Desiree, labai patinka... labai mano mėgstamo stiliaus nuotrauka, ir kas čia šneka, kad nemoki gamtos/peizažų ir panašiai grožio perteikti, dar ir kaip moki!
Dėl šviesos esi absoliučiai teisi, nepakankamai ryški lempa toli, lovytė po lentyna, kuri dar užstoja šviesą, o ir pati kabojau virš lovytės ir baisiai nervavausi, kad zoomas triukšmingai slankioja fokuso nepagaudamas, tai skubėjau, kad nepabustų vaikas, pakėliau ISO - grūdas išlindo, bet pats momentas... negalėjau nenufotografuot
Su PS čia jau nemažai taisyta, kontrasto pridėta nemažai, čia jau ant išdegimo ribos, daugiau jo kelt nebegaliu..
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 07, 00:09)
Dėl šviesos esi absoliučiai teisi, nepakankamai ryški lempa toli, lovytė po lentyna, kuri dar užstoja šviesą, o ir pati kabojau virš lovytės ir baisiai nervavausi, kad zoomas triukšmingai slankioja fokuso nepagaudamas, tai skubėjau, kad nepabustų vaikas, pakėliau ISO - grūdas išlindo, bet pats momentas... negalėjau nenufotografuot
Su PS čia jau nemažai taisyta, kontrasto pridėta nemažai, čia jau ant išdegimo ribos, daugiau jo kelt nebegaliu..
isivaizduok, kaip as nervuojuosi, nes noreciau vaiki nufotografuoti su kvadratuku. Bet jis pas mane toooks triuksmingas. Gautusi kazkas panasaus i "Klaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak", ir kaimynai nubustu, ne tik vaikas.
Momenta isties nuostabu uzfiksavai! Fainai ziureti tavo nuotraukas, nes matosi zymus kokybes suolis. Va
Lekiu miegoti, senai butu laikas. Ryt vakare lauksim nugaletojo/s (balsavimas juk vyksta ) o taip pat naujos temos
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 06, 20:00)
Susimoviau aš kaip ir California kitoj panelėj mačiau Wyshniuką Wyshnia, labai fainas portretas
aciuks
QUOTE(sayonara @ 2007 11 06, 20:45)
o man pasirodė peršviesta.. nu dzin, Jūs geriau žinot..
O tavo monitorius sukalibruotas?
QUOTE(gus @ 2007 11 06, 21:18)
Wyshnia neatpazinau taves,jei ne parasas buciau tikrai neatpazinus pati netikiu ka dabar parasiau
tai kiba loterijos bilieta pirkt islostus pinigus dalinsimes
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 06, 22:52)
Wyshniuk, ieskojau kur tu per Actions PS darai j/b nerandu, kokia funkcija ten renkiesi?
parasyk savo adresa, atsiusiu
Desiree nuotraukos... Man patinka, kaip pagauni kvadrata. Man patinka spalvos. Man patinka viskas. Neturiu as prie ko prisikabint Dar noriu padekot uz tema ND - niu smagu buvo
Pupeliuk - apsvietimas nedekingas, bet visa kita As uz sia nuotrauka - ir kuo toliau ziuriu, tuo labiau patinka
O jau Sayonaros katino foto fainaaaaaaaaaaaaaaa Akys, o jau akys
Desiree, labai saunus vaiko portretukas. Tik gal J/B foto nepaslepia isdegusiu skruostuku. Grudas man netrukdo. (cia su tuo triuksmu labai individualiai kiekvienam: vienam - trukumas, kitam atvirksciai - menas, stilius)
Desiree, labai saunus vaiko portretukas. Tik gal J/B foto nepaslepia isdegusiu skruostuku. Grudas man netrukdo. (cia su tuo triuksmu labai individualiai kiekvienam: vienam - trukumas, kitam atvirksciai - menas, stilius)
QUOTE(Vilika @ 2007 11 06, 23:17)
Californiagirl, gal būtų galima tavo naujas nuotraukytes pamatyt? Labai norėčiau nuorodos į AŽ.
