Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2007 11 06, 17:02)

esu, kaip ten Sansara sako, lamerių lamerė blyksčių srityje hihihi.gif dabar man pasakykit - jei fotografuosiu gyvūną su blykste, jis neapžlibs nuo tos blykstės  unsure.gif blush2.gif tik nesijuokit iš mano tokio klausimo  unsure.gif

asirgi prie lameriu... smile.gif

QUOTE(ciburaska @ 2007 11 06, 17:15)

Isorine blykste irgi po truputi bandau,
Nu liuks. Visi stebejos spalvomis, kad visi ryskus, grazus, nepamele, neraudonom akim, nevaiduokliski. Nors pasakysiu... Gera isorine blykste - antras fotikas, antras kompiuteris, tiek niuansu, nustatymu, poziciju, visokie niuansai (kai pirmame plane baltas objektas, kai fotkini lauke, kai blykste nukteipi i lubas ir pan...) mokytis ir mokytis.

nu psio.... noriu blykstes verysad.gif tik kad jos kainuoja.... ir nzn kokia geriausia.... gal ks zinot kokia Silwio turi? nes jau uzkniso kad amzinai tamsa namuose sad.gif langai i siaure, saules nulis... o dabar dar plius ziema arteja...

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 06, 17:22)

ašei tarp lovytės virbų įsispraudus hi.gif

Drumbacele - visgi apsišoviau su tavo nuotraukom, galvojau kad Užuolaidos 4u.gif labai patiko, tik žinai ko man norėtųsi jose? ypač pirmoj ir antroj - didesnio kontrasto - iššviesinti pilkumą iki baltos - kaip Desiree sako - kad būtu ne juodai pilka, o  juodai balta, bet labai liux thumbup.gif

ooo man labia patiko tavo nuotraukos wub.gif tokios sakyciau leliskos smile.gif labai svelnus bruozai smile.gif ir tie lovos remeliai liuks atrodo.

Na va, apsisovei del manes tongue.gif ir ne tu viena man rodos biggrin.gif
o patarimus priimu 4u.gif , meginsiu sviesinti ir didinti kontrasta.
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 06, 17:47)
ooo man labia patiko tavo nuotraukos  wub.gif tokios sakyciau leliskos smile.gif labai svelnus bruozai smile.gif ir tie lovos remeliai liuks atrodo.

Na va, apsisovei del manes tongue.gif ir ne tu viena man rodos biggrin.gif
o patarimus priimu  4u.gif  , meginsiu sviesinti ir didinti kontrasta.

Matai, aš tą dar ir norėjau paryškinti - visiškai be spalvos lygiai storai pudra padengiau veidą ir lūpas smile.gif matai, tu pastebėjai bigsmile.gif
Atsakyti
Pupeliuk - pagarba. Rimtai faini autoportretai. Is lovytes atpazinau, kad tavo smile.gif Pagarba dar uz tai, kad as nesugebeciau nuspausti mygtuko ir isiropsti i vaiko lova per ta trumpa laika smile.gif

Sapokliak 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 11 06, 17:16)
Jėėėėė, koks paskutinis  autoportretas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tikrai linksmas autoportretas smile.gif

p.s. gal zinot ka reiskia skaiciai pavadinime? Nikon blykstė SB-600? ar cia atstumas kiek blykste ''nesa''? ar dar kas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 06 lapkričio 2007 - 17:07
QUOTE(peppi @ 2007 11 06, 11:37)
lotuliukas.gif
gerai jau gerai, sugedinot doh.gif
einu bo saulute islindo, tuoj istirpins viska...ale parodysiu kas gavosi tik vakare mirksiukas.gif
kol kas ivertinkite toki portreta biggrin.gif ar tik eziukas mielas ar ir foto biggrin.gif ?
user posted image

Obana biggrin.gif apšerkšnyjęs??? nu geras . Penki balai:)
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2007 11 06, 12:23)
kazkokia bezobrazija cia su tais autoportretais g.gif
nesuprantu...
tai balsuojam, tai nebalsuojam, dabar davai istrinam puse fotkiu doh.gif

