Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2007 11 06, 19:26)
nudingo, ale grąžinu..biggrin.gif
ok ok biggrin.gif

man kaip katinų mylėtojai labai patinka thumbup.gif tik dar fokusas galėtų būti ir į nosį ir gal pakadruot kitaip būtų galima pabandyt g.gif bet šiaip įspūdingas katinas biggrin.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 06, 19:57)
na va. Nera ka ir parodyti, ikeliu viena, nors ir neverta demesio. Dulkiu nuo skanerio nenuvaliau, tai ir matosi.

dar viena saviplaka užsiimanti. a tu pabaigsi vieną kartą tongue.gif labai gražios tavo spalvotos nuotraukos thumbup.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 06, 21:55)
Bekepant autoportretus nepamirsau ir savo zuikio smile.gif

thumbup.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 07, 01:00)
Pupeliuk, nuotrauka labai!!!! Toks saldus miegelis. Bet apsvietimas matosi
O as vis apziurineju savo skruzdeliukiniu nuotrauku skanuotas versijas.. Sita man pradeda patikti.

šita man super thumbup.gif tik biški dangus išdegęs g.gif

QUOTE(sayonara @ 2007 11 07, 07:53)
noriu dar kartą priminti, kad siūlau nuotrauką korekcijoms..
atgal gavau iš 3 žmonių..

oi, klausyk, aš visai pamiršau blush2.gif bet pakoreguosiu pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 07, 08:37)
man kaip katinų mylėtojai labai patinka  thumbup.gif tik dar fokusas galėtų būti ir į nosį ir gal pakadruot kitaip būtų galima pabandyt  g.gif bet šiaip įspūdingas katinas  biggrin.gif
oi, klausyk, aš visai pamiršau  bet pakoreguosiu 

laukiam laukiam wink.gif

jo, kaip ne kartą sakiau, man su fokusu-marokusu vis dar problemos biggrin.gif
šita fotkė, beje, visiškai neliesta, kokia išėjo, tokią įmečiau.
dar vieną žvilgsnį esu pagavus, žiūri ir jauti, kad skęsti.. palikau namie, deja, tai gal vakare įmesiu..
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 07, 02:00)
Sita man pradeda patikti.

labai labai grazu wub.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 11 07, 02:22)
parasyk savo adresa, atsiusiu  mirksiukas.gif

labai labai lauksiu smile.gif diana.zak@gmail.com

P.S. Visas visas visas su prasidejusia ZIEMA newyear.gif newyear.gif newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 07 lapkričio 2007 - 08:46
QUOTE(sayonara @ 2007 11 07, 08:53)
noriu dar kartą priminti, kad siūlau nuotrauką korekcijoms..
atgal gavau iš 3 žmonių..

Gal dar neskubėk ir truputį palauk, gal dar daug norinčių sudalyvauti nespėjo korekcijų padaryti. Man tavo nuotrauka labai patiko, tik neatrandu laiko su ja pažaisti. Man atrodo reiktų savaitę laiko tiems darbeliams duoti.

QUOTE(Opa @ 2007 11 07, 09:16)
Bandau parodyt 2 bandymus. Lauksiu kritikos.
oj oj oj, trinu kuo greiciau, kazkokios nesamones  doh.gif

O kodėl nesąmonės? unsure.gif Spėjau užmatyti ir man visai patiko 4u.gif Gal pirmoj man žalios spalvos truputį per daug, o antra miela labai wub.gif

Labai šilta Pupeliuko miegalio nuotraukytė wub.gif Toks saldus mažiuko miegelis wub.gif Taip ir norisi saugoti, kad neprabustų.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 07 lapkričio 2007 - 08:51
Opa, pasirodo mūsų mažyliai gimę tą pačią dieną bigsmile.gif maniškiui vakar irgi suėjo 9 mėnesiai smile.gif

Ačiū už gražius žodžius 4u.gif bet Kūdroj su ta nuotrauka kažkoki monai darosi iš kūdros į pelkę ir vėl atgal, tai net įdomu stebėt smile.gif tiesa Desiree norėjau paklausti dėl keitimo į j/b, ar tau žiūrisi toks keitimas mano nuotraukoj? nes kažkaip užsiciklinus keičiu taip, gal kitą metodą reiktų pabandyt?

