Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai

tai Santariskese ne registratura nustato konsultavimo data ,o pats gydytojas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amazing: 11 lapkričio 2005 - 22:58
Kai duodi gydytojui į kišenę, tai nereikia nei siuntimo, nei į registratūrą užsukti. Mes irgi taip darėm, nes gydytoja niekaip negalėjo sūnui sinusito išgydyti. Ir todėl siuntimo nedavė. Belaukiant, kos sinusitas pats praeis, žandikaulis deformavosi. Tiesa, po operacijos nosis toliau tebevarva. Gal jau kokie treji metai, gal daugiau... Pasirodo, slogai išgydyti reikalingas tikras meistriškumas...
Atsakyti
QUOTE(Amazing @ 2005 11 11, 22:57)
tai Santariskese ne registratura nustato konsultavimo data ,o pats gydytojas?

Pradžioje skambinau į registratūrą, paprašiau konsultacijos pas sakalinską, tai registratorė pasakė skambinti jam į mobilų ir tartis patiems. Taip mes ir padarėm smile.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2005 11 12, 10:24)
Kai duodi gydytojui į kišenę, tai nereikia nei siuntimo, nei į registratūrą užsukti. Mes irgi taip darėm, nes gydytoja niekaip negalėjo sūnui sinusito išgydyti. Ir todėl siuntimo nedavė.

Nei šeimos gydytojai, nei Sakalinskui į kišenę nieko nedėjau, po opercijos ar prieš ją dėsiu tikrai biggrin.gif
Atsakyti
aš irgi už operaciją. Aš dukrai oprevau 2 kartus: vieną sykį Subačiaus g. su daline narkoze, o kitą su pilna narkoze (išoperavo tuo pačiu ir tonziles)- santariškėse. Noriu pasakyti, kad viskas priklauso nuo to kaip tuos adenoidus išoperuoja.
Mums antrą sykį gydytoja Daina Tamošiūnaitė taisė pirmos operacijos rezultatą... bet po antro sykio, nors vėl operacijai pasiryžti buvo tikrai sunku, rezultatas toks, kad pernai pirmokėlė mokykloj vienintelė savo klasėje nei vienos pamokos nepraleido!!! O šiaip, kai lankė darželį, daugiau sirgdavo nei darželyje būdavo... Ir dar labai patarčiau keliems gydytojams parodyti ir tik jei sutaps nuomonė, kad reikia operuoti, tada operuoti. girdėjau kad alergiškiems vaikams tie adenoidai labai jau linkę ataugti...
Atsakyti
O aš kitaip išsisukau - užsirašiau pas Sakalinsko kolegą Ališauską konsultacijai į jų kliniką:

A.Juozapavičiaus g. 8 /1, LT-09311 Vilnius
Tel.: (5) 2759213

Nuėjom, ramiai susimokėjom 50 lt (jau buvo antras kartas, pirma gal ir brangesnė). Tada mus labai atidžiai apžiūrėjo, pats paskyrė operacijos datą ir liepė susitvarkyti dokumentus. Mes susitvarkėm pas šeimos gydytoją ir atvažiavom operacijai. O ten jau viskas aišku, kad mes esam JO klientas ir nereikia rūpintis, kas operuos.
Operacijos dieną aišku nebuvo taip gerai - operaciją pradėjo pora valandų vėliau nei žadėjo, mano vaikas lipo sienom ir visą laiką prašė valgyti, tai aš nusprendžiau "premijos" nemokėti tongue.gif
Ir šiaip nematau reikalo, ten visiems kyšius dalinti. Privačiai susimokėjau, už operaciją gydytojas dar atlyginimą gauna - man užtenka, kiek aš mokesčių kiekvieną mėnesį Sodrai sumoku doh.gif
Tie vokeliai man tik sukelia įtampą, o kokybės negarantuoja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2005 11 11, 18:48)
Pasiėmiau siuntimą iš poliklinikos, pasiskambinau Sakalinskui į mobilų ir susitariau dėl konsultacijos  smile.gif , pakonsultavęs paskyrė operacijos datą

