Na kiek suprantu mes visi ir visos uz foto talpinimo laisve. Ir as taip pat. Tada atsakykit o kodel pacios save bijot kelt i musu foruma? Su tokia tendencija: ikeliu ir greit issimu , kad neduok dieve kas nenuziuretu? Jei jau esam fotomegejai ar fotoprofai, bukim ikim galo jais ir save sparodyt nebijokim. O siaip labai dziaugiuos papuoles i gera geru, graziu, nekonfliktisku ir puikiu mamyciu kompanija:) jei galeciau visoms po gelyte padovanociau o dabar tik balionas
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 11 07, 20:40)
O ten ne visi gali atsisiust?
Kaip tik gali pasiziuret Povilo Karpaviciaus knygoj "Fotografijos vadovas" - 14psl va mes dabar apie tai mokinames
Kaip tik gali pasiziuret Povilo Karpaviciaus knygoj "Fotografijos vadovas" - 14psl va mes dabar apie tai mokinames
Specialiai patalpino ten, kur gali visi parsisiust. Linkomanijoj ne visi, turi būt užsiregistravęs kažkaip, o kad prisiregistruot, kažkiek kažkam mokėt reik, nu nesigilinu, čia vyro reikalai
QUOTE(Abo @ 2007 11 07, 20:24)
http://www.talpink.lt/files/599281
Čia patalpino, jei jums įdomu (yra Fotografijos kompozicija, Kuzmino - demesio fotografuoju, Povilas Karpavičius Fotografijos vadovas 1980, terminai skaitmeninių ir Kuzmino Fotografijos pradmenys 2007)
Čia patalpino, jei jums įdomu (yra Fotografijos kompozicija, Kuzmino - demesio fotografuoju, Povilas Karpavičius Fotografijos vadovas 1980, terminai skaitmeninių ir Kuzmino Fotografijos pradmenys 2007)
Oho, kokia knyga Aš apie Karpavičiaus Fotografijos vadovą. Prieš 20 metų buvo mums (mokyklos fotobūrelio nariams) kaip Biblija Pirkdavom chemikalus ir pagal ten duotus receptus ryškalus darydavomės, voniose visi fotolaboratorijas įsirengę buvom, tas chemikalų kvapas, ryškinamos nuotraukos vaizdo pasirodymas...
Fotoaparatas, pats mokantis priverti diafragmą, atrodė kaip visiškas technikos šedevras. Fotobūrelio vadovas tokį turėjo Apie autofokusus ir visokius Av, Tv ir pan. režimus net nesapnavom...
Ech... Faini laikai buvo
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 07, 20:03)
Na kiek suprantu mes visi ir visos uz foto talpinimo laisve. Ir as taip pat. Tada atsakykit o kodel pacios save bijot kelt i musu foruma? Su tokia tendencija: ikeliu ir greit issimu , kad neduok dieve kas nenuziuretu? Jei jau esam fotomegejai ar fotoprofai, bukim ikim galo jais ir save sparodyt nebijokim. O siaip labai dziaugiuos papuoles i gera geru, graziu, nekonfliktisku ir puikiu mamyciu kompanija:) jei galeciau visoms po gelyte padovanociau o dabar tik balionas
pasisakysiu uz save: esu savo nuotrauku autore ir nusprendziu pati kada, kur ir kaip jas ikelti, ar isimti Neturiu fobiju. Bet turiu dideli nuosavybes jausma, esu egoiste savo nuotrauku atzvilgiu.
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 07, 21:03)
oj visokių situacijų pasitaiko ir nelabai malonių. todėl žmonės nenori būt pažinti po niku. kiek atveju, kai bendradarbiai ir puseserės apie nėštumą sužino anksčiau nei tėvai ar uošviai ir dar išpliurpia jiems/šefui... kiek pletkų pasklinda, jei tave randa "nesulaukiančių gandro skyrelyje".
