Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

o ir ND liksiu neprisistacius blush2.gif

tikrai tu sau tinkanti nika issirinkai: esi grynai wicked tongue.gif butinai reikia prisistatyt.
Ciburaska Man pirma labiau griebanti, bet arkliuko margumas uzgozia mergaites sviesiasnias splavas ir pirmiausia pagriebia ziurovo demesi. Bet...jei butu koks medinis arkliukas vienspalvis tai ne taip kristu i aki. Man visai nieko studijiniai foto, bet visad kliuna per ryskus zaislai.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 06, 06:54)
Ciburaska Man pirma labiau griebanti, bet arkliuko margumas uzgozia mergaites sviesiasnias splavas ir pirmiausia pagriebia ziurovo demesi. Bet...jei butu koks medinis arkliukas vienspalvis tai ne taip kristu i aki. Man visai nieko studijiniai foto, bet visad kliuna per ryskus zaislai.

Va va, kaip pirstu i aki del ryskiu zaislu drinks_cheers.gif Ant medinio arkliuko, arba bent jau ant vienspalvio, ne tokio margo, butu super drinks_cheers.gif

Ei, zmones, gal pasiskelbkit po autoportretais is pat ryto ir galvokim nauja tema, bo as baigiu numirti is nekantrumo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 06 lapkričio 2007 - 07:23
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 05, 22:54)
tikrai tu sau tinkanti nika issirinkai: esi grynai wicked tongue.gif  butinai reikia prisistatyt.

rolleyes.gif as ir taip nemegstu listi i kadra, labai nedraugauju su fotoaparatu... o cia dar paciai save fotografuoti.... unsure.gif hihihi.gif dviguba kancia gaunasi.... hihihi.gif ale gal kada prisiversiu, tai kad ir paveluotai, prisistatysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 11 06, 07:10)
o ir ND liksiu neprisistacius  blush2.gif ne todel, kad nebandziau, bet todel, kad sau nepatikau galutiniam rezultate hihihi.gif prisiziurejau tooookiu nuostabiu nuotrauku, tai kur jau as ten lisiu....  blush2.gif

Na va ir man panašiai. Bandžiau, bandžiau, o kiek pasižiūri Š... Fokuso trūksta, veidas kaip zombio. Ai, vienu žodžiu.. Na tokia laiko stoka paskutiniu metu, kai darbe tenka dirbti už tris, tai vakare grįžtu kaip ciucka nusikalęs verysad.gif . Ir aš pasižiūrėjau jūsų ND, geriau neteršiu eterio. O skyrelio tikrai neapleidau, radęs laisvą minutę perskaitau ką prirašėt, tik komentarams laiko trūksta.
Atsakyti
QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 11 05, 23:40)
Na va ir man panašiai. Bandžiau, bandžiau, o kiek pasižiūri Š...  Fokuso trūksta,  veidas kaip zombio. Ai, vienu žodžiu..

svarbiausia nesinervint 4u.gif as sitoj temoj kaip jaunas menulis pasirodau ir tai dazniausiai be nuotrauku blush2.gif nesigauna man su ryskumu, nesusitvarkau.... doh.gif bet va, kaip pastebejau save fotografuodama, dar gana neblogai fokusa valdziau, net keista buvo... tik kadangi sau pati nepatinku, tai ir neidejau nieko i ND, viska tryniau be jokio gailescio biggrin.gif
ale einu dar bandysiu.... pagavau kabli paskutine sekunde.... tik idomu, ka MB pagalvos.... hihihi.gif kad man stogas pavaziavo turbut..... hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 06 lapkričio 2007 - 07:52
QUOTE(wicked @ 2007 11 06, 07:51)
ale einu dar bandysiu.... pagavau kabli paskutine sekunde.... tik idomu, ka MB pagalvos.... hihihi.gif kad man stogas pavaziavo turbut..... hihihi.gif

Laukiam laukiam thumbup.gif
Atsakyti
Ai vis dėlto įdėjau, mažu nenušvilpsit. Na, reikia palaikyti vyriškąją pusę.
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2007 11 06, 02:25)

1.Mazoji raitele

2.Emocijos

Abi fainos ir nuotaikingos. Tik dėl pirmos pritariu, kad arkliukas nustelbia mergytę.

