na as tai prabalsavau
kadangi man tai pirmieji namu darbai tai norejau ir dalyvauti iki galo
pastebejau, kad visos, kurioms skyriau balus - juodai baltos
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 06, 18:54)
apie tuos, kurie dar neturi password'o ir kol kas negali paziureti darbu. bet nelabi cia kam pasakysi
peppi, mane tik trecioji uzkabino, ir tai tik del to, kad neaisku, kas ten nufotografuota, a?
o Desiree begeliai irgi patiko - spalvu nekomentuosiu, nes siuo atveju man kompozicija istrigo - tokia svari
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 06, 21:56)
peppi, mane tik trecioji uzkabino, ir tai tik del to, kad neaisku, kas ten nufotografuota, a?
cia kepsnines dangtyje tokia dalis, kuria pasuki, kad atidaryti kai kepsnius uzdengi dangciu nezinau ar aiskiai...
QUOTE(peppi @ 2007 11 06, 22:00)
cia kepsnines dangtyje tokia dalis, kuria pasuki, kad atidaryti kai kepsnius uzdengi dangciu nezinau ar aiskiai...
neturiu tokios kepsnines, tai nelabai zinau - bet daugmaz aisku, zodziu toks metalinis dangtis, aciu
QUOTE(Desiree @ 2007 11 06, 22:01)
nelabai atsirenku kas dar neturi ND slaptazodzio. Gal tiesiog surasykit kaip nors isryskintai. o tada kas nors kaip nors susibures pasitares ir nusprendes pasakys ar duoti ar ne. Nelabai zinau kaip nuspresti, juolab pati naujoke.
na susirasom, prasom testi -
Gaziulka
Papildyta:
deja, ne as dariau, bet mane fotografavo - man tai portreto virsune, ir labai mielai visiems rodau pagaliau gavusi teise viesai rodyt
Del nuotrauku apsimainymo as ilgai masciau, bet...kompleksuoju labai salia tokiu labiau patyrusiu profesonalu...man dar daug mokytis reikia.
Desiree kodel istrynei tiek daug savo nuotrauku, kam mus taip erzinti trumpam tik pasigrozeti?
Del ND prisipazinimo man net nereikia, ale, visi mane atpazino is karto.
Desiree kodel istrynei tiek daug savo nuotrauku, kam mus taip erzinti trumpam tik pasigrozeti?
Del ND prisipazinimo man net nereikia, ale, visi mane atpazino is karto.
peppi patiko 2 ir 3. kitos nelabai
sayonaros kacas iš arti,puiki foto su gerai sufokusuota akimi cinamonas nieko ypatingo, peršvietimų ir aš nematau
desiree, tik su gitara nepažinau tavęs. su kepure ir paltu, man 100 proc kaip vyro apranga iš nuotraukos apie rudenį ir mašinytę. todėl iš kart pajutau, kad tavo foto... visos kitos - be klaidų.
ca-girl akies nepažinau
desiree, puikus zuikio portretas, užnešantis į tarybinius laikus man kažkodėl (ir tai ne neigiama prasme) (gal kampu fotografavimo, taip ir stovi prieš akis kadras iš šuriko nuotykių, kai studentės Lidos bute tokia foto kabėjo ant sienos) o spalvotas traukinukas labai labai tiksliau bėgiai be traukinuko
labanakt. ilga diena buvo
sayonaros kacas iš arti,puiki foto su gerai sufokusuota akimi cinamonas nieko ypatingo, peršvietimų ir aš nematau
desiree, tik su gitara nepažinau tavęs. su kepure ir paltu, man 100 proc kaip vyro apranga iš nuotraukos apie rudenį ir mašinytę. todėl iš kart pajutau, kad tavo foto... visos kitos - be klaidų.
ca-girl akies nepažinau
desiree, puikus zuikio portretas, užnešantis į tarybinius laikus man kažkodėl (ir tai ne neigiama prasme) (gal kampu fotografavimo, taip ir stovi prieš akis kadras iš šuriko nuotykių, kai studentės Lidos bute tokia foto kabėjo ant sienos) o spalvotas traukinukas labai labai tiksliau bėgiai be traukinuko
labanakt. ilga diena buvo
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 06, 21:24)
Del nuotrauku apsimainymo as ilgai masciau, bet...kompleksuoju labai salia tokiu labiau patyrusiu profesonalu...man dar daug mokytis reikia.
