QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 05, 21:49)
Vis kalbat merginos? Nuotraukas pamirštat:) Pažiūrėkit kiek puslapių be fotkių...
aš tai bandausi. bet kokio šš.. juk nedėsiu į skyrelį.. o gero kol kas nieko neiškepu.
kita vertus, darbe neturiu PS, jis tik namie. o ten konkurencija dėl kompo su vyru
tai šiuo metu dar vaiko nėra namie, pas senelius atostogauja, o kai jis sugrįš, bus dar sunkiau..
kas vakarą prieš miegą skaitau apie fotografiją, pačius pačius pagrindus, šal;ia guli fotikas, paskaitau, pabandau. automatinius režimus jau numečiau, bandau tik M kol kas. vakar kažkas gavosi be blykstės (MAN čia jau pasiekimas
)
idėjų kol kas net neieškau, ne ta stadija, kol kas tik kokybės siekiu skirtinguose apšvietimuose. todėl prašom čia nebambėti
p.s. aš nepykstu, šiaip plepėjimo nuotaika. nors man rodos, ji ant manys visuomet..
QUOTE(Desiree @ 2007 11 06, 00:54)
Dar pakartotinai įkeliu nuorodą. Fotografijų mainams.
Siūlau norintiems dalyvauti mainuose registruotis iki Lapkričio 15d. Taip turesim visą menesį nuotraukos gamybai. Lapkričio 15d. išsirinksit 1 numeriuką iš norinčių dalyvauti skaičiaus (eilės tvarka nebus ta pati, kaip ir registracijos, pamaišysiu). Išsirinkę 1 numerį gausite adresiuką, kuriuo iki Gruodžio 15d. išsiūsite jūsų darytą nuotrauką: nesvarbu iš archyvo ar naujai fotografuota. Tiesiog tą, kurią norėtumėt padovanoti. Atrodo tiek, išsamiai.
http://fotografijumainai.blogspot.com/
o Jūs nebijot, kad tokie "grybukai" kaip aš užsiregistruos?
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 06, 07:00)
Ei, zmones, gal pasiskelbkit po autoportretais is pat ryto ir galvokim nauja tema, bo as baigiu numirti is nekantrumo
aš jau vakar vakare netyčia leptelėjau savo niką po nuotrauka..
QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 11 06, 08:03)
Ai vis dėlto įdėjau, mažu nenušvilpsit. Na, reikia palaikyti vyriškąją pusę.
šaunuolis..
solidarnošč