Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(peppi @ 2007 11 07, 11:42)
tikrai taip smile.gif buvai "urviniam zmoguje"? verta nueiti, tampa lengviau suprasti biggrin.gif

Na taip ir itariau kad tu smile.gif Labai grazios tavo lupytes... O "urviniam" buvau net du kartus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 07, 16:12)
O ar leidima drauge dave? Vat man idomu:save bijom idet kad neduok dieve kas nors nenusikopijuotu ir kur nors nepanaudotu. O va drauges, vaikus ir t.t. dedam kiek norim. Juk jie irgi gali nenoreti but viesinami pas mus del tu paciu priezasciu?Padiskutuojam gal tuo klausimu (tik nelabai smarkiai smile.gif

fotografuojant vaikus reikia gauti tevu sutikima viesai rodyti, as kadangi savo daznaiusiai rodau, tai saves ir atsiklausiu tongue.gif

siaip visai neseniai fotkinaus pas fotografa, tai pasirasem sutarti, kur ir kokiu budu mano foto gali buti panaudotos, parduotos, eksponuotos ir t.t. kokios mano teises i mano atvaizda, ir kokios jo i jo autorini darba

Desiree, man gera tavo foto. bet uosviene suprantu - mano gimines irgi paparasai nori ne koncepto ar idomios kompozicijos, bet graziu spalvu, nemazo ryskumo, kad kuno dalys nebutu nukirstos, mimika padorumo ribose ir .t.t Jau ruosiausi klaust, kur toki apdara piesimui (vaiko) gavai, bet paskui prisiminiau, kad tu Vokietijoje..
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 07, 16:20)
gaunu nuo uosvienes ir ne tik pylos, kad nuotraukose vaikui veiduka daznai nukertu. Nu ar labai blogai?

Na, bent jau kairės akies per pusę nupjauti tikrai nereikėjo...
Atsakyti
na matai, beda tame, kad man paciai tokie kadravimai patinka. Ir jau senokai "sergu" sia liga - apie 2 metus vis "budeliauju" fotografuodama...
Ir atrodo si liga dar nepraeis.
Atsakyti
Californiagirl, gus, bitele, Drumbacele, ciburaska, Degutė, de Nada, Desiree, Vilika, sayonara, latoya, dejavu, Sansara, Puriena6, Sapokliaka, Zveriau labai labai aciu uz sveikinimus 4u.gif Labai malonu 4u.gif Labai... wub.gif 4u.gif

QUOTE(fotolama @ 2007 11 07, 14:42)
Dar matau, kad labai įdomi namų darbų tema buvo, spėju, kad daug įdomiu foto pridarėt tik matau, kad nebeleidžiat pašaliniu namų darbu žiūrėti smile.gif

Pasaliniu nebeleidziam, bet juk jus su Agneza tai savi unsure.gif Kaip cia taip slaptazodzio neturit unsure.gif

Del konvertavimo action - merginos, parasykit savo adresusu i AZ, nes tempai tokie, kad nesugaudysiu per visus puslapius ax.gif o as pasistengsiu si vakara issiust 4u.gif

Ir labai noriu pasidziaugt - dovanu gavau tai, ko norejau - nauja canoniuka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 07, 14:57)
Sansara, norejau pasiteirauti del to distancinio pultelio. Su juo jau nereikia fokusuoti ant meskino, sedi priesais fotika ir spaudi mygtuka? Noriu fotografuoti papuosalus ant modelio (tiksliau ant saves nes paprasta susitarti su modeliu biggrin.gif ). Idomu kiek tas daikciukas kainuoja... ax.gif

nueik vilbra.lt ir susirask. Nikono apie 80 Lt, Canono brangesnis atrodo 119 lt. bet tinklapyje vilbros dabar nerandu. tik Nikon'o randu...gal neturi šiuo momentu. pasidomėk.

QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 07, 15:41)
O kaip jas sujungti?

labai paprastai. padidini Images canvas kiek reikia ir sudedi dviem sluoksniais... po to apjungi per flatten ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 07, 16:20)
Bet tarkim jei fotografoji gatveje, per koki rengini - paskui gi nepulsi ieskoti to asmens kuri nufotografavai.

as irgi panasios nuomones..Lietuvos istatymai sako, kad galima rodyti viesoje vietoje nufotografuotus zmones jei jie ne vaikai, ne invalidai ir jei ne padetyje zeminancioje fotografuojamo asmens oruma...regis tiek smile.gif kitais atvejais reikia sutikimo...
tik nezinau kokios salygos naudojant nuotraukas komerciniais tikslais...

