Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 07, 09:23)
tada, gal geiriau jas pakoregavus patiems sudeti atgal, kam siusti autoriui?..

aš jau albumą padariau su keliomis gautomis korekcijomis. gal šį kartą užbaigiam, kaip yra, o paskui galim galvoti kažkokią sistemą?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 07, 10:22)

Drumbacele, beje, šitos dvi mano Ickaus nuotraukos padarytos autorežime.. blush2.gif

smile.gif tai liuks wink.gif juk tik pradedi mokintis naudotis fotoaparaatu. As is pradziu irgi tik auto naudojau... Ir net nemaniau, kitais rezimais naudotis. O dabar be manual ne zingsnio... Tai patogu, nes situacija valdai tu, visus nustatymus susireguliuo pati, o ne fotikas.
Manau, kad po truputuka gali pradeti naudoti manual, manau kad visos graugiskai tau padesim ''perkasti'' si rezima wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 07, 09:22)
aha, šitą žinau. vyras dar minėjo, kad vienakojai būna.. ką Jūs apie juos manote?
paskaitysiu senesnes temas.. man ir šiaip tamsa, tamsūs fonai, sodrios tamsios spalvos patinka..

mačiau parduotuvėje, bet bandyti neteko. Naudojuos trikoju.
va tau info apie naktinį fotografavimą. Gal padės.
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 07, 09:26)
smile.gif tai liuks wink.gif juk tik pradedi mokintis naudotis fotoaparaatu. As is pradziu irgi tik auto naudojau... Ir net nemaniau, kitais rezimais naudotis. O dabar be manual ne zingsnio... Tai patogu, nes situacija valdai tu, visus nustatymus susireguliuo pati, o ne fotikas.
Manau, kad po truputuka gali pradeti naudoti manual, manau kad visos graugiskai tau padesim ''perkasti'' si rezima wink.gif

auto jau padėjau į šalį, ši savaitė - tik manual.. eksperimentuoju.. skaitau knygą, šalia fotikas, paskaitau apie kokį nustatymą, imu fotiką ir vietoj bandausi. todėl iš mano pusės tiek mažai nuotraukų kol kas - dar tik bandau, apie kokius nors grožius ir kokybes kalba neina..
o Jūsų neerzina, kai toks grybukas, kaip aš, klausinėja pačiųųųųų pagrindų, kai tuo tarpu Jūsų daugelis toli toli priekyje? ax.gif

dejavu, merci smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 07 lapkričio 2007 - 09:30
aš ne portretistė ir neturiu tinkamo tam objektyvo... esmė, kad pas mane kit'inis objektyvas, o jo minimali diafragma, kai priartinu vaizdą f/5,6... o tai tikrai yra laaaabai daug. teko sluoksniuot ir blurinti foną iki "negaliu". o dar ir su pažymėjimu problemos, neatidirbta ranka, tai biški matos aureolė apie zuikį.....
bet tiesiog su savo kit'u namų aplinkoj tik ir galiu prištabeliuotus prie sienos žmonės fotkint. o čia buvo tokia akimirka žiūrint tabius buitinėj aplinkoj...
žodžiu yra kaip yra. kol neturiu 50tuko rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 07, 10:29)

o Jūsų neerzina, kai toks grybukas, kaip aš, klausinėja pačiųųųųų pagrindų, kai tuo tarpu Jūsų daugelis toli toli priekyje? ax.gif

manes tikrai ne, grybuku cia daug biggrin.gif pva ir as rolleyes.gif o beja, pasakodamas kitiems ir pats ismoksti geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 07, 09:31)
aš ne portretistė ir neturiu tinkamo tam objektyvo... esmė, kad pas mane kit'inis objektyvas, o jo minimali diafragma, kai priartinu vaizdą f/5,6... o tai tikrai yra laaaabai daug. teko sluoksniuot ir blurinti foną iki "negaliu". o dar ir su pažymėjimu problemos, neatidirbta ranka, tai biški matos aureolė apie zuikį.....
bet tiesiog su savo kit'u namų aplinkoj tik ir galiu prištabeliuotus prie sienos žmonės fotkint. o čia buvo tokia akimirka žiūrint tabius buitinėj aplinkoj...
žodžiu yra kaip yra. kol neturiu 50tuko  rolleyes.gif
user posted image

ką tik sakiau, kad man patinka visokios tamsos.. todėl man - labai gražu..

QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 07, 09:32)
manes tikrai ne, grybuku cia daug biggrin.gif pva ir as  rolleyes.gif  o beja, pasakodamas kitiems ir pats ismoksti geriau smile.gif

biggrin.gif ok. naudosiuos..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 07, 08:31)

Sansara, labai liuks momentas pagautas. Aisku matosi kiek isblurinimas ir "aureole" aplink vaikuti, betgi tai nieko nekeicia. Momentas yra smile.gif o kai turesi 50-uka, bus ir visa kita.
(bet tai kaip susidomejas vaikutis smile.gif rankutes kaip sudejas smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 07, 09:06)

dar viena Ickaus nuotrauka. Irgi nė kiek neliesta. Ir viskas, su katinais šiai dienai baigiu..biggrin.gif

thumbup.gif tik pakirpčiau apačią ir viršų. įspūdingas kysius biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 11 07, 09:31)

man šiek tiek per tamsi gal. ir dar gal pakirpt viršaus galima būtų g.gif bet šiaip patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 07, 10:14)
o su katinais gali ir nebaigti smile.gif grazios nuotraukos, ju nebus per daug wink.gif

drinks_cheers.gif Ir aš pritariu, kad gražių nuotraukų nebus per daug, o gyvūnus mes mylim, tad laukiam dar nuotraukų.

QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 07, 10:23)
tada, gal geiriau jas pakoregavus patiems sudeti atgal, kam siusti autoriui?..

Siųsti autoriui gal ir nebūtina, bet šiaip įdomiau, kai nuotraukos ne po vieną į albumą dedamos, o visos iš karto. O jei paskelbsime konkrečią dieną koreguotų nuotraukų sudėjimui, gali būti, kad ne visi tą dieną turės galimybę tą padaryti. Tad gal būtų paprasčiau, jei vienas žmogus surinks visas foto ir vienu metu sumes į ND.

QUOTE(sayonara @ 2007 11 07, 10:24)
aš jau albumą padariau su keliomis gautomis korekcijomis. gal šį kartą užbaigiam, kaip yra, o paskui galim galvoti kažkokią sistemą?

Šitą ta aišku darom kaip ir anksčiau. Aš čia tik į ateitį pasvarstau, kaip galima būtų daryti ax.gif Aišku jūs galit ir nesutikti biggrin.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 11 07, 10:31)

Labai fainas potretukas, tik daugiau dešinės pusės norėtųsi, o mažiau kairės ax.gif O dėl brurinimo, tai labai pažįstama situacija, man ir ta aureolė gaunasi, bet ne visada gali prie sienos pastačius fotograguoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 07, 07:53)
noriu dar kartą priminti, kad siūlau nuotrauką korekcijoms..
atgal gavau iš 3 žmonių..

gal galetum manes palaukt,bandysiu siandien prisest ax.gif
Pupeliuk,nu kur jau tokios foto nepamatyt wub.gif koks miegelis wub.gif
Sayonara,katino akys pritrenkiancios,bet dar karpyciau mirksiukas.gif
Sansara,jei neklystu,tai pirma karta matau tavo pipira wub.gif taip mielai rankutes sudejes bigsmile.gif
ir pabaigai mano posto biggrin.gif Sveikinu Wyshnia su Gimimo diena! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 11 07, 10:00)
ir pabaigai mano posto biggrin.gif Sveikinu Wyshnia su Gimimo diena! 4u.gif

Wyshnele, aš ir prisijungiu birthday.gif oro_buckis.gif

Vilniečiai galit šį savaitgalį išbandyt savo jėgas naktinėj foto mirksiukas.gif . reiks nulėkt iki kurios nors vietos.
http://www.culturelive.lt/lt/LUX

Atsakyti