Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai

Gilele, nežinau kaip kiti, bet mes tikrai aklai nepasitikim vienu gydytoju. Lankėmės ir pas kitus, kiti sakė tą patį, kad neprigirdi (neminėjo nei vienas, kad apkurs ir tas pats Sakalinskas mirksiukas.gif ), sakė, kad iki mokyklos vis tiek reikės išoperuoti, nes pas mus jie buvo pakankamai dideli, dažnai kartojos ausų uždegimai, nesibaigiančios slogos doh.gif Aš tikiuos, kad dabar viskas bus daug geriau thumbup.gif
Atsakyti
nežinau,čia pasipylė įvairios nuomonės.Bet aš visada kreipiu dėmesį į savo nuojautą,intuiciją.Jei matau,,kad vaikas nuo mažens(žiema ar vasara)vaikšto pilna nosim...ir kad sloga niekad nepranyksta...kad naktim nuolatos knarkia...kalba per nosį...Tai man nė gydytojų sprendimo nereikia- pati matau,kad reikalinga operacija.Aišku nereikia aklai pasitikėt gydytojais.Bet mano atveju - mano ir gydytojo nuomonės nesipjauna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2005 11 29, 14:42)
Gilele, nežinau kaip kiti, bet mes tikrai aklai nepasitikim vienu gydytoju. Lankėmės ir pas kitus, kiti sakė tą patį, kad neprigirdi (neminėjo nei vienas, kad apkurs ir tas pats Sakalinskas  mirksiukas.gif ), sakė, kad iki mokyklos vis tiek reikės išoperuoti, nes pas mus jie buvo pakankamai dideli, dažnai kartojos ausų uždegimai, nesibaigiančios slogos  doh.gif  Aš tikiuos, kad dabar viskas bus daug geriau  thumbup.gif

Sutinku, nusprendėte taip, kaip Jums geriausia:) Tikiuosi, kad Jums tai padės:) Mes tai dar auginame pasėlį ir žiūrėsime kas užaugs... Aš taip pat tikiuosi, kad kai ras kame bėdą, baigsis "nesibaigiančios" slogos, ausų uždegimai, sinusitai...smile.gif ir apsieisime be operacijos... tikiuosi ax.gif
Pati iš vaikystės prisimenu, kaip tuo metu operavo schmoll.gif
Man tokią operaciją darė du kartus, baisiai skaudėjo, jokios bendrinės nejautos nedarydavo... Virpuliukai ir dabar prisiminus pereina... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Amazing @ 2005 11 29, 14:26)
Bet mano atveju - mano ir gydytojo nuomonės nesipjauna  unsure.gif

drinks_cheers.gif su tavim, pas mus buvo analogiška situacija ir tikiuos, kad vaikui tikrai bus geriau smile.gif

QUOTE(Gilele @ 2005 11 29, 14:27)
Man tokią operaciją darė du kartus, baisiai skaudėjo, jokios bendrinės nejautos nedarydavo... Virpuliukai ir dabar prisiminus pereina... schmoll.gif

Na medicina kur kas labiau pažengė į priekį mirksiukas.gif
Tikiuos, kad jums operacijos neprireiks smile.gif
Atsakyti
O kaip žinoti, kada atauga adenoidai? g.gif Turiu tokį įtarimą, kad mano vyresnėlei taip ir atsitiko. Eisim greitai įtarimų arba patvirtnti arba išsklaidyti. Ir vėl pas Sakalinską. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilele @ 2005 11 29, 11:59)
Merginos, ale tikrai, neskubėkite eiti pas Salalinską, kiek išsiklausinėjau draugių.. sako, kad Sakalinskas visus operuoja. Mes jau buvome užsirašę pas jį... gerai kad laiku susipratome ir nenuėjome...
Nuėjome pas į privatų lor kabinetą ir... sumokėjome už konsultaciją ir jokių operacijų nereikia pasakė... va taip tai:) Laukiame pasėlio rezultatų...