Tiksliai, kas čia per sureikšminimas? Imam balsuojam ir viskas. Ir nelabai man suprantama , kodėl čia taip bijot save parodyt: kojos, rankos dreba? Taigi ne į kokį xxx puslapį dedat. Esam grupė žmonių, kurie domisi fotografija, o autoportretas yra viena iš fotografijos rūšių. Nesuprantu šitų virpėjimų verysad.gif
Atsakyti
a j k i t p i a k l o n!![neikit neikit],ale jau kol prisivijau...prisivijus dar pora puslapiu priraset.Nirialiai...tiesa,mano kocelas jei turetu ausis,tai jos butu raudonos,kiek ce atiminet ji norejot hihihi.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 11 06, 12:17)
baikit šitą balaganą, mergos, o tai pasiskolinsiu kočėlą iš 24 nuotraukos ir kailius jums išvanosiu. 

beskaitant,kazkaip suerzino tas noras kaikuriems tuos balus det.ne maziausio poreikio nejauciu tiem balams.Pepi,berods,nemaciau tavojo prisipazinimo po fotografija? su tuo eziuku kur sepia is visu siandien pateiktu variantu turbut geriausiai ziurisi..visi kiti neuzkabino..tiesiog eiliniai pykstelejimai atrodo.Krenta y akis isdeges dangus[prie kitu eziuko foto]

Man labiausiai norisi suzinot ir vis zvigteliu y"zvilgsnis y mane pro.." l yzvelgiu desirees bruozu[cia kalba zmogus,kuris realiai nera zmogaus mates hihihi.gif ],bet turiu omeny ne veido bruozus,o fotografijos originalumo.
ir aisku kaip man ne knietes suzinot musu nugyncyto su ca_girl "Monos Lizos"portreto...
Puriena,labai malacius!! 4u.gif

Tiesa pasakius labai norejau turet laiko siems ND,deja jo pritrukau.Tai pas mane jie irgi banaliu banaliausi tik susipazinimui.Beveik negalvojant apie atlikimo technika..

O fokusas ieskotas buvo Lliuto pagalba.Kadangi statyvo dar neysigijau,tai fotoaparata padejau ant sukrautos knygu kruvos[vis nuimdama arba pridedama po viena knyga>aukscio 'reguliacijai],mat nerealiai sunkiai tilpau kadran hihihi.gif ],sufokusavau y liuto pvz aki ir begu pakniopstom kisdama savo aki ten kur liuto akis hihihi.gif.Berods tiek.

o pupeliuka pazinau ir as is lovos "stakietu" wink.gif 4u.gif 4u.gif

Desiree labai graziai parase,mintis,kuriu taip graziai nesurasyciau.Niekada nesugalvojau saves fotografuot...gal buciau kazi ar kada besugalvojus,jei ne si tema. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 06 lapkričio 2007 - 17:39
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 06, 16:57)
tikrai linksmas autoportretas smile.gif

p.s. gal zinot ka reiskia skaiciai pavadinime? Nikon blykstė SB-600? ar cia atstumas kiek blykste ''nesa''? ar dar kas?

kiek žinau, tai galingumas. kuo galingesnė, tuo brangesnė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 06, 17:51)
Pupeliuk - pagarba. Rimtai faini autoportretai. Is lovytes atpazinau, kad tavo smile.gif Pagarba dar uz tai, kad as nesugebeciau nuspausti mygtuko ir isiropsti i vaiko lova per ta trumpa laika smile.gif

Nelipau kiekvieną kart smile.gif fotoparatas pakankamai arti buvo, kad persisvėrus pasiekčiau nelipdama smile.gif
Bet matyt ne tokie geri wink.gif Kūdrai netinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 06, 16:47)
nu psio.... noriu blykstes  verysad.gif  tik kad jos kainuoja.... ir nzn kokia geriausia.... 

