QUOTE(ciburaska @ 2007 11 06, 13:47)
Ai, sakau, gal aš visai negraži tai susinervinau ir sakau, nieks nemato, širdies neskauda Juokauju. Ai, parodžiau, visi pamatė, užtenka. Visvien įvertinimo jokio negausim, nėr poreikio laikyt Nes didžiausias darbų įvertinimas ne komentarai, nes jo gali ir nepalikti, o balai, ir tas tiesa QUOTE(Abo @ 2007 11 06, 11:56)
Nes didžiausias darbų įvertinimas ne komentarai, nes jo gali ir nepalikti, o balai, ir tas tiesa
as kitaip manau. balai man nieko verti. Man asmeniskai daug svarbesni komentarai.
QUOTE(ciburaska @ 2007 11 06, 13:52)
Nezinau... nupilkinu visai spalvas... nepatinka
O kaip geriau daryt Master kanale ar pasirinkti Edit->Reds?
O kaip geriau daryt Master kanale ar pasirinkti Edit->Reds?
Edit-> reds man rodos...
meginau tvarkyti tavo lelytes nuotauka bet ir man nesigauna optimalus variantas.... Yra tik vienas budas, versti i juoda/balta, tada viskas atrodo liuks
QUOTE(Desiree @ 2007 11 06, 13:58)
as kitaip manau. balai man nieko verti. Man asmeniskai daug svarbesni komentarai.
Balai ir rodo nuomonę Visi paskatint, pagirt moka. Sunkiau pasakyt, kad kažkas nepatinka, netinka. O dar su autoportretais visi tokie jautruoliai Nė vieno pamokančio komentaro negavau Taigi, prisirinkau pagyrų, nu ir liuks, nes tikiu, kad pagyrimai nuoširdūs. Bet kiekvienam reikia vis kažko kito, juk mes visi skirtingi
ikelsiu j/b varianta... tik tark zodi ir as istrinsiu
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 06, 12:58)
Edit-> reds man rodos...
meginau tvarkyti tavo lelytes nuotauka bet ir man nesigauna optimalus variantas.... Yra tik vienas budas, versti i juoda/balta, tada viskas atrodo liuks
J/B ne iseitis... Kai kada tai pataiso foto, o dabar dingsta spalvotos vaikystes kvapas...
Man vis vien lieka arciau sirdies spalvotas variantas... Man vaikyste asocijuojasi su zaismingumu, spalvom... Nelabai megstu vaiko foto daryti J/B... Cias mano toks durnas supratimas
Ciburaska, as tai taip taisyciau, nes man atrodo, kad originalioje nuotraukoje per daug geltona
cia tik mano nuomonem gal tau patiks mano pataisymas
cia tik mano nuomonem gal tau patiks mano pataisymas
QUOTE(ciburaska @ 2007 11 06, 14:07)
Cias mano toks durnas supratimas
visai ne durnas
tiesiog kita karta reik siek tiek maziau sviesos ir spalvota nuotrauka bus spalvota, o ne ''isbalusi''
nuotraukyte isimu, ir istrinu
oi kokios aistros verda, aš nebalsuosiu ND, nes šį kart balų tikrai neužtektų
einu toliau darbų dirbt ir po to į lauką, saulytė spigina
QUOTE(Abo @ 2007 11 06, 12:03)
Nė vieno pamokančio komentaro negavau
na, gaila tuomet, jei komentarai naudos nedave.
Ciburaska - mergytes nuotrauka pabandyk patamsinti, padidinti kontrasta ir nuimti kiek ruzavumo, bet labai nedaug.
QUOTE(Sansara @ 2007 11 06, 11:44)
ĖĖĖĖ, gal baikim būt tikrom bobom.
trinam, netrinam, balsuojam, nebalsuojam, prisipažįstam, neprisipažįstam.... visoms smalsu, prisipažįsti "o jau prisipažinėja"... kokios čia dar intrigos ir pykčiai tokius gražius ND darko
nenervinkit ir negadinkim vieni kitiems nuotaikų ir tos auros, kuri gaubė šiuos ND. būtent dėl tos auros, kai žmogus peržengdamas per savo fotografo principus įdeda foto su nuklydusiu fokusu ir tai žino, vien tam, kad pasirodyt ir susipažint nors virtualiai, ir nenoriu balsuot ir nebalsuosiu...
sunervinot, einu pasivaikščiot po kitus skyrelius
trinam, netrinam, balsuojam, nebalsuojam, prisipažįstam, neprisipažįstam.... visoms smalsu, prisipažįsti "o jau prisipažinėja"... kokios čia dar intrigos ir pykčiai tokius gražius ND darko
nenervinkit ir negadinkim vieni kitiems nuotaikų ir tos auros, kuri gaubė šiuos ND. būtent dėl tos auros, kai žmogus peržengdamas per savo fotografo principus įdeda foto su nuklydusiu fokusu ir tai žino, vien tam, kad pasirodyt ir susipažint nors virtualiai, ir nenoriu balsuot ir nebalsuosiu...
sunervinot, einu pasivaikščiot po kitus skyrelius
pasirašau prie šito
baikit šitą balaganą, mergos, o tai pasiskolinsiu kočėlą iš 24 nuotraukos ir kailius jums išvanosiu.
P.S. Na, National photografic, prašom prisipažint
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 06, 14:13)
oi kokios aistros verda, aš nebalsuosiu ND, nes šį kart balų tikrai neužtektų
i lauka tai i lauka, mes ten irgi buvom, saule spigina, o vejas tooooooks saltas brrrrr , taip kad atsargiai