OK, tik palauk 1-2 dieneles kol visas rugsejo ir spalio nuotraukas i vietas sumesiu
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 06, 23:36)
Faina butu, bet deja i Europa greitu metu nesiruosiam....
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 07, 00:54)
Labai patinka, nematau net nedekingo apsvietimo...labai
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 07, 01:02)
Na prisipažink kuri čia mane pakerėjai? gali ir į AŽ
Kaip juokingai nuskambejo, nepyk Kaip kvietimas i pasimatyma
Jei pamatyciau MB tokius dalykus rasant begciau pas zuvelia to kocelo skolintis
Sansara, kaip faina kad nors kas mano akies nepazino Galvoju, negi as taip ir panasi i savo vaikus, t.y. jie i mane, kad beveik niekam jokios paslapties nebuvo Net neidomu.....
Papildyta:
Tiesa, vos nepamirsau...desiree, patinka viskas, neturiu priekaistu Tik portretukui zandukas nudeges truputi...bet siaip
labas rytas
Vakar prisest prie kompo beveik neturejau galimybes, tik velai vakare, tai iki pat dabar bandziau pasivyt, ka priraset. Mano mazyliukas vakar 9 menesiu proga nusprende pradet vaiksciot. Pabande karta, patiko, tada dar ir dar ir dar... Per viena diena padare toookia pazanga, as pati nustebus.
ND albume keistai atrodo 2 balsavusieji, na, bet ir is situ balsu nugaletoja galesim issirinkti. Sie buvo mano antrieji ND (pirmieji - nevykes prisviles pirmas blynas ).
Nieko beveik neprisimenu, ka perskaiciau.
Patiko Desiree begiai ir misko takelis. Ir dar labai patiko vaikiukas. Kabina toks fotografavimo kampas. Ir grudas bei j/b fotografija pradejo patikt.
Sayonara, saunuole, katino zvilgsnis toks sukreciantis.
Peppi katinas irgi labai ispudingas.
Pupeliuko mazylis
Californiagirl, nepazinau tavo akies, bet tave pacia - tai nuo tos akimirkos, kai pamaciau ND. Tu del manes irgi nesuklydai. Nepamirsk ir man nuorodos i savo albuma, jei dar nepersigalvojai...
Labai norejau padekot Desiree uz grazia tema siems namu darbams. Kaip jau teisingai buvo pasakyta, matyt nebuciau nei sugalvojusi save fotografuot, o matyt ir nebuciau maciusi reikalo. O dabar labai dziaugiuosi.
Papildyta:
Tiesa, gal kas gali paaiskint, kaip kudroje keiciasi statusas?
Taisyklese rasoma, kad Dalyviais automatiškai tampama surinkus tris su vienu bruksniuku ir vieną su dviem bruksniukais fotografijas.
As jau lyg surinkau, bet kaip pelkej taip pelkej
Vakar prisest prie kompo beveik neturejau galimybes, tik velai vakare, tai iki pat dabar bandziau pasivyt, ka priraset. Mano mazyliukas vakar 9 menesiu proga nusprende pradet vaiksciot. Pabande karta, patiko, tada dar ir dar ir dar... Per viena diena padare toookia pazanga, as pati nustebus.
ND albume keistai atrodo 2 balsavusieji, na, bet ir is situ balsu nugaletoja galesim issirinkti. Sie buvo mano antrieji ND (pirmieji - nevykes prisviles pirmas blynas ).
Nieko beveik neprisimenu, ka perskaiciau.
Patiko Desiree begiai ir misko takelis. Ir dar labai patiko vaikiukas. Kabina toks fotografavimo kampas. Ir grudas bei j/b fotografija pradejo patikt.
Sayonara, saunuole, katino zvilgsnis toks sukreciantis.
Peppi katinas irgi labai ispudingas.
