Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Abo @ 2007 11 06, 13:03)
Balai ir rodo nuomonę wink.gif
Visi paskatint, pagirt moka. Sunkiau pasakyt, kad kažkas nepatinka, netinka. O dar su autoportretais visi tokie jautruoliai biggrin.gif  Nė vieno pamokančio komentaro negavau biggrin.gif   Taigi, prisirinkau pagyrų, nu ir liuks, nes tikiu, kad  pagyrimai nuoširdūs.   Bet kiekvienam reikia vis kažko kito, juk mes visi skirtingi wink.gif

Echhh... Autopotretas sunki, jautri tema pasirode... psichologiskai tongue.gif biggrin.gif Tiek autoriams, tiek vertintojams... tongue.gif
Nesureiksminu as nei balu, nei komentaru... O gal as nestipri portretuose, bet objektu, gamtos, makro ar naktineje fotografijoje man sekasi zymiai geriau. Nu sie ND nesulauke liaupsiu, o gal net gavau gerai uz klaidas, bet kas zino, gal kt. ND nusluostysiu visiems nosis Siandien mane sutrypia del visu fotografavimo pagrindu neismanymo ar klaidu, ryt as profas tongue.gif Kad tokia patapciau ir reikia duoti garo su kritika. man ji patinka biggrin.gif
Man idomu mokytis (o cia yra is ko mokytis), eksperimentuoti (taip atrandu kur as galiu buti geriausia) ir taip ieskoti saves fotografijos platybese (o fotografija plati).
Taip, kad nesureiksmink labai... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 06, 13:10)
visai ne durnas  mirksiukas.gif 
tiesiog kita karta reik siek tiek maziau sviesos ir spalvota nuotrauka bus spalvota, o ne ''isbalusi'' wink.gif  4u.gif
nuotraukyte isimu, ir istrinu wink.gif

O. K. Turesiu omeny mirksiukas.gif
Sviesas tik isigijau, tai cia mano pirmi blynai tongue.gif
Galejai ir netrinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 06 lapkričio 2007 - 13:24
Ciburaska, aš visa neseniai vienoj įmonėj (tiesa, pro langą biggrin.gif ) mačiau tavo avatarą kabantį ant sienos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 06 lapkričio 2007 - 13:25
Abo,matai ką nori matyt ir skaitai ką nori skaityt. pvz įsivaizduok kad visiems kurie nepagyrė tavo nuotraukų, tavo foto nepatiko ir viskas. ir bus neigiamas požiūris, dar gali žiūrėt, kad visi padlažiauja girdami ir bus tau neigiamybių tiek,kad gyvenimui užteks ant mūsų pykt ir dantį griežt. mirksiukas.gif kartais reik mokėt pasidaryt šventę ir sau, o ne vien pareigas, ND privalomumą ir t.t.tiek žmonių ND seniai neatlikinėjo, temą visi gyrė, nuotraukas gyrė, ot atėjo balsavimo laikas - širšių lizdas pasidarė.. pasirodo galėjo kai kas geriau pasistengti, kai kas ir be distancinio nenuklaidino fokusų ir t.t. doh.gif (nors žmonės čia įkalbinėjo,kad dėk bet kokią tik dėk, junkis prie visų, kad ir nekokia foto, tiesiog iš idėjos, draugiškumo) ,
aš širdin įsidėjau visus teigiamus komentarus ir man tikrai nesvarbu ar surinkčiau 1000 balų ar 0,1 mirksiukas.gif imi tai ką nori paimt, aš noriu paimt tik teigiamą šioje situacijoje
bitėmaja marš košėlo iš Nr.24 atimti mirksiukas.gif ir man šonų vanot
Atsakyti
sveikos,

jau pradėjau gauti foto korekcijas..smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 06, 13:27)

bitėmaja marš košėlo iš Nr.24 atimti  mirksiukas.gif ir man šonų vanot

už ką tau tas kočėlas mirksiukas.gif . vėl parašei tą patį, ką ir aš galvojau, tik raštiškai viską labai gražiai išguldei drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 06, 13:14)
mergytes nuotrauka pabandyk patamsinti, padidinti kontrasta ir nuimti kiek ruzavumo, bet labai nedaug.

Aciu, Desiree. 4u.gif Bandysim zaisti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2007 11 06, 12:39)
Aciu, Desiree. 4u.gif  Bandysim zaisti rolleyes.gif

o kokias sviesas isigijai?

