Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Desiree, labai patinka... labai mano mėgstamo stiliaus nuotrauka, ir kas čia šneka, kad nemoki gamtos/peizažų ir panašiai grožio perteikti, dar ir kaip moki!

Dėl šviesos esi absoliučiai teisi, nepakankamai ryški lempa toli, lovytė po lentyna, kuri dar užstoja šviesą, o ir pati kabojau virš lovytės ir baisiai nervavausi, kad zoomas triukšmingai slankioja fokuso nepagaudamas, tai skubėjau, kad nepabustų vaikas, pakėliau ISO - grūdas išlindo, bet pats momentas... negalėjau nenufotografuot biggrin.gif
Su PS čia jau nemažai taisyta, kontrasto pridėta nemažai, čia jau ant išdegimo ribos, daugiau jo kelt nebegaliu..
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 07, 00:09)
Dėl šviesos esi absoliučiai teisi, nepakankamai ryški lempa toli, lovytė po lentyna, kuri dar užstoja šviesą, o ir pati kabojau virš lovytės ir baisiai nervavausi, kad zoomas triukšmingai slankioja fokuso nepagaudamas, tai skubėjau, kad nepabustų vaikas, pakėliau ISO - grūdas išlindo, bet pats momentas... negalėjau nenufotografuot biggrin.gif
Su PS čia jau nemažai taisyta, kontrasto pridėta nemažai, čia jau ant išdegimo ribos, daugiau jo kelt nebegaliu..

lotuliukas.gif isivaizduok, kaip as nervuojuosi, nes noreciau vaiki nufotografuoti su kvadratuku. Bet jis pas mane toooks triuksmingas. Gautusi kazkas panasaus i "Klaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak", ir kaimynai nubustu, ne tik vaikas.
Momenta isties nuostabu uzfiksavai! Fainai ziureti tavo nuotraukas, nes matosi zymus kokybes suolis. Va 4u.gif

Lekiu miegoti, senai butu laikas. Ryt vakare lauksim nugaletojo/s (balsavimas juk vyksta smile.gif ) o taip pat naujos temos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 07 lapkričio 2007 - 01:19
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 06, 20:00)
Susimoviau blink.gif aš kaip ir California kitoj panelėj mačiau Wyshniuką doh.gif Wyshnia, labai fainas portretas thumbup.gif

biggrin.gif aciuks biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2007 11 06, 20:45)
o man pasirodė peršviesta.. nu dzin, Jūs geriau žinot..smile.gif  4u.gif

O tavo monitorius sukalibruotas? g.gif

QUOTE(gus @ 2007 11 06, 21:18)
Wyshnia bigsmile.gif neatpazinau taves,jei ne parasas buciau tikrai neatpazinus biggrin.gif pati netikiu ka dabar parasiau tongue.gif

blink.gif tai kiba loterijos bilieta pirkt biggrin.gif islostus pinigus dalinsimes biggrin.gif

QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 06, 22:52)
Wyshniuk, ieskojau kur tu per Actions PS darai j/b nerandu, kokia funkcija ten renkiesi?

parasyk savo adresa, atsiusiu mirksiukas.gif

Desiree nuotraukos... Man patinka, kaip pagauni kvadrata. Man patinka spalvos. Man patinka viskas. Neturiu as prie ko prisikabint unsure.gif Dar noriu padekot uz tema ND - niu smagu buvo bigsmile.gif
Pupeliuk - apsvietimas nedekingas, bet visa kita wub.gif As uz sia nuotrauka - ir kuo toliau ziuriu, tuo labiau patinka wub.gif
Atsakyti
O jau Sayonaros katino foto fainaaaaaaaaaaaaaaa wub.gif thumbup.gif Akys, o jau akys thumbup.gif wub.gif

Desiree, labai saunus vaiko portretukas. Tik gal J/B foto nepaslepia isdegusiu skruostuku. Grudas man netrukdo. (cia su tuo triuksmu labai individualiai kiekvienam: vienam - trukumas, kitam atvirksciai - menas, stilius)

Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2007 11 06, 23:17)
Californiagirl, gal būtų galima tavo naujas nuotraukytes pamatyt? Labai norėčiau nuorodos į AŽ.