Gilele, o ka jus darot, ar jkaum daro, kad nereikes operacijos? gal kazkokiais vaistukais bandot isisgydyti? beje, o kiek laiko vaikui? ir dar - jus Vilniuj kazkur ejot, ar ne?
mano maziukui dar ne 2 metuku nera, jau vakar sake, kad adenoidai 2 laipsnio ir operacijos reiketu, nes nuolat snargliuojasi......
Atsakyti
sveiki mano vaika ir operavo pernai 4m.dare pilna nejautra labai daznai sirgdavo sloga ausu uzdegimu bet nepasakyciau kad po operacijos labai jau kazkas pasikeite sloga kaip buvo taip ir yra sad.gif(
Atsakyti
pandute, jei sloga tebėra-gal vertėtų paieškot kitų priežasčių, pvz alergijos 4u.gif maniškiui išoperuota vasarą, kol kas bent neserga kas 2 sav thumbup.gif o sloga tai niekur nedingo-pasirodo alerginė verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slapux: 01 gruodžio 2005 - 16:21
QUOTE(tauskalyte @ 2005 12 01, 14:07)
Gilele, o ka jus darot, ar jkaum daro, kad nereikes operacijos? gal kazkokiais vaistukais bandot isisgydyti? beje, o kiek laiko vaikui? ir dar - jus Vilniuj kazkur ejot, ar ne?
mano maziukui dar ne 2 metuku nera,  jau vakar sake, kad adenoidai 2 laipsnio ir operacijos reiketu, nes nuolat snargliuojasi......

Oi dar koks mažiukas tavasis, mums tai jau šešeri, ir sloguojame nuo pirmos dienos... tikra tiesa.
Adenoidai, poliklinikos lor teigimu, antro laipsnio, bet operacijos nereikia. Terapeutė pagal diagnozės aprašą sako, kad tokiems operuoja, o dar nuolatos sergam...
Nusibodo visos ligos, jau silpna darosi, kai tik varvėt vėl pradeda...
Brolienė parekomendavo savo lor gydytoja, kuri jai nuolatinį sinusitą išgydė. Nuėjome aną ketvirtadienį, pažiūrėjo ir iškart pasakė: turite arba kažkokį *kok'ą arba alergiją. Prieš kelis metus darėme alergijos testą ant rankytės odos (ne kraujo), bet jis nieko neparodė. dabra tenktų padaryti kraujo testuką, bet pirmiausia nutarėme paimti pasėlį ir pažiūrėti kas užaugs. Ryt matysime kas ir kaip tokiau elgtis.

Gal nueikite pas dar kelis medikus, gal jie bus kitokios nuomonės... ta nejauta, tos operacijos, jie nėra 100 proc. būtinybės, .... aš neoperuočiau savo vaiko, netraumuočiau... ir taip, bent jau mano dukrytė, dreba baltą chalatą pamačiusi...

Kol laukiame rezultato, išrašė gaminamus lašiukus, pasigaminome, na atrodo tikrai geriau nuo jų, nes visus lašus esame isbandžiusios, nieks neveikia, tik antibiotikai...smile.gif
Poliklinikoje pasakydavo: "palašinkite ką nors"... ot medikai...

Atsakyti
aciu tau, Gilele, siek tiek nuraminia, reiks is tikruju pas keleta gydytoju neiti, gal kazka kitko pasakys.....
Atsakyti
QUOTE(Gilele @ 2005 12 02, 08:56)
Brolienė parekomendavo savo lor gydytoja, kuri jai nuolatinį sinusitą išgydė. Nuėjome aną ketvirtadienį, pažiūrėjo ir iškart pasakė: turite arba kažkokį *kok'ą arba alergiją. Prieš kelis metus darėme alergijos testą ant rankytės odos (ne kraujo), bet jis nieko neparodė.
Kol laukiame rezultato, išrašė gaminamus lašiukus, pasigaminome, na atrodo tikrai geriau nuo jų, nes visus lašus esame isbandžiusios, nieks neveikia, tik antibiotikai...smile.gif
Poliklinikoje pasakydavo: "palašinkite ką nors"... ot medikai...

Gilele,tai manai,kad sergate del to ,,koko" nuolatos?Mums irgi buvo analogiskai ,isgerem begale antibiotiku iki 6 metu(veliau jau atsibodo),ir paseli daremes,tik is to paselio nieks neuzaugo.Va del alergijos tai nesityreme,bet mums gydytoja ir taip daznai prirasydavo kokiu nors anti-alerginiu sirupu ar tableciu.Bet nieko stebuklingo jas pagerus neivykdavo.Tai liko viena - kalte verst ant adenoidu...Na,pas minetaji Sakalinska dar tik eisim,nes eilini kart apsirgom,tai laukiam kol apsveiksim.
Atsakyti
Dar tiesa norejau paklaust - o koks gydymas,jei sloga - alerginės kilmės?Ir kaip tą nustatyt?Ir koks gydymas?
Atsakyti