Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

As dar vakar vakare pasiskaiciau uzdaryta tema, o siandien 12psl ohmy.gif privaret smile.gif Nu tiek neperskaitysiu biggrin.gif

As jau pradejau lankyt paskaitas - labai patinka ir idomu, tik kolkas visos paskaitos tokios eina is pagrindu, kolkas nieko susijusio su fotografavimu.
Man gerai, uzskaite didziaja dali bendru dalyku, tai ketvirtadieni is vis neisiu i paskaitas smile.gif O ir kita semestra reikes maziau moket.

Aiskino siandien apie sviesos spindulio kritimo kampa biggrin.gif FIZIKA smile.gif tai va siandien 1.5 val apie tai buvo, rytoj sedesiu nuo 8-16 ir mokysiuosi apie optokas, spindulius ir dar neaisku ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 11 06, 14:17)
aš panašiai ir įsivaizduoju wink.gif
bet nemanau, kad kažkas padlaižauja, kokie čia visi jautruoliai siaubas unsure.gif
Papildyta:

Be abejo, tai ir sakau, paeksperementavau ir išėmiau, jei ne ND gal tiek dirbus ir nebūčiau, man paskata yra ND dirbti smile.gif

nereikia įsivaizduoti - panašiai ir buvo. Aš pvz. pakomentavau tik tas foto, kurioms priekaištų neturėjau, arba jie man neužklivo. Į savo autoportretą kiekvienas jautriau žiūri negu į paprastą foto. Todėl nenoriu nieko įžeisti ar įskaudinti su savo kritika, tad patylėsiu - tegu ir lieka tik pagyrimai 4u.gif
Atsakyti
Bite maja, tikiuosi neužvaikysi manęs su kočėlu, jei aš prisipažinsiu bęsanti "National photographic" hi.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 11 06, 15:26)
nereikia įsivaizduoti -  panašiai ir buvo. Aš pvz. pakomentavau tik tas foto, kurioms priekaištų neturėjau, arba jie man neužklivo. Į savo autoportretą  kiekvienas jautriau žiūri negu į paprastą foto. Todėl nenoriu nieko įžeisti ar įskaudinti su savo kritika, tad patylėsiu -  tegu ir lieka tik pagyrimai  4u.gif

Aš taip darau, tą patį ir rašiau, kad taip vyksta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 06 lapkričio 2007 - 14:31
o as pritariu Abo...balas visgi apnuogina tikraja nuomone mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 06, 15:30)
o as pritariu Abo...balas visgi apnuogina tikraja nuomone mirksiukas.gif

Kvaila būtų nepritart, nes visi tai žino. Su nedideliom išimtim, kai pvz darbų labai daug gerų. Bet visvien jei geras darbas, jis neliks nepastebėtas ir nors keletą bent trejetukų gaus.

Ko tai durniuoja SM. Čia jaučiu dėl tų įstatymų pataisų kurios seime vyksta ir visos mamos aktyviai diskutuoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 06 lapkričio 2007 - 14:37
toks įspūdis kad nepakomentuoti ir nenubalsuoti šie ND sugriaus fotografo karjeras kai kam tongue.gif atims norą fotografuot, motyvaciją ir t.t. atsipalaiduokit gal? na negausit nei balo? bus aiškiau? mirksiukas.gif jei dalyvauji ND, dedi nuotraukas čia, tai vieni praleisti ND be kritikos nieko nepakeis nei nore kažką daryti, nei principuose + įvairovė, kai reik teigiamą pusę įžvelgti, o ne vien minusus irgi gera praktika (daug kas skundėsi čia, kad to trūksta) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 06, 15:34)
toks įspūdis kad nepakomentuoti ir nenubalsuoti šie ND sugriaus fotografo karjeras kai kam  tongue.gif atims norą fotografuot, motyvaciją ir t.t. atsipalaiduokit gal? na negausit nei balo? bus aiškiau?  mirksiukas.gif jei dalyvauji ND, dedi nuotraukas čia, tai vieni praleisti ND be kritikos nieko nepakeis nei nore kažką daryti, nei principuose + įvairovė, kai reik teigiamą pusę įžvelgti, o ne vien minusus irgi gera praktika (daug kas skundėsi čia, kad to trūksta)  tongue.gif

Jetus tik diskutuojam. Be abejo, ne nuo mūsų diskusijų ir įvertinimų priklausys tolesnis mūsų šio pomėgio likimas. Bet kažkaip daugumai atseit dzin kaip bus įvertinti biggrin.gif Nu tai kam išvis tie balai, tie namų darbai. Dedam ir grožimės. Nu nemeluokim bent patys sau. Tikrai ne dzin.
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 11 06, 13:32)
Kvaila būtų nepritart, nes visi tai žino.  Su nedideliom išimtim, kai pvz darbų labai daug gerų. Bet visvien jei geras darbas, jis neliks nepastebėtas ir nors keletą bent trejetukų gaus.

Pasielgsiu "kvailai", nes nepritariu tavo nuomonei smile.gif O ir man dzin tie balai namu darbuose. Ne del ju juk dalyvavau. Man patinka zaisti fotoaparatu pagal temas. Jei ne ND - tokiu nuotrauku, kokias turiu nebutu mano archyve. Tiesiog nebuciau saves fotografavusi, arba ir praeita tema - atspindziai. Man i atspindziu buvo visada idomu paziureti, bet pati nefotografuodavau. Kol neatsirado ND. Fainai priimti issukius - tema. Paziureti ka ir kiek sugebi, ar gims kokia ideja, ar pavyks save sudominti tuo, kas isties nedomina... Ir dar - patinka toks bendras darbas pagal viena tema. Patinka ziureti kokios idejos gimsta kitiems, kaip jos realizuojamos... Isaugau as is vertinimo balais poreikio smile.gif

Atsakyti
Bet nemeluojant anei cento, sakau tau, Sansara, kad tavo darbe šiame ND mane labai nustebino, nudžiugino. Profesionalu, gražu, sužavėjo taip, kad nedrįsau net komentuot.
Gali daugiau sakyt ką nori lotuliukas.gif
Atsakyti
...kakojie niebo golubojie..smile.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 06, 14:27)
Bite maja, tikiuosi neužvaikysi manęs su kočėlu, jei aš prisipažinsiu bęsanti "National photographic" hi.gif

auje..smile.gif) thumbup.gif

p.s. kažko vangiai ND "liustracija" vyksta..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 06, 14:27)

pagaliau, pagaliau mano smalsumas patenkintas ploja.gif friends.gif man patiko ta nuotrauka labai, labai doh.gif
ramu jau biggrin.gif
Atsakyti