OK, tik palauk 1-2 dieneles kol visas rugsejo ir spalio nuotraukas i vietas sumesiu mirksiukas.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 11 06, 23:36)
biggrin.gif susibegam drinks_cheers.gif siais metais jus pas mus, kitais mes pas jus wub.gif  drinks_cheers.gif

Faina butu, bet deja i Europa greitu metu nesiruosiam.... verysad.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 07, 00:54)

Labai patinka, nematau net nedekingo apsvietimo...labai thumbup.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 07, 01:02)
Na prisipažink kuri čia mane pakerėjai? gali ir į AŽsmile.gif

Kaip juokingai nuskambejo, nepyk lotuliukas.gif Kaip kvietimas i pasimatyma biggrin.gif
Jei pamatyciau MB tokius dalykus rasant begciau pas zuvelia to kocelo skolintis lotuliukas.gif

Sansara, kaip faina kad nors kas mano akies nepazino biggrin.gif Galvoju, negi as taip ir panasi i savo vaikus, t.y. jie i mane, kad beveik niekam jokios paslapties nebuvo g.gif Net neidomu..... cool.gif tongue.gif
Papildyta:
Tiesa, vos nepamirsau...desiree, patinka viskas, neturiu priekaistu thumbup.gif Tik portretukui zandukas nudeges truputi...bet siaip wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 07 lapkričio 2007 - 02:22
labas rytas 4u.gif

Vakar prisest prie kompo beveik neturejau galimybes, tik velai vakare, tai iki pat dabar bandziau pasivyt, ka priraset. Mano mazyliukas vakar 9 menesiu proga nusprende pradet vaiksciot. Pabande karta, patiko, tada dar ir dar ir dar... Per viena diena padare toookia pazanga, as pati nustebus.

ND albume keistai atrodo 2 balsavusieji, na, bet ir is situ balsu nugaletoja galesim issirinkti. biggrin.gif Sie buvo mano antrieji ND (pirmieji - nevykes prisviles pirmas blynas doh.gif ).

Nieko beveik neprisimenu, ka perskaiciau. doh.gif
Patiko Desiree begiai ir misko takelis. Ir dar labai patiko vaikiukas. Kabina toks fotografavimo kampas. Ir grudas bei j/b fotografija pradejo patikt. rolleyes.gif
Sayonara, saunuole, katino zvilgsnis toks sukreciantis. thumbup.gif
Peppi katinas irgi labai ispudingas.
Pupeliuko mazylis wub.gif
Californiagirl, nepazinau tavo akies, bet tave pacia - tai nuo tos akimirkos, kai pamaciau ND. Tu del manes irgi nesuklydai. biggrin.gif Nepamirsk ir man nuorodos i savo albuma, jei dar nepersigalvojai... blush2.gif

Labai norejau padekot Desiree uz grazia tema siems namu darbams. 4u.gif Kaip jau teisingai buvo pasakyta, matyt nebuciau nei sugalvojusi save fotografuot, o matyt ir nebuciau maciusi reikalo. O dabar labai dziaugiuosi.
Papildyta:
Tiesa, gal kas gali paaiskint, kaip kudroje keiciasi statusas?

Taisyklese rasoma, kad Dalyviais automatiškai tampama surinkus tris su vienu bruksniuku ir vieną su dviem bruksniukais fotografijas.
As jau lyg surinkau, bet kaip pelkej taip pelkej doh.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 06, 20:59)
kazkaip daug kur per siaura ryskumo zona, is ipratimo...ir kazkaip aplink namus nera idomesniu augaleliu, kurie butu galeje apserksnyti
nezinau...paskubomis pyskinau...buvo salta bet kritikuokit be gailescio, mane tai veza  o jei isvis nieko gero tai prasau taip ir sakyti

o cia Sayonaros kacas kitu kampu, taip pat sena nuotrauka ir daryta su muilinuke  man ji visad atrode vykusi ir dabar atsidariau po ilgo laiko ir vistiek atrodo vykusi

už kacą ačiū.. pamenu šitą fotkę biggrin.gif
šerkšnas man labai gražus.. labiausiai patinka 2 ir 3 fotkės. atpažinau kepsninę, beje. gal dėl to, kad teko šalia stovėt? wink.gif
4-5 man gal kiek per tamsios? bet šerkšniukas toks šerkšninis, tikras..

QUOTE(Žūžū @ 2007 11 06, 21:02)
kazkaip sitam skyrely jau lyg ir daznai sedziu, bet nd pswd nieks nahaliskai nesiulo tai arba keiciam tema arba...

nelabai ir pasiūlys, reikia įkyriai elgtis, kaulinti ir gausi.biggrin.gif o geriausia - sudalyvauti ND, tada manau tikrai gausi, juolab, kad tikrai nuolat dalyvauji..

QUOTE(gus @ 2007 11 06, 21:18)
sayonara ,kokios katino akys net pasokau nuo kedes kai pamaciau,
Peppi,man is visu tik katino foto patiko

ne, nu klausyyyykitės, mano kacas maudosi šlovės spinduliuse biggrin.gif
dar turiu porą, vienas su tokiu priekaištu akyse, bandysiu įmesti, bet įspėju, kad tai visiškai žalios nuotraukos, nieko joms nėra daryta, nekoreguotos visai.