QUOTE(wicked @ 2007 11 06, 06:32)
as ir galvoju apie kazka kita dar  g.gif nu tikrai pamenu, jog yra dar vienas budas daryti tris fotkes is karto, bet nors uzmusk... nepamenu kur ir kaip jis nusistato....  blush2.gif o instrukcija esu palikus masinoj.....  blush2.gif niekaip neatgaminu.....  doh.gif

O apie kokį fotiką kalbat? Mano Canone nusistato trys kadrai tuo pačiu mygtukėliu, kaip ir taimeris - spusteli - vienas kadras, spusteli - tys, spusteli - taimeris. Ir taip ratu keičiasi.
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2007 11 06, 03:25)
Stai keli bandymai:

Mazoji raitele

1.
2.

Grazi mergyte smile.gif tik kaip jau kazkada rasiau, man tai norisi jau paleisti plaukus wub.gif Man irgi zailiukas per margas, nors labai smagus matosi kad mazajai patinka smile.gif ir sakyciau kiek per daug sviesos... veidukas jau netoli tos ribos kai bus isdeges.

QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 11 06, 09:03)

Saunuolis 4u.gif einu ziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 05, 21:49)
Vis kalbat merginos? Nuotraukas pamirštat:) Pažiūrėkit kiek puslapių be fotkių... gathering.gif

aš tai bandausi. bet kokio šš.. juk nedėsiu į skyrelį.. o gero kol kas nieko neiškepu.
kita vertus, darbe neturiu PS, jis tik namie. o ten konkurencija dėl kompo su vyru biggrin.gif tai šiuo metu dar vaiko nėra namie, pas senelius atostogauja, o kai jis sugrįš, bus dar sunkiau..
kas vakarą prieš miegą skaitau apie fotografiją, pačius pačius pagrindus, šal;ia guli fotikas, paskaitau, pabandau. automatinius režimus jau numečiau, bandau tik M kol kas. vakar kažkas gavosi be blykstės (MAN čia jau pasiekimas biggrin.gif)
idėjų kol kas net neieškau, ne ta stadija, kol kas tik kokybės siekiu skirtinguose apšvietimuose. todėl prašom čia nebambėti biggrin.gif biggrin.gif

p.s. aš nepykstu, šiaip plepėjimo nuotaika. nors man rodos, ji ant manys visuomet.. g.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 06, 00:54)
Dar pakartotinai įkeliu nuorodą. Fotografijų mainams.
Siūlau norintiems dalyvauti mainuose registruotis iki Lapkričio 15d. Taip turesim visą menesį nuotraukos gamybai. Lapkričio  15d. išsirinksit 1 numeriuką iš norinčių dalyvauti  skaičiaus (eilės tvarka nebus ta pati, kaip ir registracijos, pamaišysiu). Išsirinkę 1 numerį gausite adresiuką, kuriuo iki Gruodžio 15d. išsiūsite  jūsų darytą nuotrauką: nesvarbu iš archyvo ar naujai fotografuota. Tiesiog tą, kurią norėtumėt padovanoti. Atrodo tiek, išsamiai.

http://fotografijumainai.blogspot.com/

o Jūs nebijot, kad tokie "grybukai" kaip aš užsiregistruos? biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 11 06, 07:00)
Ei, zmones, gal pasiskelbkit po autoportretais is pat ryto ir galvokim nauja tema, bo as baigiu  numirti is nekantrumo biggrin.gif

aš jau vakar vakare netyčia leptelėjau savo niką po nuotrauka.. doh.gif

QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 11 06, 08:03)

šaunuolis..smile.gif solidarnošč smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 06, 00:54)
Dar pakartotinai įkeliu nuorodą. Fotografijų mainams.
Siūlau norintiems dalyvauti mainuose registruotis iki Lapkričio 15d. Taip turesim visą menesį nuotraukos gamybai. Lapkričio  15d. išsirinksit 1 numeriuką iš norinčių dalyvauti  skaičiaus (eilės tvarka nebus ta pati, kaip ir registracijos, pamaišysiu). Išsirinkę 1 numerį gausite adresiuką, kuriuo iki Gruodžio 15d. išsiūsite  jūsų darytą nuotrauką: nesvarbu iš archyvo ar naujai fotografuota. Tiesiog tą, kurią norėtumėt padovanoti. Atrodo tiek, išsamiai.

http://fotografijumainai.blogspot.com/

Aš šituo klausimu bijau ką ir sakyti ax.gif Dar tiek nepasitikiu savo jėgom, kad galėčiau savo foto siūlyti į dovanas...
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 05, 21:34)
nesusigundei fotiko išsitraukt?  hihihi.gif

dėl šerkšno. tai fotiko neturėjau smile.gif o ėjau vairuot ir žinojau kad grįžus neberasiu, todėl itk pasigailėjau kad neturiu tavo mob nr, kad sms nusiųst ir pabambėt kad neini šerkšno fotkinti lotuliukas.gif
labas rytas 4u.gif
Atsakyti