Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

na man triuksmas sioje nuotraukoje patinka. O kliuna isdegintas skruostukas.Patinka man cia ideti nuotraukas, nesvarbu, kad paskui isimu. Bet kazkaip geriau matosi trukumai..

Na ka, Drumbacele, isemiau is saraso. Gaila aisku.
daugiau niekas nenori prisijungti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 06 lapkričio 2007 - 23:05
QUOTE(de Nada @ 2007 11 06, 22:59)
As vis paskaitineju, bet prisijungti nedrasu.
Noreciau patarimo - koki fotoaparata pirkti? is muilines isaugau, jos trukumus jau zinau; bet jei kas padetu apsispresti kuria kryptim ziuret butu didelis aciu smile.gif
Fotografuot zadu tik savo malonumui, nes dabar muiline visu nesiojuos ir daznai naudojuos smile.gif

as ne taip seniai isaugau is panasios situacijos su Nikon D40 mirksiukas.gif Galvoju, kad gausi daugiau patarimu, jeigu pasakysi, KA zadi daugiau fotografuoti - vabzdzius, portretus, peizazus, reportazus
Atsakyti
O aš ND paskutiniame savo komentare vardą savo parašiau, tad jau ir prisipažinau, nors manau visi ir taip suprato, kieno ten nuotrauka. Vien jau iš fotoaparato buvo galima supratsti, nes su tokiu niekas čia nefotografuoja. blush2.gif biggrin.gif
Peppi nuotraukų labiausiai patiko antra ir tečia, dar katinas labai fainas thumbup.gif
Sayonara katinas stambiu palnu įspūdingas thumbup.gif Gerai, kad atgal sugrįžo, nes būčiau praleidusi ax.gif
Desiree labai gražus mažiuko potretukas wub.gif
Californiagirl, gal būtų galima tavo naujas nuotraukytes pamatyt? Labai norėčiau nuorodos į AŽ.
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 11 07, 00:04)
daugiau niekas nenori prisijungti?

norėčiau, bet nedrąsu man kažkaip labai......jei gerai atsimenu apsisprendimui laiko iki 15 dienos turim blush2.gif gal iki to laiko drąsos įgausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 06 lapkričio 2007 - 23:18
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 06, 00:43)
Tiesa, wyshnia, kada wyshniuko gimtadienis??? Atsimenu anksciau is profilio info, kad skorpioniukas...o kada? Mano mazas irgi skorpioniukas... ax.gif Susbegam svest kartu mirksiukas.gif

biggrin.gif susibegam drinks_cheers.gif siais metais jus pas mus, kitais mes pas jus wub.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 07, 00:07)
as ne taip seniai isaugau is panasios situacijos su Nikon D40 mirksiukas.gif Galvoju, kad gausi daugiau patarimu, jeigu pasakysi, KA zadi daugiau fotografuoti - vabzdzius, portretus, peizazus, reportazus

Fotografuociau peizazus - reportazus smile.gif portretai, bijau, ne man, o vabzdziams neturiu kantrybes ax.gif blush2.gif
Atsakyti
de Nada - dar svarbu kiek noretum isleisti. Neseku as naujoviu, bet esu labai patenkinta tuom, ka turiu. Tai ir pasiulysiu Canon EOS 400D
Atsakyti
Tiek norėjau jums mamytės parašyt, bet... nekyla rankos. nžn gal ryt kaip nors.. tokios esat visos fainos, tik niekaip nesuprantu jūsų forumo... gal todėl kad esu vyras? verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Mano zuikio miegalaus nuotraukytė.. keičiau į j/b dėl neaiškios spalvos nuo elektros lemputės ir dėl triukšmo, ISO 1250 doh.gif

komentarai?

user posted image
Atsakyti
atsilikusi fotografe is krumu islindo ir tare:
nekyla rankos balsuoti... mirksiukas.gif per daug visos skirtingos foto ir grazios.. dar nesusideliojau favoriciu, bijau kad ir nesusideliosiu..
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 06, 23:54)
Mano zuikio miegalaus nuotraukytė.. keičiau į j/b dėl neaiškios spalvos nuo elektros lemputės ir dėl triukšmo, ISO 1250 doh.gif

komentarai?

Pupeliuk, nuotrauka labai!!!! Toks saldus miegelis. Bet apsvietimas matosi nedekingas buvo. Noretusi kazka kitaip padaryti, bet nezinau ka: didinant kontrasta - isdegs virsus, desineje, tamsinant per stiprus seseliai gal irsryskes..
Na bet as uz naturaluma, gerus momentus. O kaip teko mums pamatyti - gera aki tam turi smile.gif

O as vis apziurineju savo skruzdeliukiniu nuotrauku skanuotas versijas.. Sita man pradeda patikti.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 07 lapkričio 2007 - 01:03
Aš prabalsavau.. Sunku buv o, bet įmanoma. Man superiniai patiko ND. Dar kažko panašaus noriu... Na prisipažink kuri čia mane pakerėjai? gali ir į AŽsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 07 lapkričio 2007 - 01:05
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 07, 01:02)
Aš prabalsavau.. Sunku buv o, bet įmanoma. Man superiniai patiko ND. Dar kažko panašaus noriu... Na prisipažink kuri čia mane pakerėjai? gali ir į AŽsmile.gif

A is avataro neatpazisti? biggrin.gif
Atsakyti