aš kažkokią turiu. skamba kietia, ania? biggrin.gif
gavau fotiką ir krepšį su montuojama blykste, bet iki jos man dar šimtas mylių per kaktusus..biggrin.gif

tiesa, norėjau visus paskatinti siųsti emailus į AŽ ir gauti beviltišką fotkę koregavimui iš manęs ax.gif jau gavau korekcijas iš dviejų merginų..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 06 lapkričio 2007 - 17:48
QUOTE(Sansara @ 2007 11 06, 17:25)
kiek žinau, tai galingumas. kuo galingesnė, tuo brangesnė.  mirksiukas.gif

taip. Ir dar yra automatika. kai blykste veikia per atstuma ir dar visokiu kitu dalykeliu galimas prijungimas smile.gif
Virs tukrtantuko tokia kainuoja smile.gif
Su 80 galima rinktis ir 400, jinai ir gi nebloga.
Atsakyti
Nu kaip susinervinau...tiek graziu foto dingo doh.gif Su zvakem, tai nors zinojau, kad desiree... Kas iseme mergina su gitara??? Taip patiko... wub.gif O kur mergina vercianti knyga??? Nu supykau cool.gif

As balsuoti nejauciu poreikio, bet kas nori tegul balsuoja biggrin.gif

Visgi nesmagu vel pykcius skaityti del nieko....... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2007 11 06, 12:20)
Echhh... Autopotretas sunki, jautri tema pasirode... psichologiskai  tongue.gif  biggrin.gif Tiek autoriams, tiek vertintojams... tongue.gif
Nesureiksminu as nei balu, nei komentaru... O gal as nestipri portretuose, bet objektu, gamtos, makro ar naktineje fotografijoje man sekasi zymiai geriau. Nu sie ND nesulauke liaupsiu, o gal net gavau gerai uz klaidas, bet kas zino, gal kt. ND nusluostysiu visiems nosis Siandien mane sutrypia del visu fotografavimo pagrindu neismanymo ar klaidu, ryt as profas tongue.gif Kad tokia patapciau ir reikia duoti garo su kritika. man ji patinka biggrin.gif
Man idomu mokytis (o cia yra is ko mokytis), eksperimentuoti (taip atrandu kur as galiu buti geriausia) ir taip ieskoti saves fotografijos platybese (o fotografija plati).
Taip, kad nesureiksmink labai... mirksiukas.gif

O.Man belieka pasirasyt po siomis mintimis. thumbup.gif
QUOTE(Sansara @ 2007 11 06, 12:27)
kartais reik mokėt pasidaryt šventę ir sau, o ne vien pareigas, ND privalomumą ir t.t.tiek žmonių ND seniai neatlikinėjo, temą visi gyrė, nuotraukas gyrė, ot atėjo balsavimo laikas - širšių lizdas pasidarė.. pasirodo galėjo kai kas geriau pasistengti, kai kas ir be distancinio nenuklaidino fokusų ir t.t.  doh.gif  (nors žmonės čia įkalbinėjo,kad dėk bet kokią tik dėk, junkis prie visų, kad ir nekokia foto, tiesiog iš idėjos, draugiškumo) ,

4u.gif wub.gif o tu kaip visada.. thumbup.gif labai nuosirdziai sakau,kad tavo meskiukinis portretukas toks siltas ir toks taiklus. wub.gif
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 06, 16:49)
Nu kaip susinervinau...tiek graziu foto dingo doh.gif  Su zvakem, tai nors zinojau, kad desiree... Kas iseme mergina su gitara??? Taip patiko... wub.gif  O kur mergina vercianti knyga??? Nu supykau cool.gif

vercianti knyga,jau sekancia diena buvo istrinta.Kilo ideju[kuriu neygyvendinau blush2.gif del tam tikru nesklandumu ],ir pratryniau,kad gale savaites ydeciau ta TRECIAJA.man pradeda nepatikt tie 'remai' triju fotografiju. Desiree,emocinguole,reikejo visas palikt...jos buvo isskirtines..
Atsakyti