Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sapokliaka @ 2007 11 06, 20:10)
Aciu uz balioneli  mirksiukas.gif

Sapokliaka smile.gif musu Sandra Bulok wink.gif
ir nuo manes tau balionas 4u.gif
Atsakyti
na va. Nera ka ir parodyti, ikeliu viena, nors ir neverta demesio. Dulkiu nuo skanerio nenuvaliau, tai ir matosi.
user posted image
Po nevykusio bandymo fotografuoti spalvotai lieku istikima juodai baltai fotografijai.
Atsakyti
Susimoviau blink.gif aš kaip ir California kitoj panelėj mačiau Wyshniuką doh.gif Wyshnia, labai fainas portretas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 06 lapkričio 2007 - 20:06
QUOTE(peppi @ 2007 11 06, 20:38)

na einu paziureti kas ten is to serksno gavosi siryt ax.gif

laukiu su nekentrumu serksno smile.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 06, 20:57)

Po nevykusio bandymo fotografuoti spalvotai lieku istikima juodai baltai fotografijai.

kodel tau jis atrodo nevykes?
Man grazu smile.gif
Atsakyti
Desiree, nu man kaip gražu.. spalvos, dvasia.. labai šarminga vieta ten, ar ne? smile.gif

bandymuks mano. žinau, kad peršviesta vietom. mano mažiukas tai pasiima cinamono lazdelę ir graužia pusę vakaro.. gal todėl jos man taip patinka? wink.gif

user posted image
Atsakyti
Desiree!!!! Gražuuuu!! Jaučiu jei dar skenuotum juostą ir tada jau keltum į internetą, tada dar ir kokybė būtų super! bet ir taip gerai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 06 lapkričio 2007 - 20:07
Sayonaraaaaaaaaaa, nu butu visai idomios tos cinamono lazdeles. Bet fonas....

O del mano nuotraukos. Sakau, kad nevykes bandymas, nes manes neuzkabina.
Pupeliuk, skanuoti is juosteles nelabai gaunasi. Neturiu spec. skanerio.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 06, 20:15)
Sayonaraaaaaaaaaa, nu butu visai idomios tos cinamono lazdeles. Bet fonas....

O del mano nuotraukos. Sakau, kad nevykes bandymas, nes manes neuzkabina.
Pupeliuk, skanuoti is juosteles nelabai gaunasi. Neturiu spec. skanerio.

o man visai patinka tekstūros vaizdas.. ax.gif tik tiksliai žinau, kad peršviesta ir yra negerai. stengsiuos pasitaisyti. rolleyes.gif su cinamonu turiu lengvos formos maniją, tai manau, kad dar jas pamatysit.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 06, 21:03)
Desiree, nu man kaip gražu.. spalvos, dvasia.. labai šarminga vieta ten, ar ne? smile.gif

bandymuks mano. žinau, kad peršviesta vietom. mano mažiukas tai pasiima cinamono lazdelę ir graužia pusę vakaro.. gal todėl jos man taip patinka? wink.gif

nematau kur persviesta?
tekstura man nekliuna smile.gif nos ir jauciasi, kad cia odinis fotelis arba sofa smile.gif
lauksim daugiau tavo cinamono bandymu smile.gif

Atsakyti
Sayonara, aš irgi nematau peršvietimų, bet šiaip nuotrauka man nėra labai įdomi, atrodo kad tiesiog bandytas fotoaparatas, norisi kažkokio siužeto, ar įdomios tekstūros ar dar ko nors.. ji "nekabina". Na čia mano nuomonė.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Nuostabus ND. Ir kokybe ir jausmais ir israiska ir pateikimu. Sveikinu.Manau tai labiausiai vykes "projektas". Net neisivaizdavau tarp kokiu nostabiai graziu zmogystu sukiojaus.

Kuo didziausias prielankumas ir BRAVO visoms ten esancioms!

pagarbiai,valanda;)
Atsakyti
labas vakarėlis 4u.gif

nu va pribrendau jau ir aš naujam fotoaparatui ax.gif . rgi kur gi dar kreiptis jei ne į profesionales .. Mergaitės patarkit, kokio fotiko užteks perkast visas pagrindines funkcijas manual rėžimo . kad neišmest pinigų be reikalo ir praeit pradžiamokslį blush2.gif Mačiau nemažai kas turi canon 350D .. Ką manot?

Labai ačiū jei kas patars cool.gif
Atsakyti