Pupeliuko mazylis
Californiagirl, nepazinau tavo akies, bet tave pacia - tai nuo tos akimirkos, kai pamaciau ND. Tu del manes irgi nesuklydai. Nepamirsk ir man nuorodos i savo albuma, jei dar nepersigalvojai...
Labai norejau padekot Desiree uz grazia tema siems namu darbams. Kaip jau teisingai buvo pasakyta, matyt nebuciau nei sugalvojusi save fotografuot, o matyt ir nebuciau maciusi reikalo. O dabar labai dziaugiuosi.
Papildyta:
Tiesa, gal kas gali paaiskint, kaip kudroje keiciasi statusas?
Taisyklese rasoma, kad Dalyviais automatiškai tampama surinkus tris su vienu bruksniuku ir vieną su dviem bruksniukais fotografijas.
As jau lyg surinkau, bet kaip pelkej taip pelkej
QUOTE(peppi @ 2007 11 06, 20:59)
kazkaip daug kur per siaura ryskumo zona, is ipratimo...ir kazkaip aplink namus nera idomesniu augaleliu, kurie butu galeje apserksnyti
nezinau...paskubomis pyskinau...buvo salta bet kritikuokit be gailescio, mane tai veza o jei isvis nieko gero tai prasau taip ir sakyti
o cia Sayonaros kacas kitu kampu, taip pat sena nuotrauka ir daryta su muilinuke man ji visad atrode vykusi ir dabar atsidariau po ilgo laiko ir vistiek atrodo vykusi
nezinau...paskubomis pyskinau...buvo salta bet kritikuokit be gailescio, mane tai veza o jei isvis nieko gero tai prasau taip ir sakyti
o cia Sayonaros kacas kitu kampu, taip pat sena nuotrauka ir daryta su muilinuke man ji visad atrode vykusi ir dabar atsidariau po ilgo laiko ir vistiek atrodo vykusi
už kacą ačiū.. pamenu šitą fotkę
šerkšnas man labai gražus.. labiausiai patinka 2 ir 3 fotkės. atpažinau kepsninę, beje. gal dėl to, kad teko šalia stovėt?
4-5 man gal kiek per tamsios? bet šerkšniukas toks šerkšninis, tikras..
QUOTE(Žūžū @ 2007 11 06, 21:02)
kazkaip sitam skyrely jau lyg ir daznai sedziu, bet nd pswd nieks nahaliskai nesiulo tai arba keiciam tema arba...
nelabai ir pasiūlys, reikia įkyriai elgtis, kaulinti ir gausi. o geriausia - sudalyvauti ND, tada manau tikrai gausi, juolab, kad tikrai nuolat dalyvauji..
QUOTE(gus @ 2007 11 06, 21:18)
sayonara ,kokios katino akys net pasokau nuo kedes kai pamaciau,
Peppi,man is visu tik katino foto patiko
Peppi,man is visu tik katino foto patiko
ne, nu klausyyyykitės, mano kacas maudosi šlovės spinduliuse
dar turiu porą, vienas su tokiu priekaištu akyse, bandysiu įmesti, bet įspėju, kad tai visiškai žalios nuotraukos, nieko joms nėra daryta, nekoreguotos visai.
QUOTE(Desiree @ 2007 11 06, 21:30)
kepure irgi mano. bet nieko tokio, va ir sayonara rado panasumu manyje su vyru aktorium reiskias bent jau ka pavyko suklaidinti
neprimink.. gėda, kad nesąmonių prikalbėjau ir dar nuotrauką to vyro įdėjau blin
na, mane tikrai suklaidino 100 proc.. įspūdis, jei sąžiningai, buvo nepakartojamas.
QUOTE(Desiree @ 2007 11 06, 21:55)
Bekepant autoportretus nepamirsau ir savo zuikio
nuostabus vaikiukas.. ex, kada aš išmoksiu tokius stebuklus daryti?
