Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

ot velnias. nebūsiu savaitgalį vilniuj per tą renginį... blink.gif lėksim link Dejavu mirksiukas.gif
dėkui už pastabas. dabar parsiradom iš lauko su pirmo sniego tyrinėjimais užfiksuotais lotuliukas.gif ale kaip nutamsina auto išlaikymas nuotraukas kai aplink viskas balta... taip nori jas pilkomis padaryt, kad vaje vaje... ir vėl sava specifika žiemą doh.gif be to periodiškai sniego ant objektyvo patenka, nutirpsta, bet kad nudžiūtų - figuški doh.gif

+ kuo nuoširdžiausi sveikinimai Wyshniai wub.gif daug daug gero gero... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 07 lapkričio 2007 - 11:29
QUOTE(latoya @ 2007 11 07, 11:19)
na jei jau su portretais biggrin.gif
nesuprantu, kai tvarkau fotke, akutes tokios rysskios atrodo, o va kai po to atidarau, dingsta visas ryskumas..gal kas zinot kaip cia yr?

pabandziau sumazinti ax.gif

o kokiu būdu nuotrauką mažini? Gali būti, kad dėl mažinimo ryškumas dingsta.

Sansara, į Šiaulius važiuojat?
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 11 07, 12:36)
o kokiu būdu nuotrauką mažini? Gali būti, kad dėl mažinimo ryškumas dingsta.

matai as jos isvis nemazinau...gal kai per photobucketa dedu automatiskai susimazina, pabandziau sumazinti...lyg geriau.
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 11 07, 10:19)
nesuprantu, kai tvarkau fotke, akutes tokios rysskios atrodo, o va kai po to atidarau, dingsta visas ryskumas..gal kas zinot kaip cia yr?

pabandziau sumazinti ax.gif

fainai. tik kiek tamsoka, kontrasto daugiau noretusi, bei ryskumo daugiau
Atsakyti
o as tai jau naujos temos laukiuuuuu ................ bigsmile.gif
kas turi kokiu ideju naujai temai?
Atsakyti
jei balsuojanciu daugiau nebus turetu tema skelbti Puriena... ax.gif
Papildyta:
bet kazkas dar turejo varianta...galima butu pasiulyti kelias ir nubalsuoti...
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 07, 12:49)
jei balsuojanciu daugiau nebus turetu tema skelbti Puriena... ax.gif
Papildyta:
bet kazkas dar turejo varianta...galima butu pasiulyti kelias ir nubalsuoti...

gera mintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 11 07, 11:36)

aga, mano uošvija šiauliuos blush2.gif

latoya, sumažink pas save foto ir uždėk sharpo. įmesk į photobucket jau apdorotą tik tada rodys gerai ir forume. pati to atsikandau su savo vaiko portretuku ką tik mirksiukas.gif
Atsakyti
Desiree, turejo kazkokia tema?.....
labai skubu ja suzinoti, nes siandien isvaziuoju savaitei... ir nzn ar ten bus kompas ar ne.... sad.gif
Atsakyti
Žuvyte, junkis junkis 4u.gif Laukiau tavęs čia 4u.gif

Latoyaaaaaaaaaa, įdėk ir čia tą grožį. Nuostabi foto. Eina sau. Nu šaunuole, nereali!!!

Drumbacele, as jau vakar taisykles pazeidinejau tongue.gif Keldama per daug nuotrauku. Tebunie viskas toliau kaip ir pries tai: tema pranesa tas, kas laimejo ND - nesvarbu, kad dauguma nebalsavo. Buvo balsavusiu, tai laimetojas/a yra. Na, bent jau as taip manau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 07 lapkričio 2007 - 12:07
QUOTE(dejavu @ 2007 11 07, 10:56)
Viena pusė kiek peršviesta, j.b variante tai mažiau į akis krenta, bet j/v variantas labai neišraiškingas, reiktų kiek kitokį būda pervertimui paieškoti  4u.gif

del J/B sutinku... kazkaip ne taip...
g.gif paaiskinkit man. tik dabar pastebejau... PS tvarkyta nuotrauka yra zymiai spalvingesne uz issaugota g.gif Issaugota pilkesne zymiai atrodo. Va sedziu abi salia pasidejus. Nu tikrai blankesne g.gif Kas cia yra? Kas man galit paaiskinti? PS-e spalvinga, grazu, o issaugau JPG... verysad.gif
Gal koks spalvu rezimo neatitikimas... Bandziau si kart su RAW zaisti... Gal del to? Kur man tada ieskoti kaip ji perjungti?

Va Prin Scrn padariau kaip viskas atrodo:
Kaireje PS-e, desineje - issaugota g.gif
HELP blink.gif

user posted image

Tas pats ir su anksciau jums rodyta foto unsure.gif

QUOTE(latoya @ 2007 11 07, 11:19)

Fainutis wub.gif thumbup.gif

man tas pats buna jei mazindama nesharpinu po truputi... Jei paprastai mazinu, dingsta ryskumas.

Labai svelnus vaiko veidas. Gal koki efekta taikei?Labai grazus svytejimo efektas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 07 lapkričio 2007 - 12:41
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 06, 23:19)
na susirasom, prasom testi -
Gaziulka

Žūžū
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 07, 01:54)
Mano zuikio miegalaus nuotraukytė.. keičiau į j/b dėl neaiškios spalvos nuo elektros lemputės ir dėl triukšmo, ISO 1250 doh.gif

komentarai?

Super nuotaika. Laaaabai miela..
QUOTE(sayonara @ 2007 11 07, 10:06)

o jeigu bandytum is toliau ir abi akytes i fokusa suatlpint? g.gif nes dbr man jis toks piratas vienaakis blush2.gif
Atsakyti