Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(zuvialia @ 2007 11 06, 18:04)
vercianti knyga,jau sekancia diena buvo istrinta.Kilo ideju[kuriu neygyvendinau blush2.gif del tam tikru nesklandumu ],ir pratryniau,kad gale savaites ydeciau ta TRECIAJA.man pradeda nepatikt tie 'remai' triju fotografiju. Desiree,emocinguole,reikejo visas palikt...jos buvo isskirtines..

Zuvialiok, ne apie ta pacia galvoju atrodo g.gif Nes kur tu jau atpazistu rolleyes.gif As pasigendu tos, kur buvo suklijuotas darbelis is 2 nuotraukyciu ax.gif Taviskes turbut, net nespejau pamatyti tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 06, 17:08)
Zuvialiok, ne apie ta pacia galvoju atrodo g.gif  Nes kur tu jau atpazistu rolleyes.gif  As pasigendu tos, kur buvo suklijuotas darbelis is 2 nuotraukyciu ax.gif  Taviskes turbut, net nespejau pamatyti tada g.gif

aaaa.sakes tada,kiek daug dingo...nebuvau pastebejus,kad ten vercia knyga ta mergina blush2.gif
labai pasigendu nestukes... [Abo ten buvai tu? ] man tokia nereali fotografija...
ei,o is tavo picasos negaliu iseit..bandau uzsikrest viskuo ka matau.nesuprantu,kaip pas tave tokios grazios spalvos toj amerikej? biggrin.gif taip grazu,kad net puoliau komentarus rasyt aikciodama.nerealu...aciu labai uz galimybe pasigrozet.butu jega,jei zinociau,kaip paziuret exif'a ten...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 06 lapkričio 2007 - 18:15
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 06, 18:14)
aaaa.sakes tada,kiek daug dingo...nebuvau pastebejus,kad ten vercia knyga ta mergina blush2.gif
labai pasigendu nestukes... [Abo ten buvai tu? ] man tokia nereali fotografija...
ei,o is tavo picasos negaliu iseit..bandau uzsikrest viskuo ka matau.nesuprantu,kaip pas tave tokios grazios spalvos toj amerikej?  biggrin.gif  taip grazu,kad net puoliau komentarus rasyt aikciodama.nerealu...aciu labai uz galimybe pasigrozet.butu jega,jei zinociau,kaip paziuret exif'a ten...

Tiesa...visai pamirsau- ir nestuke dingo doh.gif Super fotografija buvo, man patiko wub.gif Ir dar raudonais plaukais "ikalinta" vadinosi....cia gal ta pati nestuke buvo??? g.gif
Nu zodziu...liudna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 06, 18:08)
Zuvialiok, ne apie ta pacia galvoju atrodo g.gif  Nes kur tu jau atpazistu rolleyes.gif  As pasigendu tos, kur buvo suklijuotas darbelis is 2 nuotraukyciu ax.gif  Taviskes turbut, net nespejau pamatyti tada g.gif

taigi ten Abo nuotrauka buvo smile.gif Visos trys jos - su knyga, neštukė ir už stiklo. maniau, kad jau išsiaiškinome smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 06 lapkričio 2007 - 18:24
QUOTE(dejavu @ 2007 11 06, 18:22)
taigi ten Abo nuotrauka buvo  smile.gif Visos trys jos - su knyga, neštukė ir už stiklo. maniau, kad jau išsiaiškinome smile.gif

Nepastebejau....ne juokas 13-14 puslapiu rasti is ryto ir visus kruopsciai perskaityti biggrin.gif Geras tada....nebuciau pagalvojusi, kad nestuke ir ta nuotrauka is 2, galetu buti tas pats zmogus biggrin.gif
Atsakyti
(Ne)trindamos foto is ND pagalvokit ir apie ateities kartas mirksiukas.gif
Atsakyti
čia šiaip, gal ką pralinksmins. netvarkyta foto, nekarpyta, nesitaikyta, šiaip, įlindo į kadrą katinas ir tiek.

ai, ištryniau tą katiną biggrin.gif apžiūrėjo, kad viskas tvakoje, ramu, ir išėjo..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 06 lapkričio 2007 - 18:52
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 06, 18:28)
(Ne)trindamos foto is ND pagalvokit ir apie ateities kartas mirksiukas.gif

Nesupratau... g.gif Kokias kartas?
As nezadu trinti biggrin.gif

O kieno su gitara buvo....? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 06, 19:44)
čia šiaip, gal ką pralinksmins. netvarkyta foto, nekarpyta, nesitaikyta, šiaip, įlindo į kadrą katinas ir tiek.

ai, ištryniau tą katiną biggrin.gif apžiūrėjo, kad viskas tvakoje, ramu, ir išėjo..smile.gif

tai kur nuotrauka?

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 06, 18:44)

o man pasisekė, kad spėjau pamatyti.
Ryškumas ir spalvos labai liuks, tik kadravimas kiek kitoks galėtų būti. Be reikalo katiną išeidai.
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 06, 18:54)
Nesupratau... g.gif Kokias kartas?
As nezadu trinti biggrin.gif
O kieno su gitara buvo....? verysad.gif

aš atsiprašau iš anksto bet ištrinsiu abi 4u.gif

turiu įtarimą, kad su gitara irgi desiree buvo blush2.gif
Atsakyti
Drumbacele, norejau pagirti- liuks portretai thumbup.gif Pirmasis labai suzavejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 06, 17:51)

Sapokliak  4u.gif

Aciu uz balioneli mirksiukas.gif
Atsakyti