Wyshnia gal galima to į j/b keitimo scriptą ir man į email? ecepaityte@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 07, 02:08)
A is avataro neatpazisti? biggrin.gif

itarimu turiu.. bet noriu prisipazinimo blush2.gif
Atsakyti
Vilika,

aš neskubinu siųsti man korekcijas, aš skubinu gauti iš manęs nuotrauką..biggrin.gif ax.gif

aš šįryt anksti ėjau 100 m. prospektu, žiūrėjau, tiek kadrų mačiau, o fotiko neišsitraukiau, nes šalta buvo..sad.gif be to, tamsoje fotografuoti man vis dar tamsus miškas.. gal turėdamos laiko patartumėt bent jau į kurią pusę grybauti?.. gal kokia nuoroda yra apie naktinę fotografiją?

dar viena Ickaus nuotrauka. Irgi nė kiek neliesta. Ir viskas, su katinais šiai dienai baigiu..biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 07 lapkričio 2007 - 09:10
QUOTE(sayonara @ 2007 11 07, 09:06)

aš šįryt anksti ėjau 100 m. prospektu, žiūrėjau, tiek kadrų mačiau, o fotiko neišsitraukiau, nes šalta buvo..sad.gif be to, tamsoje fotografuoti man vis dar tamsus miškas.. gal turėdamos laiko patartumėt bent jau į kurią pusę grybauti?.. gal kokia nuoroda yra apie naktinę fotografiją?

pirmiausia trikojo, ar kažko stabilaus reikia, kur fotoaparatą padėti. Nes fotografuojant iš rankos neryšku bus, ir ilgesnio išlaikymo. Senesnėse temosė daug apie tai diskutuojama buvo.

Wyshnia ir gal aš galiu tą skriptą gauti?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 07, 10:06)

dar viena Ickaus nuotrauka. Irgi nė kiek neliesta. Ir viskas, su katinais šiai dienai baigiu..biggrin.gif

wow, koks kycius didelem akim wub.gif
o su katinais gali ir nebaigti smile.gif grazios nuotraukos, ju nebus per daug wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 07, 10:06)
Vilika,

aš neskubinu siųsti man korekcijas, aš skubinu gauti iš manęs nuotrauką..biggrin.gif ax.gif

Labai gražus katiniukas wub.gif
O dėl korekcijų man dar kilo mintis, gal nuotrauką koreagavimui nesiuntinėjam vienas kitam, o įmetam į ND albumą. Kas norės persikels į savo kompą ir padarius korekcijas nusiunčiam nuotraukos autoriui, kuris vienu metu jas sukelia šalia orginalo.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 11 07, 09:13)
pirmiausia trikojo, ar kažko stabilaus reikia, kur fotoaparatą padėti. Nes fotografuojant iš rankos neryšku bus, ir ilgesnio išlaikymo. Senesnėse temosė daug apie tai diskutuojama buvo.

aha, šitą žinau. vyras dar minėjo, kad vienakojai būna.. ką Jūs apie juos manote?
paskaitysiu senesnes temas.. man ir šiaip tamsa, tamsūs fonai, sodrios tamsios spalvos patinka..

Drumbacele, beje, šitos dvi mano Ickaus nuotraukos padarytos autorežime.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2007 11 07, 10:20)

O dėl korekcijų man dar kilo mintis, gal nuotrauką koreagavimui nesiuntinėjam vienas kitam, o įmetam į ND albumą. Kas norės persikels į savo kompą ir padarius korekcijas nusiunčiam nuotraukos autoriui, kuris vienu metu jas sukelia šalia orginalo.

tada, gal geiriau jas pakoregavus patiems sudeti atgal, kam siusti autoriui?..
Atsakyti