QUOTE(Abo @ 2007 11 06, 13:03)
Balai ir rodo nuomonę
Visi paskatint, pagirt moka. Sunkiau pasakyt, kad kažkas nepatinka, netinka. O dar su autoportretais visi tokie jautruoliai Nė vieno pamokančio komentaro negavau Taigi, prisirinkau pagyrų, nu ir liuks, nes tikiu, kad pagyrimai nuoširdūs. Bet kiekvienam reikia vis kažko kito, juk mes visi skirtingi
Visi paskatint, pagirt moka. Sunkiau pasakyt, kad kažkas nepatinka, netinka. O dar su autoportretais visi tokie jautruoliai Nė vieno pamokančio komentaro negavau Taigi, prisirinkau pagyrų, nu ir liuks, nes tikiu, kad pagyrimai nuoširdūs. Bet kiekvienam reikia vis kažko kito, juk mes visi skirtingi
Echhh... Autopotretas sunki, jautri tema pasirode... psichologiskai Tiek autoriams, tiek vertintojams...
Nesureiksminu as nei balu, nei komentaru... O gal as nestipri portretuose, bet objektu, gamtos, makro ar naktineje fotografijoje man sekasi zymiai geriau. Nu sie ND nesulauke liaupsiu, o gal net gavau gerai uz klaidas, bet kas zino, gal kt. ND nusluostysiu visiems nosis Siandien mane sutrypia del visu fotografavimo pagrindu neismanymo ar klaidu, ryt as profas Kad tokia patapciau ir reikia duoti garo su kritika. man ji patinka
Man idomu mokytis (o cia yra is ko mokytis), eksperimentuoti (taip atrandu kur as galiu buti geriausia) ir taip ieskoti saves fotografijos platybese (o fotografija plati).
Taip, kad nesureiksmink labai...
Papildyta:
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 06, 13:10)
visai ne durnas
tiesiog kita karta reik siek tiek maziau sviesos ir spalvota nuotrauka bus spalvota, o ne ''isbalusi''
nuotraukyte isimu, ir istrinu
tiesiog kita karta reik siek tiek maziau sviesos ir spalvota nuotrauka bus spalvota, o ne ''isbalusi''
nuotraukyte isimu, ir istrinu
O. K. Turesiu omeny
Sviesas tik isigijau, tai cia mano pirmi blynai
Galejai ir netrinti.