Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2007 11 07, 17:07)

Ir labai noriu pasidziaugt - dovanu gavau tai, ko norejau - nauja canoniuka bigsmile.gif

swoon.gif bet tavo vyras wub.gif smagu tokia dovana,dziaugiuosi kartu su tavim bigsmile.gif
Californiagirl,noreciau tavo vietoj atsidurt,kad tokius modeliukus galeciau fotografuot wub.gif thumbup.gif
Puriena6,sveikinu,tu tikrai verta nugaletojos vardo,o ir tema thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 07 lapkričio 2007 - 18:23
Įmetu ir aš portretuką kritikai ax.gif
user posted image
Panašu, kad ryškumas ant plaukų, o ne akių ax.gif

O Desiree, Californiagirl, Sansara portretukams, Pupeliuko miegaliui, Sayonara katinui neturiu jokios kritikos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 07 lapkričio 2007 - 18:23
QUOTE(fotolama @ 2007 11 07, 16:03)
O kaip tą padaryti? smile.gif

file->automate->Photomerge
isikeli nuotr.; Pazymeti: Attempt to automatically Arrange Source Images (pazymeti langeli); OK
Is virsaus imi ir dedi pagal save.
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 07, 16:22)
O kaip pati jaustumeis kur nors pakliuvus i koki laikrasti ar siaip? Nufotkino gatvej ir idejo i neta, bet kadangi taves nebuvo kaip atsiklaust, tai ir neatsiklause.. O dar jei labai pati sau toj fotkej nepatiktum? Juk buna nesekmingu kadru.(Velnias, gal per daug as cia?)

koks klausimas.. Tureciau tuomet nustoti fotografuoti? Nes juk neprilakstysiu paskui kiekviena, kuri fotografuoju... O gal tuomet atsiklausti, pries fotografuojant? Kur tada nuotraukos naturalumas? Yra n+n fotografu uzsiiminejanciu reportazais. Ir niekas jiems tokiu klausimu neuzdavineja, viskas vyksta gan naturaliai.. Po to dar ir publikuojami foto albumai. Ziurek kazkas ir nustemba save ten rades...
Kodel turetume mes gilintis i siuos klausimus? galu gale, paprasciausias atsakymas i tavo klausima butu: bijai vilko - neik i miska.
Jei mane kas nufotografuotu - dziaugciausi. Nes kazkuo ir as patraukiau demesi, jei kilo noras nufotografuoti..

Wyshnia, faina dovana gavai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 07 lapkričio 2007 - 19:49
Man diedas rado LIETUVIŠKA Fotografijos literatūra (5 knygos) parsisiųst bigsmile.gif
Linkomanijoj yra, ka sten sėdi, griebkit bigsmile.gif
Papildyta:
Vyšniuk, gaudyk oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 07, 19:43)
koks klausimas.. Tureciau tuomet nustoti fotografuoti? Nes juk neprilakstysiu paskui kiekviena, kuri fotografuoju... O gal tuomet atsiklausti, pries fotografuojant? Kur tada nuotraukos naturalumas? Yra n+n fotografu uzsiiminejanciu reportazais. Ir niekas jiems tokiu klausimu neuzdavineja, viskas vyksta gan naturaliai.. Po to dar ir publikuojami foto albumai. Ziurek kazkas ir nustemba save ten rades...
Kodel turetume mes gilintis i siuos klausimus? galu gale, paprasciausias atsakymas i tavo klausima butu: bijai vilko - neik i miska.
Jei mane kas nufotografuotu - dziaugciausi. Nes kazkuo ir as patraukiau demesi, jei kilo noras nufotografuoti..