As kazkaip mastau, kad gal jau pribrendo reikalas savas per ebay pardavineti. Vieta tik uzima, o nenaudoju.
Atsakyti
Laba 4u.gif

Na, jau pradedam po truputį prisistatinėti biggrin.gif
Aš irgi būč nebalsavusi - neįmanoma įvertinti tais keliais balais visų patikusių. O iš tiesų argi reikia vertinti. Viskas buvo išsakyta. Tikiuosi nuoširdžiai. Mylimiausią nuotrauką, tiesą sakant, turiu - mergina su gitara thumbup.gif
Sansara, vis pasigėriu, koks tu geranoriškas žmogelis esi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 06 lapkričio 2007 - 14:01
QUOTE(Desiree @ 2007 11 06, 13:44)
o kokias sviesas isigijai?
As kazkaip mastau, kad gal jau pribrendo reikalas savas per ebay pardavineti. Vieta tik uzima, o nenaudoju.

FalkonEyes Studio Flash GN 500 su sketuku ir atsvaitu.
Man patinka. Nors su sviesom reikia moketi... doh.gif Dabar studijuoju puslapiuka http://www.photoflexlightingschool.com
Ten daug idomaus
O kokias tu turi? Kodel nenaudoji?
Is tavo postu supratau, kad esi naturalios sviesos megeja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 06 lapkričio 2007 - 14:10
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 06, 14:01)
Sansara, vis pasigėriu, koks tu geranoriškas žmogelis esi 4u.gif

blush2.gif juokauji. aš tik apsimetu... tongue.gif
nors tai ką pasakei, labai paglostė širdį ir net nuraudau... dėkui wub.gif deja, man "geranoriškumas" tik siekiamybė ir dar iki jos toli kaip iki dangaus... tiesiog teisybės ieškotoja ir savo idealų gynėja doh.gif

bitėmaja, vistiek marš kočėlo, kad mintis raštu geriau dėstau nei fotografuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 06, 14:27)
Abo,matai ką nori matyt ir skaitai ką nori skaityt. pvz įsivaizduok kad visiems kurie nepagyrė tavo nuotraukų, tavo foto nepatiko ir viskas. ir bus neigiamas požiūris, dar gali žiūrėt, kad visi padlažiauja girdami ir bus tau neigiamybių tiek,kad gyvenimui užteks ant mūsų pykt ir dantį griežt. 

aš panašiai ir įsivaizduoju wink.gif
bet nemanau, kad kažkas padlaižauja, kokie čia visi jautruoliai siaubas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ciburaska @ 2007 11 06, 14:20)
Echhh... Autopotretas sunki, jautri tema pasirode... psichologiskai  tongue.gif  biggrin.gif Tiek autoriams, tiek vertintojams... tongue.gif
Nesureiksminu as nei balu, nei komentaru... O gal as nestipri portretuose, bet objektu, gamtos, makro ar naktineje fotografijoje man sekasi zymiai geriau. Nu sie ND nesulauke liaupsiu, o gal net gavau gerai uz klaidas, bet kas zino, gal kt. ND nusluostysiu visiems nosis Siandien mane sutrypia del visu fotografavimo pagrindu neismanymo ar klaidu, ryt as profas tongue.gif Kad tokia patapciau ir reikia duoti garo su kritika. man ji patinka biggrin.gif
Man idomu mokytis (o cia yra is ko mokytis), eksperimentuoti (taip atrandu kur as galiu buti geriausia) ir taip ieskoti saves fotografijos platybese (o fotografija plati).
Taip, kad nesureiksmink labai... mirksiukas.gif

Be abejo, tai ir sakau, paeksperementavau ir išėmiau, jei ne ND gal tiek dirbus ir nebūčiau, man paskata yra ND dirbti smile.gif
Atsakyti
Ciburaska turiu sketukus ir dar 2 vyro gamybos "soft box". Bet pasikeite poziuriai, pomegiai... Atradau naturalios sviesos grozi, mokausi ja panaudoti ir rezultatai man patinka. Su studijinem sviesom prarandama daug detaliu. O dar - man nelabai patinka foto prie tolygaus, vienspalvio fono. Gerai suzaidus su diafragma ir aplinka - "namu betvarkele" priduoda nuotraukai savo sarmo.
Atsakyti