOTE(Abo @ 2007 11 07, 23:37)
Trumpam įmetu ką nors
man trecia ir ketvirta
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 07, 22:43)
peppi, kad dar 20 psl sios temos labai jau apie tas silpnybes turetumem issiplest. aisku, jeigu daugiau panasiu fotkiu pasipils, tai yra tikimybe ir uzbaigt. Abo, cia tu ar tave fotkino?
Kur nugara, ir ir kur klupinti, ne aš, o mane