Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

taigi ir nude portrete nebutinai turi kazkas konkreciai matytis smile.gif
kai isigysiu pulteli butinai ismeginsiu tik labai abejoju ar pasidalinsiu rezultatais doh.gif

Sansara, ar gali taip buti, kad pultelis kainuoja 35 litus g.gif bigsmile.gif
cia kazkokia Meckausko foto taisykla + parduotuve
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 11 07, 22:05)
As ten neesu prisiregistravus, atsidariau ir atsisiunciau  g.gif
Dar kartą kartoju biggrin.gif Specialiai vyras įkėlė į hostą, kuriame nereikia registruotis iš to, kuriame reikia registruotis mirksiukas.gif

DIEVINU NUDE wub.gif
Ir pati fotografuot, ir kai mane fotkina good.gif

Bet panašaus stiliaus,- J/B ir daugiau kontūrus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 07 lapkričio 2007 - 22:20
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 07, 21:06)
O siaip isivaizduoju koks butu sokas: cia bijom savo paprastus autoportretus det ir BAC  - NUDE autoportretai biggrin.gif jauciu nedaug drasuoliu atsirastu....

juk nebutina laukti ND temos, kad deti vienokias ar kitokias nuotraukas. Gal pabandyk pradzioje tu, parodysi rezultatus. O ziurek gal ir pasekeju atsiras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 07, 21:33)
oj visokių situacijų pasitaiko ir nelabai malonių. todėl žmonės nenori būt pažinti po niku. k<......>yra ir dirbtinių apvaisinimų, ir lovos reikalų, ir skyrybų, ir psichologinių smile.gif ten tikrai niekas nenori būt atpažinti ir šnipinėjami  mirksiukas.gif
aš trečia kartą išsiregistruoju ir vėl iš naujo prisiregistruoju, kad išnyktų mano žinutės kaip dūmas biggrin.gif Nes iš daugelio jų, galima atpažinti žmogų, o man to nereik schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 11 07, 23:20)
Dar kartą kartoju biggrin.gif Specialiai vyras įkėlė į hostą, kuriame nereikia registruotis iš to, kuriame reikia registruotis  mirksiukas.gif
DIEVINU NUDE   wub.gif
Ir pati fotografuot, ir kai mane fotkina good.gif

Bet panašaus stiliaus,- J/B ir daugiau kontūrus

Na siaip man asmeniskai, moters kunas yra pagrindinis ir graziausias pasaulio stebuklas, Jei galeciau sio kurinio autoriui paspausciau desine ir gero vyno kokius 5 dekalitrus pastatyciau. Cia rimtai, be jokiu bajeriu.
Atsakyti
o man tenka vis daugiau bendrauti su "klientais"...jie yra baisiai smalsus zmones...apskritai visi zmones yra ziauriai smalsus doh.gif
todel visada turiu galvoje, kad "nera nieko kas nepakliutu i interneta" ir mastau ka rasau ir ka talpinu...bet siaip dazniausiai man dzin ka kiti galvoja apie mane smile.gif yra keletas zmoniu, kurie mane zino ir supranta ir jie tikrai ne virtualus...realus jie smile.gif
nesureiksminu interneto, siandien tu vienur, rytoj kitur...o tai kas pasakyta ar parodyta vistiek su laiku isnyksta smile.gif na o jei neisnyksta - tuo geriau, vadinasi tai buvo ypatinga, kazkas kitokio...
man zymiai smagiau buti issisokele nei pilkaja dalele tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 07, 22:26)
Na siaip man asmeniskai, moters kunas yra pagrindinis ir graziausias  pasaulio stebuklas.

taigi tu vyras biggrin.gif samo saboj biggrin.gif

chebra, tai gal damusham siandien ta tema iki galo biggrin.gif
kas vyno, kas alaus drinks_cheers.gif
papasakokit kam dar kokios silpnybes susijusios su fotografija smile.gif
man visai nepatinka sporto nuotraukos...nu niekuo neidomios, nors su sportu buvau susijusi pakankamai glaudziai visa gyvenima bet nei prakaituotas raumeningas kunas nei automobiliai lenktynese man nesukelia jokiu jausmu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 07 lapkričio 2007 - 22:39
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 07, 22:26)
Na siaip man asmeniskai, moters kunas yra pagrindinis ir graziausias  pasaulio stebuklas, Jei galeciau sio kurinio autoriui paspausciau desine ir gero vyno kokius 5 dekalitrus pastatyciau. Cia rimtai, be jokiu bajeriu.
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Peppi, negaliu pakęst lietuviškos gamtos peizažų... Sportas man visai nieko, pvz
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 07 lapkričio 2007 - 22:46
peppi, kad dar 20 psl sios temos blink.gif labai jau apie tas silpnybes turetumem issiplest. aisku, jeigu daugiau panasiu fotkiu pasipils, tai yra tikimybe ir uzbaigt. Abo, cia tu ar tave fotkino?
Atsakyti
as pirmai galvojau.... (naujiena lotuliukas.gif ) kazin tas vaikiukas ant supyniu jei pabandyt sport rezimu? g.gif ne?
QUOTE(Abo @ 2007 11 07, 23:37)
Trumpam įmetu ką nors

man trecia ir ketvirta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 07 lapkričio 2007 - 22:46
Gaziulka, ne 20, 16 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 07, 22:43)
peppi, kad dar 20 psl sios temos blink.gif labai jau apie tas silpnybes turetumem issiplest. aisku, jeigu daugiau panasiu fotkiu pasipils, tai yra tikimybe ir uzbaigt. Abo, cia tu ar tave fotkino?
Kur nugara, ir ir kur klupinti, ne aš, o mane
Atsakyti
Abo, man patiko tik viena, kur nugara. Kitos nelabai mano stiliaus. Man patinka kiek kitoks smile.gif
Atsakyti