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 07, 16:21)
Na taip ir itariau kad tu smile.gif Labai grazios tavo lupytes... O "urviniam" buvau net du kartus smile.gif

mane glumina tokie tiesus ir viesi komplimentai gerbiamasis mirksiukas.gif
na bet reikia manyti, jei nuotrauka uzkabino (kas, kad subalansuota vyrams biggrin.gif ), vadinasi ji nera bloga smile.gif
dekui uz sitiek demesio biggrin.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 11 07, 17:07)
Ir labai noriu pasidziaugt - dovanu gavau tai, ko norejau - nauja canoniuka bigsmile.gif

va su situo tai labiausiai sveikinu, kada daugiau gautume tokias superines dovanas jei ne gimtadieniai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 07, 17:20)
as asmeniskai nededu nuotrauku, neatsiklausus jose esanciu zmoniu. Na, tik savo vaiki idedu, kol kas jo neatsiklausu, bet kai paaugs gales pats pasakyti nori ar ne. Kol kas, manau galinti uz ji nuspresti, svarbu tecio sutikima turiu. O be to, as jas ir isimu..
Bet tarkim jei fotografoji gatveje, per koki rengini - paskui gi nepulsi ieskoti to asmens kuri nufotografavai.

O kaip pati jaustumeis kur nors pakliuvus i koki laikrasti ar siaip? Nufotkino gatvej ir idejo i neta, bet kadangi taves nebuvo kaip atsiklaust, tai ir neatsiklause.. O dar jei labai pati sau toj fotkej nepatiktum? Juk buna nesekmingu kadru.(Velnias, gal per daug as cia?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 07 lapkričio 2007 - 17:22
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 07, 17:22)
O kaip pati jaustumeis kur nors pakliuvus i koki laikrasti ar siaip? Nufotkino gatvej ir idejo i neta, bet kadangi taves nebuvo kaip atsiklaust, tai ir neatsiklause.. O dar jei labai pati sau toj fotkej nepatiktum? Juk buna nesekmingu kadru.(Velnias, gal per daug as cia?)

oi tai zinok moterys sau isvis retai kada patinka nuotraukose lotuliukas.gif
as tai tikrai paskambinciau i redakcija ir uz savo atvaizda ju komerciniame laikrastpalaikyje issireikalauciau apvalios sumeles biggrin.gif
juokauju...
nemanau, kad kas tampytusi po teismus...

paziurek kaip pasaulyje neina paparaciu suvaldyti, jiems jau pofig viesa vieta ar privati, lipa per galvas, nes pinigai zveriski... doh.gif
nenoreciau buti izimybe... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 07 lapkričio 2007 - 17:26
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 07, 17:22)

Iš viešų renginių turiu bent tris variantus - vyro su vyresnėliu, vien tik vaiko, savo ir vyresnėlio - laikraščiuose. Tai skirtingais metais skirtingi vieši renginiai. Nu ir nieko tokio. Atrakcija, kai artimieji randa ir atitempia.
Ir dažnai per visokius renginius, pvz, džiazus, fotkina vaikus. Kartais norisi paklausti, kur kreiptis nuotraukų, ale susilaikau ax.gif
Atsakyti
Wyshniuk, dar karteli is visos sirdies SVEIKINUUUU 4u.gif O dovana thumbup.gif

Na ir tempai blink.gif viskas, nebesuspeju perskaityti visko...neimanoma schmoll.gif
Rytines kavos puoda jau isgeriau, idedu kelias foto kritikai ir vaziuosim akinuku suneliui pirkti(senieji suluzo). Iki greito smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Flash used: No
Focal length: 50.0mm (35mm equivalent: 470mm)
Exposure time: 0.0050 s (1/200)
Aperture: f/2.8
ISO equiv.: 800
Whitebalance: Auto
Exposure: aperture priority (semi-auto)
Atsakyti
pas mūsų kovinukes buvo, kad įdėjo mūsų mamyčių susitikusių prie vingio parko kavinės nuotrauką (su vėžimėliais biggrin.gif) į Lietuvos ryto "sotinės" priedą gana dideliu formatu, o straipsnis po ja, kad vingio parko kavinė "prostitučių ir nusikalstamo pasaulio atstovų šėliojmų vieta" doh.gif o kadre 3-4 moterys su vėžimėliais. aišku, nuleidom linksmai, pasijuokėm, kad aišku ko parkan dabar einat, šeimai finansų reik ir t.t. bet tokiu atveju ir įsižeist galima.bet kaip fotografas sugalvojo nutraukt mamytes, o nepalaukė, kol praeis ir tuščia iškaba liks.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 07 lapkričio 2007 - 17:52