Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Degutė @ 2007 11 06, 00:27)
O apie kokį fotiką kalbat?

Canon 400D.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 11 06, 09:16)
Canon 400D..  4u.gif

Tada nžn, pas mane visu 100 mažesnis tongue.gif
Atsakyti
Labas iš ryto, na sulaukiau dar vieno vyruko į ND. Tai ką? Kaip supratau nebalsuosim ND? belieka pasirašyt po fotkėm..sad.gif Na gerai: kaip nuspres VILKIŲ taryba , taip ir bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 06, 06:54)
arkliuko margumas uzgozia mergaites sviesiasnias splavas ir pirmiausia pagriebia ziurovo demesi. Bet...jei butu koks medinis arkliukas vienspalvis tai ne taip kristu i aki. Man visai nieko studijiniai foto, bet visad kliuna per ryskus zaislai.

blush2.gif Pilnai sutinku del arklio margumo tongue.gif Ale tik toks namie...

QUOTE(californiagirl @ 2007 11 06, 07:00)
zmones, gal pasiskelbkit po autoportretais is pat ryto ir galvokim nauja tema, bo as baigiu  numirti is nekantrumo biggrin.gif

Kaip ir kur paskelbti savo autoportreta? As nrturiu priejimo prie ND unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 11 06, 01:23)
Tada nžn, pas mane visu 100 mažesnis  tongue.gif

nemanau, kad butu didelis skirtumas tarp siu modeliu.... g.gif tik niekaip nesuprantu, kaip ten viskas tada persijungia.... automatiskai galima kazkaip nustatyt? ar ne taip supratau tavo zinute.. nes pas mane irgi yra tas drive mode.... kuriame gali rinktis, arba single shot, arba continouos shot arba self-timer..... ax.gif man turbut laikas miegot, bo jau nieko nesuprantu.... blush2.gif gal wyshnia viska paaiskins mums uzsijungus bigsmile.gif berods, ji ten ta ideja buvo imetus... g.gif

tai kada pasirasot po ND? g.gif laaabai jau smalsu..... blush2.gif
Atsakyti
Degute, Sayonara - junkites junkites. As pvz. mielai gauciau foto is jusu!
Californiagirl - prasom neissisukineti smile.gif Junkis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 06, 09:35)
Californiagirl - prasom neissisukineti smile.gif Junkis smile.gif

blush2.gif 4u.gif na Tu ir drąsi..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 11 06, 09:57)
Aš šituo klausimu bijau ką ir sakyti  ax.gif  Dar tiek nepasitikiu savo jėgom, kad galėčiau savo foto siūlyti į dovanas...

As jau irgi pradedu abejoti del save padeto parasiuko ..... Tikiuos labai nesupyksit jei per siandien galutinai apsispresiu ir jei ka issibrauksiu save is to saraso.

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 06, 10:27)
Labas iš ryto, na sulaukiau dar vieno vyruko į ND. Tai  ką? Kaip supratau nebalsuosim ND? belieka pasirašyt po fotkėm..sad.gif Na gerai: kaip nuspres VILKIŲ taryba , taip ir bus smile.gif

o kodel taip supratai? As tai suprantu kad taip ir nenuspresta balsuoti ar nebalsuoti smile.gif
p.s. Nelabai suprantu kodel turim daryti isimti sitiems namu darbams, ir nebalsuoti. Isrinkti geriausiuas is geriausiu nera lengva, bet imanoma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 06 lapkričio 2007 - 09:42
QUOTE(wicked @ 2007 11 06, 09:33)
nemanau, kad butu didelis skirtumas tarp siu modeliu....  g.gif tik niekaip nesuprantu, kaip ten viskas tada persijungia.... automatiskai galima kazkaip nustatyt? ar ne taip supratau tavo zinute.. nes pas mane irgi yra tas drive mode.... kuriame gali rinktis, arba single shot, arba continouos shot arba self-timer.....  ax.gif man turbut laikas miegot, bo jau nieko nesuprantu....  blush2.gif gal wyshnia viska paaiskins mums uzsijungus  bigsmile.gif berods, ji ten ta ideja buvo imetus...  g.gif

Nu tai pasirenki continouos shot, pas mane diplėjuke užsidega toks kadras su šešėliu. Nu ir kai sufokusuoji, ir fotkini, tai jei laikai mygtuką ilgiau nuspaudus, jis padaro 3 kadrus tuo pačiu fokusavimu. Kartais naudoju, bet kuo toliau, tuo rečiau.
Gaunasi kaip filmukas iš 3 kadrų ax.gif Pvz vaikas kelia ranką - tai viens paskui kitą kadrai ir nusifotkina.

QUOTE(Desiree @ 2007 11 06, 09:35)

Ar tikrai blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 06, 10:40)
o kodel taip supratai? As tai suprantu kad taip ir nenuspresta balsuoti ar nebalsuoti smile.gif
p.s. Nelabai suprantu kodel turim daryti isimti sitiems namu darbams, ir nebalsuoti. Isrinkti geriausiuas is geriausiu nera lengva, bet imanoma smile.gif

O jeigu nebalsuojam, tai kas tada tema galvos? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 11 06, 01:54)
Nu tai pasirenki continouos shot, pas mane diplėjuke užsidega toks kadras su šešėliu. Nu ir kai sufokusuoji, ir fotkini, tai jei laikai mygtuką ilgiau nuspaudus, jis padaro 3 kadrus tuo pačiu fokusavimu.

tai as apie tai ir galvojau, apie ta continouos shot 4u.gif tik matai, dar norejosi ir "dvirati israsti" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 06 lapkričio 2007 - 09:59
QUOTE(wicked @ 2007 11 06, 09:33)
arba continouos shot

jei neklystu tai butent sitas ir fotkina be sustojimo kol laikai nuspaudus mygtuka mirksiukas.gif ar jumei kazko kitko reikia g.gif

as tai uz balsavima, neturiu kazkokiu isankstiniu simpatiju ir moku buti nesaliska, juolab, kad dar nieko siame skyrelyje nepazistu, balsuociau uz nuotrauka o ne uz zmogu mirksiukas.gif
Atsakyti