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 06, 22:19)
deja, ne as dariau, bet mane fotografavo - man tai portreto virsune, ir labai mielai visiems rodau pagaliau gavusi teise viesai rodyt
gražuuuuuuuu, su charakteriu..
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 07, 00:47)
Tiek norėjau jums mamytės parašyt, bet... nekyla rankos. nžn gal ryt kaip nors.. tokios esat visos fainos, tik niekaip nesuprantu jūsų forumo... gal todėl kad esu vyras?
o konkrečiai ko nesupranti?
kad moterys gali visą dieną rietis, o vakare susėdę komplimentais dalintis?
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 07, 00:54)
Mano zuikio miegalaus nuotraukytė.. keičiau į j/b dėl neaiškios spalvos nuo elektros lemputės ir dėl triukšmo, ISO 1250
komentarai?
komentarai?
nu vaikiukas tai be žodžių.
apie kokybę nelabai išmanau, bet.. man tai labai labai patinka tokio tipo vaikų nuotraukos.. natūralios, jaukios, net širdį suspaudžia, žiūrėčiau ir žiūrėčiau į miegantį vaiką..
QUOTE(Desiree @ 2007 11 07, 01:00)
O as vis apziurineju savo skruzdeliukiniu nuotrauku skanuotas versijas.. Sita man pradeda patikti.
ir ne veltui.. spalvos. rudens dvasia. takas.
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 07, 01:22)
O tavo monitorius sukalibruotas?
kaip tik vyro užvakar klausiau, sako, kad taip. per darbinį pažiūrėsiu dar. man pasirodė, kad ta oda peršviesta, bet kaip sakiau - Jūs sakot, kad ne, reiškia ne
Opa, mano tas katinas apskritai toks sukrečiantis kartais namų ramybę..
ai, tai va, man tipo nesmiegojo, tai į darbą 7 valandą atvažiavau..
Sveikutes, gal galesite patarti
pradejau dometis fotografija ir panasiai, tad dabar pirmiausia reikia issirinkti gera fotoparata:)
fotoparatui galiu skirti iki 2500 lt
Gal galite ka nors rekomentuoti, ar antirekomenduoti, buciau labai dekinga
pradejau dometis fotografija ir panasiai, tad dabar pirmiausia reikia issirinkti gera fotoparata:)
fotoparatui galiu skirti iki 2500 lt
Gal galite ka nors rekomentuoti, ar antirekomenduoti, buciau labai dekinga
QUOTE(sayonara @ 2007 11 07, 06:53)
noriu dar kartą priminti, kad siūlau nuotrauką korekcijoms..
atgal gavau iš 3 žmonių..
viešas klausimas: kurioj stadijoj albumą parodau Jums? jis jau suformuotas, tai, kas gauta, jau sudėta.
atgal gavau iš 3 žmonių..
viešas klausimas: kurioj stadijoj albumą parodau Jums? jis jau suformuotas, tai, kas gauta, jau sudėta.
laba ryta,
sayonara, man sikart nekas gaunasi su korekcija Tai is manes nelauk
dziugu, kad patiko ND tema. man irgi patiko. Daug atskleidzianti O ir siaip, retokai toks noras apimdavo gimus idejai lekti ir fotografuoti. Vis laimedavo tingulys.
(p.s. atrodo isemiau vaikio nuotrauka, bet jus ja matot ).
QUOTE(Desiree @ 2007 11 07, 08:14)
sayonara, man sikart nekas gaunasi su korekcija Tai is manes nelauk
nu aš gi sakiau, kad nuotrauka beviltiška.. ex..
bet atsiųstos korekcijos rodo, kad ją tikrai įmanoma pagerinti..
QUOTE(Opa @ 2007 11 07, 08:16)
Bandau parodyt 2 bandymus. Lauksiu kritikos.
oj oj oj, trinu kuo greiciau, kazkokios nesamones
oj oj oj, trinu kuo greiciau, kazkokios nesamones
aaa.... kas čia per monai?