Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 06, 20:26)
nematau kur persviesta?
tekstura man nekliuna smile.gif nos ir jauciasi, kad cia odinis fotelis arba sofa smile.gif
lauksim daugiau tavo cinamono bandymu smile.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 06, 20:35)
Sayonara, aš irgi nematau peršvietimų, bet šiaip nuotrauka man nėra labai įdomi, atrodo kad tiesiog bandytas fotoaparatas, norisi kažkokio siužeto, ar įdomios tekstūros ar dar ko nors.. ji "nekabina". Na čia mano nuomonė.. smile.gif

o man pasirodė peršviesta.. nu dzin, Jūs geriau žinot..smile.gif 4u.gif

Pupeliukas, su siužetais bus sunkiau.. gali būti, kad nuomonės niekada nesutaps.. aš mėgstu fotografuoti daiktus, to labiausiai ir norėčiau išmokti.. o šiuo metu tik bandausi.. na, ne fotiką, nors ir jį, kadangi jį neseniai turiu, bet bandau visų pirma įvairius režimus, man tai pati pradžia, pradmenų jokių, įgūdžių jokių, supratimo, kas vyksta, vos ne nulis ir t.t. smile.gif

ačiū už nuomonės, stengsiuosi "gerėti" smile.gif

Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 11 06, 19:39)
Sveikos. Nuostabus ND. Ir kokybe ir jausmais ir israiska ir pateikimu. Sveikinu.Manau tai labiausiai vykes "projektas". Net neisivaizdavau tarp kokiu nostabiai graziu zmogystu sukiojaus.

Kuo didziausias prielankumas ir BRAVO visoms ten esancioms!

pagarbiai,valanda;)

o tamsta,jus,paciu laiku.laukiam ir tavo portretuko.Nu nors ir su muilinuku kokiu,jei fuotikas dar nesugryzo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 06, 20:54)
Sapokliaka smile.gif musu Sandra Bulok wink.gif
ir nuo manes tau balionas  4u.gif

Aciu labai smile.gif Megstu balionelius lotuliukas.gif
Nors realybej visai nesu panasi i Sandra Bulock verysad.gif Tikrai keista buvo skaityti komentarus (bet nesakau, kad nemalonu) bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 06 lapkričio 2007 - 21:02
QUOTE(Desiree @ 2007 11 06, 19:57)
na va. Nera ka ir parodyti, ikeliu viena, nors ir neverta demesio. Dulkiu nuo skanerio nenuvaliau, tai ir matosi.

Po nevykusio bandymo fotografuoti spalvotai lieku istikima juodai baltai fotografijai.

man labai spalvos grazios ax.gif

QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 06, 20:01)
laukiu su nekentrumu serksno smile.gif

prasom mirksiukas.gif kazkaip daug kur per siaura ryskumo zona, is ipratimo...ir kazkaip aplink namus nera idomesniu augaleliu, kurie butu galeje apserksnyti biggrin.gif
nezinau...paskubomis pyskinau...buvo salta bet kritikuokit be gailescio, mane tai veza biggrin.gif o jei isvis nieko gero tai prasau taip ir sakyti mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

o cia Sayonaros kacas kitu kampu, taip pat sena nuotrauka ir daryta su muilinuke ax.gif man ji visad atrode vykusi ir dabar atsidariau po ilgo laiko ir vistiek atrodo vykusi smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 06, 19:28)
(Ne)trindamos foto is ND pagalvokit ir apie ateities kartas mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
kazkaip sitam skyrely jau lyg ir daznai sedziu, bet nd pswd nieks nahaliskai nesiulo lotuliukas.gif tai arba keiciam tema arba... ax.gif
nes 19psl apie nd: balsuojam, nebalsuojam, kocelai, beretes...................... rolleyes.gif
ka.. ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2007 11 06, 21:02)
nes 19psl apie nd: balsuojam, nebalsuojam, kocelai, beretes......................  rolleyes.gif
ka.. ? 4u.gif

lotuliukas.gif

o tai balsuoti jau galima?
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 06, 19:59)

prasom mirksiukas.gif kazkaip daug kur per siaura ryskumo zona, is ipratimo...ir kazkaip aplink namus nera idomesniu augaleliu, kurie butu galeje apserksnyti biggrin.gif
nezinau...paskubomis pyskinau...buvo salta bet kritikuokit be gailescio, mane tai veza biggrin.gif o jei isvis nieko gero tai prasau taip ir sakyti mirksiukas.gif

man 2-a bei 3-a idomesnes, nors kiek matosi ryskumo truksta.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 06, 19:20)

Jeeeeeeeeeeeeeeeee, nesuklydau bent jau del Californiagirl smile.gif (tavo smalsumui patenkinti, gitara buvo mano smile.gif )

doh.gif o as tave vyru palaikiau doh.gif labai atsiprasau wub.gif ir dar pasigedau tos su kepure foto,ten kaip speju irgi tavo tongue.gif
Wyshnia bigsmile.gif neatpazinau taves,jei ne parasas buciau tikrai neatpazinus biggrin.gif pati netikiu ka dabar parasiau tongue.gif
sayonara ,kokios katino akys wub.gif net pasokau nuo kedes kai pamaciau, ax.gif
Peppi,man is visu tik katino foto patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 11 06, 20:18)
doh.gif o as tave vyru palaikiau doh.gif labai atsiprasau wub.gif ir dar pasigedau tos su

kepure irgi mano. bet nieko tokio, va ir sayonara rado panasumu manyje su vyru aktorium lotuliukas.gif reiskias bent jau ka pavyko suklaidinti smile.gif
Atsakyti
Prisipazinkit, prasau, kieno ta superine nuotrauka su megztinio apykakle... buvo ....Man ji taip patiko wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 06 lapkričio 2007 - 21:55
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 06, 19:14)
aaaa.sakes tada,kiek daug dingo...nebuvau pastebejus,kad ten vercia knyga ta mergina blush2.gif
labai pasigendu nestukes... [Abo ten buvai tu? ] man tokia nereali fotografija...

aš, dekou už balionėlius biggrin.gif 4u.gif Su tokia ekstazė zuveliokas mūsų komentavo smile.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 11 06, 19:27)
Nepastebejau....ne juokas 13-14 puslapiu rasti is ryto ir visus kruopsciai perskaityti biggrin.gif  Geras tada....nebuciau pagalvojusi, kad nestuke ir ta nuotrauka is 2, galetu buti tas pats zmogus biggrin.gif
Mano profilis labai man nepatinka doh.gif Aš iš priekio gražesnė biggrin.gif Bet kadangi profilinėj buvo svarbiausias akcentas pilvas, tai nelabai ir matės biggrin.gif
O suklaidino, nes nespalvotos dvi buvo,
viena iš profilio,
viena priekis kur suklijuota,
o spalvota vėl kitokia ir dar už stiklo,
man irgi jos visos nepanašios.
ačiū, c-girl 4u.gif
Papildyta:
wuo blyn, ir gitara dingo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 06 lapkričio 2007 - 21:50
Bekepant autoportretus nepamirsau ir savo zuikio smile.gif
user posted image