kaip aš nueinu pas vyro brolio šeimą į svečius ir vyro brolio žmona ima pasakot, žinau, tu ten tokią nuotrauką į konkursą įdėjai, tu ten tą pasakei, tavo vaiko galeriją mano draugė žiūrinėjo ir t.t. pati ji nesėdi, bet turi kas informuoja bet nesipasinu visai, jei žmonėm nėr ką veikt. tegu skaito ir siurbia į save
neveltui ir profiliuose parašyta pas daug ką sūnus, o ne Jonas.... nes atsekti pagal tokią info labai nesunku. užtenka bendraamžių skyrelin užsukti žinant vaiko vardą
aš asmeniškai nebijau, kad mano pasakyta info bus panaudota prieš mane nepasakoju lovos reikalų, o jei kam įdomu ar mano vaikas naktį miegojo ar susirgo ar vėmė, tegu pasiskaito
o dėl paliktų foto. vat ca-girl rado savo vaiką vienos forumietės avatare.nemaloni tikrai situacija, kai tavo vaikas tampa "bendrine" nuotrauka. ar norėtum rasti save kokios mamytės niku "Žvėrių tramdytoja" avatare
šis skyrelis neutralus, bet žmonės dažnai per kelis sėdi ir nevisi yra neutralios informacijos. yra ir dirbtinių apvaisinimų, ir lovos reikalų, ir skyrybų, ir psichologinių ten tikrai niekas nenori būt atpažinti ir šnipinėjami
QUOTE(Desiree @ 2007 11 07, 22:25)
pasisakysiu uz save: esu savo nuotrauku autore ir nusprendziu pati kada, kur ir kaip jas ikelti, ar isimti Neturiu fobiju. Bet turiu dideli nuosavybes jausma, esu egoiste savo nuotrauku atzvilgiu.
tik bukitr geros - nepykit, as cia siaip garsiai mastau..
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 07, 20:33)
tik bukitr geros - nepykit, as cia siaip garsiai mastau..
cituoji tik po mano zinutem. Ar kuo nors neitikau?
dar del nuotrauku publikavimo... Pries 2 metus sirgau Nude nuotrauku liga. Zinia ir siaip sunku rasti norinciu fotografuotis - portretams. Ka jau ten kalbeti apie nude. Todel teko eksperimentuoti ant saves. Po to aisku norejosi isgirsti daugiau nusimananciu apie sios srities fotografija nuomone, todel nuotraukas talpinau i ivairius kritikos/komentaru skyrelius. Dabar del tam tikru priezasciu tokiu nuotrauku nedeciau, bet kas zino, veliau gal ir vel idesiu. Bet aisku ne i SM.
QUOTE(Desiree @ 2007 11 07, 22:50)
cituoji tik po mano zinutem. Ar kuo nors neitikau?
dar del nuotrauku publikavimo... Pries 2 metus sirgau Nude nuotrauku liga. Zinia ir siaip sunku rasti norinciu fotografuotis - portretams. Ka jau ten kalbeti apie nude. Todel teko eksperimentuoti ant saves. Po to aisku norejosi isgirsti daugiau nusimananciu apie sios srities fotografija nuomone, todel nuotraukas talpinau i ivairius kritikos/komentaru skyrelius. Dabar del tam tikru priezasciu tokiu nuotrauku nedeciau, bet kas zino, veliau gal ir vel idesiu. Bet aisku ne i SM.
oba na va cia tai tema kitiems ND O del komentaru po tavo zinutem , tikrai nieko neturiu asmenisko:) diskutuoju juk.. ir siaipas su moterim laaaabai nenoriu pyktis:) Jas reikia myleti , gerbti ir saugoti..ka ir stengiuos daryt visa savo samoninga gyvenima.
QUOTE(Abo @ 2007 11 07, 21:16)
Specialiai patalpino ten, kur gali visi parsisiust. Linkomanijoj ne visi, turi būt užsiregistravęs kažkaip, o kad prisiregistruot, kažkiek kažkam mokėt reik, nu nesigilinu, čia vyro reikalai
As ten neesu prisiregistravus, atsidariau ir atsisiunciau
QUOTE(peppi @ 2007 11 07, 22:56)
Ko Peppi juokies? Bloga ideja?Ar juokinga? O siaip isivaizduoju koks butu sokas: cia bijom savo paprastus autoportretus det ir BAC - NUDE autoportretai jauciu nedaug drasuoliu atsirastu....
kas man galite patart.
Turiu toki dideli negatyva nuo tarybiniu laiku is foto atelje. Buvo suvyniotas i tutele daugel metu. Nunesiau cia i foto parduotuve tai ji idejo tarp dvieju stiklu ir skanino. Padare viena nuotrauka kuria taip pat ant CD man irase. Nuotraukoj (spalvota) per visa ja matosi toks ibrezimas kur buvo ilenktas negatyvas. Kaip man restoruot? ar tik su Clone stamp? Turiu PS bet nesuprantu per daug kaip naudotis. Uz sia restoravimo paslauga prasoma $75 dol.
Turiu toki dideli negatyva nuo tarybiniu laiku is foto atelje. Buvo suvyniotas i tutele daugel metu. Nunesiau cia i foto parduotuve tai ji idejo tarp dvieju stiklu ir skanino. Padare viena nuotrauka kuria taip pat ant CD man irase. Nuotraukoj (spalvota) per visa ja matosi toks ibrezimas kur buvo ilenktas negatyvas. Kaip man restoruot? ar tik su Clone stamp? Turiu PS bet nesuprantu per daug kaip naudotis. Uz sia restoravimo paslauga prasoma $75 dol.