QUOTE(bite maja @ 2007 11 06, 17:02)
esu, kaip ten Sansara sako, lamerių lamerė blyksčių srityje dabar man pasakykit - jei fotografuosiu gyvūną su blykste, jis neapžlibs nuo tos blykstės tik nesijuokit iš mano tokio klausimo
asirgi prie lameriu...
QUOTE(ciburaska @ 2007 11 06, 17:15)
Isorine blykste irgi po truputi bandau,
Nu liuks. Visi stebejos spalvomis, kad visi ryskus, grazus, nepamele, neraudonom akim, nevaiduokliski. Nors pasakysiu... Gera isorine blykste - antras fotikas, antras kompiuteris, tiek niuansu, nustatymu, poziciju, visokie niuansai (kai pirmame plane baltas objektas, kai fotkini lauke, kai blykste nukteipi i lubas ir pan...) mokytis ir mokytis.
nu psio.... noriu blykstes tik kad jos kainuoja.... ir nzn kokia geriausia.... gal ks zinot kokia Silwio turi? nes jau uzkniso kad amzinai tamsa namuose langai i siaure, saules nulis... o dabar dar plius ziema arteja...
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 06, 17:22)
ašei tarp lovytės virbų įsispraudus
Drumbacele - visgi apsišoviau su tavo nuotraukom, galvojau kad Užuolaidos labai patiko, tik žinai ko man norėtųsi jose? ypač pirmoj ir antroj - didesnio kontrasto - iššviesinti pilkumą iki baltos - kaip Desiree sako - kad būtu ne juodai pilka, o juodai balta, bet labai liux
ooo man labia patiko tavo nuotraukos tokios sakyciau leliskos labai svelnus bruozai ir tie lovos remeliai liuks atrodo.
Na va, apsisovei del manes ir ne tu viena man rodos
o patarimus priimu , meginsiu sviesinti ir didinti kontrasta.