QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 07, 10:14)
o su katinais gali ir nebaigti
grazios nuotraukos, ju nebus per daug
Ir aš pritariu, kad gražių nuotraukų nebus per daug, o gyvūnus mes mylim, tad laukiam dar nuotraukų.
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 07, 10:23)
tada, gal geiriau jas pakoregavus patiems sudeti atgal, kam siusti autoriui?..
Siųsti autoriui gal ir nebūtina, bet šiaip įdomiau, kai nuotraukos ne po vieną į albumą dedamos, o visos iš karto. O jei paskelbsime konkrečią dieną koreguotų nuotraukų sudėjimui, gali būti, kad ne visi tą dieną turės galimybę tą padaryti. Tad gal būtų paprasčiau, jei vienas žmogus surinks visas foto ir vienu metu sumes į ND.
QUOTE(sayonara @ 2007 11 07, 10:24)
aš jau albumą padariau su keliomis gautomis korekcijomis. gal šį kartą užbaigiam, kaip yra, o paskui galim galvoti kažkokią sistemą?
Šitą ta aišku darom kaip ir anksčiau. Aš čia tik į ateitį pasvarstau, kaip galima būtų daryti
Aišku jūs galit ir nesutikti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 07, 10:31)
aš ne portretistė ir neturiu tinkamo tam objektyvo... esmė, kad pas mane kit'inis objektyvas, o jo minimali diafragma, kai priartinu vaizdą f/5,6... o tai tikrai yra laaaabai daug. teko sluoksniuot ir blurinti foną iki "negaliu". o dar ir su pažymėjimu problemos, neatidirbta ranka, tai biški matos aureolė apie zuikį.....
bet tiesiog su savo kit'u namų aplinkoj tik ir galiu prištabeliuotus prie sienos žmonės fotkint. o čia buvo tokia akimirka žiūrint tabius buitinėj aplinkoj...
žodžiu yra kaip yra. kol neturiu 50tuko
Labai fainas potretukas, tik daugiau dešinės pusės norėtųsi, o mažiau kairės
O dėl brurinimo, tai labai pažįstama situacija, man ir ta aureolė gaunasi, bet ne visada gali prie sienos pastačius fotograguoti
Tikiu ir sujuda kalnas ir jeigu nesujuda kalnas netikiu kad tikiu (A.Marčėnas)