Wyshnia, faina dovana gavai smile.gif

Jei buvo fotogragrafuota viesoje vietoje ir nuotrauka nera kompromituojanti, tai ir nera jokiu kliuciu.
Papildyta:
QUOTE(Abo @ 2007 11 07, 19:47)
Man diedas rado LIETUVIŠKA Fotografijos literatūra (5 knygos) parsisiųst  bigsmile.gif
Linkomanijoj yra, ka sten sėdi, griebkit  bigsmile.gif

Literatura literaturai nelygu wink.gif
Atsakyti
http://www.talpink.lt/files/599281
Čia patalpino, jei jums įdomu (yra Fotografijos kompozicija, Kuzmino - demesio fotografuoju, Povilas Karpavičius Fotografijos vadovas 1980, terminai skaitmeninių ir Kuzmino Fotografijos pradmenys 2007)

----
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 11 07, 20:22)
Literatura literaturai nelygu wink.gif
Puikiai visiems žinoma. Konkrečiau, ką norėjai pasakyt? g.gif Ar šiaip postringauji? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 07 lapkričio 2007 - 20:28
O ar yra tarp fotografu moksliuku skaitanciu vokiskai? Tureciau ir as kai ka skaitomo pasiulyti smile.gif Galeciau gruodzio men. atvezti. Bet tik pradedantiesiems. nemanau, kad ten yra kas idomaus jau pazengusiems.

Degute, patinka man fotografavimo kampas. Noretusi tik ar daugiau kontrasto, ar spalvas pagyvinti..

Californiagirl - faini portretukai. Tik zinai, vakare dabar ziuriu ir man jie kazkodel tamsoki atrodo. Bet gali but pavargusios akys (ledinuko ir as noreciau. Pasidalins, manai? )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 07 lapkričio 2007 - 20:48
QUOTE(Abo @ 2007 11 07, 20:24)
http://www.talpink.lt/files/599281
Čia patalpino, jei jums įdomu
Papildyta:

Puikiai visiems žinoma. Konkrečiau, ką norėjai pasakyt?  g.gif

Atsisiunciau, perzvelgiau - visai nebloga literatura thumbup.gif Tik kazin kas is musu ar nepatinges visko perskaityt smile.gif
Nes buna is tokiu serveriu atsiusta informacija neatitinka tikroves. Atsisiunti, o ten maklas kazkoks - jokios naudingos informacijos, arba visai ne tas kas turetu but wink.gif
Bet cia viskas gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 11 07, 20:27)
Atsisiunciau, perzvelgiau - visai nebloga literatura  thumbup.gif  Tik kazin kas is musu ar nepatinges visko perskaityt smile.gif
Nes buna is tokiu serveriu atsiusta informacija neatitinka tikroves. Atsisiunti, o ten maklas kazkoks - jokios naudingos informacijos, arba visai ne tas kas turetu but wink.gif
Bet cia viskas gerai  drinks_cheers.gif

linkomanijoj nesąmonių nebūna, ne visi net prieit gali.
Jei visokie DC, emulės, tai jo.
Aš irgi žiūrinėju, jėga, būtinai atsispausdinsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 07 lapkričio 2007 - 20:30
QUOTE(Degutė @ 2007 11 07, 18:22)
Įmetu ir aš portretuką kritikai  ax.gif
user posted image
Panašu, kad ryškumas ant plaukų, o ne akių  ax.gif
O Desiree, Californiagirl, Sansara portretukams, Pupeliuko miegaliui, Sayonara katinui neturiu jokios kritikos  ax.gif

su ryskumu man cia viskas tvarkoj, arbe nekrenta i akis is pirmo zvilgsnio...patinka rakursas smile.gif bet dar reiketu davesti nuotrauka, gal pazaisti kontrastau, su j/b... ax.gif

Abo, dekui, siunciuosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 11 07, 20:29)
Aš irgi žiūrinėju, jėga, būtinai atsispausdinsiu

O ten ne visi gali atsisiust?

Kaip tik gali pasiziuret Povilo Karpaviciaus knygoj "Fotografijos vadovas" - 14psl va mes dabar apie tai mokinames drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 07 lapkričio 2007 - 20:41