QUOTE(Desiree @ 2007 11 06, 21:30)
kepure irgi mano. bet nieko tokio, va ir sayonara rado panasumu manyje su vyru aktorium reiskias bent jau ka pavyko suklaidinti smile.gif

neprimink.. gėda, kad nesąmonių prikalbėjau ir dar nuotrauką to vyro įdėjau blin doh.gif
na, mane tikrai suklaidino 100 proc.. įspūdis, jei sąžiningai, buvo nepakartojamas. thumbup.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 06, 21:55)
Bekepant autoportretus nepamirsau ir savo zuikio

nuostabus vaikiukas.. ex, kada aš išmoksiu tokius stebuklus daryti? doh.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 06, 22:19)
deja, ne as dariau, bet mane fotografavo - man tai portreto virsune, ir labai mielai visiems rodau pagaliau gavusi teise viesai rodyt

gražuuuuuuuu, su charakteriu..smile.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 07, 00:47)
Tiek norėjau jums mamytės parašyt, bet... nekyla rankos. nžn gal ryt kaip nors.. tokios esat visos fainos, tik niekaip nesuprantu jūsų forumo... gal todėl kad esu vyras?

o konkrečiai ko nesupranti?
kad moterys gali visą dieną rietis, o vakare susėdę komplimentais dalintis? biggrin.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 07, 00:54)
Mano zuikio miegalaus nuotraukytė.. keičiau į j/b dėl neaiškios spalvos nuo elektros lemputės ir dėl triukšmo, ISO 1250
komentarai?

nu vaikiukas tai be žodžių.
apie kokybę nelabai išmanau, bet.. man tai labai labai patinka tokio tipo vaikų nuotraukos.. natūralios, jaukios, net širdį suspaudžia, žiūrėčiau ir žiūrėčiau į miegantį vaiką..

QUOTE(Desiree @ 2007 11 07, 01:00)
O as vis apziurineju savo skruzdeliukiniu nuotrauku skanuotas versijas.. Sita man pradeda patikti.

ir ne veltui.. spalvos. rudens dvasia. takas.

QUOTE(wyshnia @ 2007 11 07, 01:22)
O tavo monitorius sukalibruotas?

kaip tik vyro užvakar klausiau, sako, kad taip. per darbinį pažiūrėsiu dar. man pasirodė, kad ta oda peršviesta, bet kaip sakiau - Jūs sakot, kad ne, reiškia ne smile.gif

Opa, mano tas katinas apskritai toks sukrečiantis kartais namų ramybę.. doh.gif lotuliukas.gif 4u.gif

ai, tai va, man tipo nesmiegojo, tai į darbą 7 valandą atvažiavau.. doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal galesite patarti 4u.gif

pradejau dometis fotografija ir panasiai, tad dabar pirmiausia reikia issirinkti gera fotoparata:)
fotoparatui galiu skirti iki 2500 lt

Gal galite ka nors rekomentuoti, ar antirekomenduoti, buciau labai dekinga
Atsakyti
noriu dar kartą priminti, kad siūlau nuotrauką korekcijoms..
atgal gavau iš 3 žmonių..

viešas klausimas: kurioj stadijoj albumą parodau Jums? jis jau suformuotas, tai, kas gauta, jau sudėta.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 07, 06:53)
noriu dar kartą priminti, kad siūlau nuotrauką korekcijoms..
atgal gavau iš 3 žmonių..

viešas klausimas: kurioj stadijoj albumą parodau Jums? jis jau suformuotas, tai, kas gauta, jau sudėta.

laba ryta,

sayonara, man sikart nekas gaunasi su korekcija sad.gif Tai is manes nelauk blush2.gif

dziugu, kad patiko ND tema. man irgi patiko. Daug atskleidzianti smile.gif O ir siaip, retokai toks noras apimdavo gimus idejai lekti ir fotografuoti. Vis laimedavo tingulys.
(p.s. atrodo isemiau vaikio nuotrauka, bet jus ja matot g.gif ).
Atsakyti
Bandau parodyt 2 bandymus. Lauksiu kritikos.

oj oj oj, trinu kuo greiciau, kazkokios nesamones doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 07 lapkričio 2007 - 08:21
QUOTE(Desiree @ 2007 11 07, 08:14)
sayonara, man sikart nekas gaunasi su korekcija Tai is manes nelauk 

nu aš gi sakiau, kad nuotrauka beviltiška..sad.gif ex..
bet atsiųstos korekcijos rodo, kad ją tikrai įmanoma pagerinti..

QUOTE(Opa @ 2007 11 07, 08:16)
Bandau parodyt 2 bandymus. Lauksiu kritikos.

oj oj oj, trinu kuo greiciau, kazkokios nesamones  doh.gif

aaa.... kas čia per monai? smile.gif
Atsakyti