QUOTE(de Nada @ 2007 11 06, 22:59)
As vis paskaitineju, bet prisijungti nedrasu.
Noreciau patarimo - koki fotoaparata pirkti? is muilines isaugau, jos trukumus jau zinau; bet jei kas padetu apsispresti kuria kryptim ziuret butu didelis aciu
Fotografuot zadu tik savo malonumui, nes dabar muiline visu nesiojuos ir daznai naudojuos
Noreciau patarimo - koki fotoaparata pirkti? is muilines isaugau, jos trukumus jau zinau; bet jei kas padetu apsispresti kuria kryptim ziuret butu didelis aciu
Fotografuot zadu tik savo malonumui, nes dabar muiline visu nesiojuos ir daznai naudojuos
as ne taip seniai isaugau is panasios situacijos su Nikon D40 Galvoju, kad gausi daugiau patarimu, jeigu pasakysi, KA zadi daugiau fotografuoti - vabzdzius, portretus, peizazus, reportazus
O aš ND paskutiniame savo komentare vardą savo parašiau, tad jau ir prisipažinau, nors manau visi ir taip suprato, kieno ten nuotrauka. Vien jau iš fotoaparato buvo galima supratsti, nes su tokiu niekas čia nefotografuoja.
Iš Peppi nuotraukų labiausiai patiko antra ir tečia, dar katinas labai fainas
Sayonara katinas stambiu palnu įspūdingas Gerai, kad atgal sugrįžo, nes būčiau praleidusi
Desiree labai gražus mažiuko potretukas
Californiagirl, gal būtų galima tavo naujas nuotraukytes pamatyt? Labai norėčiau nuorodos į AŽ.
Papildyta:
norėčiau, bet nedrąsu man kažkaip labai......jei gerai atsimenu apsisprendimui laiko iki 15 dienos turim gal iki to laiko drąsos įgausiu
Iš Peppi nuotraukų labiausiai patiko antra ir tečia, dar katinas labai fainas
Sayonara katinas stambiu palnu įspūdingas Gerai, kad atgal sugrįžo, nes būčiau praleidusi
Desiree labai gražus mažiuko potretukas
Californiagirl, gal būtų galima tavo naujas nuotraukytes pamatyt? Labai norėčiau nuorodos į AŽ.
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 11 07, 00:04)
daugiau niekas nenori prisijungti?
norėčiau, bet nedrąsu man kažkaip labai......jei gerai atsimenu apsisprendimui laiko iki 15 dienos turim gal iki to laiko drąsos įgausiu
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 06, 00:43)
Tiesa, wyshnia, kada wyshniuko gimtadienis??? Atsimenu anksciau is profilio info, kad skorpioniukas...o kada? Mano mazas irgi skorpioniukas... Susbegam svest kartu
susibegam siais metais jus pas mus, kitais mes pas jus
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 07, 00:07)
as ne taip seniai isaugau is panasios situacijos su Nikon D40 Galvoju, kad gausi daugiau patarimu, jeigu pasakysi, KA zadi daugiau fotografuoti - vabzdzius, portretus, peizazus, reportazus
Fotografuociau peizazus - reportazus portretai, bijau, ne man, o vabzdziams neturiu kantrybes
Tiek norėjau jums mamytės parašyt, bet... nekyla rankos. nžn gal ryt kaip nors.. tokios esat visos fainos, tik niekaip nesuprantu jūsų forumo... gal todėl kad esu vyras?
Mano zuikio miegalaus nuotraukytė.. keičiau į j/b dėl neaiškios spalvos nuo elektros lemputės ir dėl triukšmo, ISO 1250
komentarai?
komentarai?
atsilikusi fotografe is krumu islindo ir tare:
nekyla rankos balsuoti... per daug visos skirtingos foto ir grazios.. dar nesusideliojau favoriciu, bijau kad ir nesusideliosiu..
nekyla rankos balsuoti... per daug visos skirtingos foto ir grazios.. dar nesusideliojau favoriciu, bijau kad ir nesusideliosiu..
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 06, 23:54)
Mano zuikio miegalaus nuotraukytė.. keičiau į j/b dėl neaiškios spalvos nuo elektros lemputės ir dėl triukšmo, ISO 1250
komentarai?
komentarai?
Pupeliuk, nuotrauka labai!!!! Toks saldus miegelis. Bet apsvietimas matosi nedekingas buvo. Noretusi kazka kitaip padaryti, bet nezinau ka: didinant kontrasta - isdegs virsus, desineje, tamsinant per stiprus seseliai gal irsryskes..
Na bet as uz naturaluma, gerus momentus. O kaip teko mums pamatyti - gera aki tam turi
O as vis apziurineju savo skruzdeliukiniu nuotrauku skanuotas versijas.. Sita man pradeda patikti.
Aš prabalsavau.. Sunku buv o, bet įmanoma. Man superiniai patiko ND. Dar kažko panašaus noriu... Na prisipažink kuri čia mane pakerėjai? gali ir į AŽ
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 07, 01:02)
Aš prabalsavau.. Sunku buv o, bet įmanoma. Man superiniai patiko ND. Dar kažko panašaus noriu... Na prisipažink kuri čia mane pakerėjai? gali ir į AŽ
A is avataro neatpazisti?