nu va, Aveda Pamastyka dar truputuka!!! As tarkim lygiai tokioje pacioje zaliukiskoje situacijoje esu: juk nesiusiu jums paskutiniu savo autoportretu ar savo zuikio nuotrauku. O daugiau nieko lig ir nefotografuoju. Todel ir man reikes kazkaip suktis is situacijos. Betgi vel smagiausias juk pats dalyvavimas. As jau net vieta zinau, kur padesiu ireminta nuotrauka
QUOTE(peppi @ 2007 11 06, 21:59)
na nustebinai saunuole, tikrai grazios nuotraukeles nemeginsiu iskirti graziausiu pasimegavau i jas ziuredama
QUOTE(Desiree @ 2007 11 06, 22:55)
grazus tavo zuikis, ir fotografavimo kampas geras, tik kliuna grudetumas (ar triuksmas), jis gadina nuotrauka.
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 06, 23:19)
deja, ne as dariau, bet mane fotografavo - man tai portreto virsune, ir labai mielai visiems rodau pagaliau gavusi teise viesai rodyt
tikra GRAZULKA
grazi poza
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 06, 22:19)
man patiko, labai minksta nuotrauka
kas del swapo (apsikeitimo nuotraukomis) tai dalyvavau ne viena karta kitokio pobudzio swapuose, su laiku atsiranda net anketa, kuria uzpildo zmogus, kuris ketina gauti dovana, uzpildo paprastai tokius punktus kaip "ko nemegstate"...tokiu budu zmogus nemegstantis natiurmorto jo ir negautu...juk nesinoretu, kad nuotrauka nesuprasta kazkur voliotusi
Papildyta:
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 06, 22:44)
na nustebinai saunuole, tikrai grazios nuotraukeles nemeginsiu iskirti graziausiu pasimegavau i jas ziuredama
grazus tavo zuikis, ir fotografavimo kampas geras, tik kliuna grudetumas (ar triuksmas), jis gadina nuotrauka.
malonu, kad patiko, bus stimulas kita karta atlikti geriau
o man grudetumas cia tinka (gal, kad apskritai megstu grudetas nuotraukas, man jos atrodo naturalesnes) bet kazkuo kompozicija kliuva ale kai nezinau kuo tai ir nerasiau nieko
QUOTE(peppi @ 2007 11 06, 23:46)
man patiko, labai minksta nuotrauka
kas del swapo (apsikeitimo nuotraukomis) tai dalyvavau ne viena karta kitokio pobudzio swapuose, su laiku atsiranda net anketa, kuria uzpildo zmogus, kuris ketina gauti dovana, uzpildo paprastai tokius punktus kaip "ko nemegstate"...tokiu budu zmogus nemegstantis natiurmorto jo ir negautu...juk nesinoretu, kad nuotrauka nesuprasta kazkur voliotusi
as gerai apgalvojau viska, pamatavau savo laika.... ir prasau isbraukti mane is sarasiuko anaip tol del to nesidziaugiu... Bet yra kaip yra. Visai neturesiu laiko visa si ir geiciausiai kita menesi (remontuojames)
O jums linkiu smagaus apsikeitimo nuotraukomis
Wyshniuk, ieskojau kur tu per Actions PS darai j/b nerandu, kokia funkcija ten renkiesi?
As vis paskaitineju, bet prisijungti nedrasu.
Noreciau patarimo - koki fotoaparata pirkti? is muilines isaugau, jos trukumus jau zinau; bet jei kas padetu apsispresti kuria kryptim ziuret butu didelis aciu
Fotografuot zadu tik savo malonumui, nes dabar muiline visu nesiojuos ir daznai naudojuos
Noreciau patarimo - koki fotoaparata pirkti? is muilines isaugau, jos trukumus jau zinau; bet jei kas padetu apsispresti kuria kryptim ziuret butu didelis aciu
Fotografuot zadu tik savo malonumui, nes dabar muiline visu nesiojuos ir daznai naudojuos