O dar klausimelis - o siuntimai ilgai galioja?Turim mes toki nuo pavasario ,guli stalciuj...taip ir neprisiruosem nuvaziuot,tai ir liko...
Atsakyti
ziurekit, mamos, jus kalbat tik apie operacija. o pas homeopatus kazin neverta uzsukti, gal jie kuom nors gali padeti?
mano sunui 1metai ir 7men. bet aps ji jau adenoidai auga, tik dar nezinau kurio laipsnio. gal dabar pradzioj verta kreiptis pas homeopatus, gal be operacijso pvyktu isgydyti ar bent jau siek tiek apgydyti....
Atsakyti
Išsioperavom vakar adenoidus. Operavo patį pirmą, tai kaip kažkas minėjo sienomis lipti neteko. Pusvalandį prieš operaciją davė išgerti tabletę, kuri anot anestiziologo, iš vaikiuko kiškiuko padaro vaikiuką liūtą. Na, panašiai ir buvo. Vaikas nuo mūsųs atsiskyrė labai geros nuotaikos ir visai nebijodamas. Vaiką išvežė 9.40, o 10.20 jau parvežė atgal pabudintą. Va tada ir prasidėjo sunkiausias etapas, nori gerti, o negalima, nori valgyt-negalima, nori, kad nuimtų lašelinę-negalima. Bet paskui suleidus raminamųjų užmigo ir pabudo, kai viską ko prieš tai buvo negalima, dabar jau buvo galima. Tai ir gėrėm, ir valgėm ledus thumbup.gif
Vienžo, maniau, kad bus lengviau, bet visumoj nėra taip jau baisu. Po narkozės nepykino, o tai svarbiausia. Atėjęs Sakalinskas viską labai aiškiai papasakojo, paaiškino, o vakare jau važiavom namo. Tikiuos, dabar viskas eis į gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amazing @ 2005 11 22, 09:44)
O dar klausimelis - o siuntimai ilgai galioja?Turim mes toki nuo pavasario ,guli stalciuj...taip ir neprisiruosem nuvaziuot,tai ir liko...

Manau, kad reik naujo siuntimo g.gif O ar pasiskambinot Sakalinskui?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2005 11 29, 12:43)
Manau, kad reik naujo siuntimo  g.gif O ar pasiskambinot Sakalinskui?

Merginos, ale tikrai, neskubėkite eiti pas Salalinską, kiek išsiklausinėjau draugių.. sako, kad Sakalinskas visus operuoja. Mes jau buvome užsirašę pas jį... gerai kad laiku susipratome ir nenuėjome...
Nuėjome pas į privatų lor kabinetą ir... sumokėjome už konsultaciją ir jokių operacijų nereikia pasakė... va taip tai:) Laukiame pasėlio rezultatų...

Atsakyti
QUOTE(Gilele @ 2005 11 29, 11:59)
Merginos, ale tikrai, neskubėkite eiti pas Salalinską, kiek išsiklausinėjau draugių.. sako, kad Sakalinskas visus operuoja.

Na, čia jis palieka tėvams nuspręsti, ar sutinka vaiką operuoti ar ne. Mes sutikom, nes vaikas nebegirdėjo žemo dažnio garsų. O jis neverčia, tieiog aiškiai išdėsto kaip kas yra, o tėveliams palieka teisę rinktis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2005 11 29, 13:22)
Na, čia jis palieka tėvams nuspręsti, ar sutinka vaiką operuoti ar ne. Mes sutikom, nes vaikas nebegirdėjo žemo dažnio garsų. O jis neverčia, tieiog aiškiai išdėsto kaip kas yra, o tėveliams palieka teisę rinktis  mirksiukas.gif

galbut palieka teise nuspręsti patiems, bet ... kai pasako, kad Jūsų vaikas kursta ir po mėnesio nebegirdės ... Kiekvienas tėvas operuotų... Čia tikras atvejis, tada gerai, kad mama sugalvojo dar keliems gydytojams parodyti... ir tie keli buvo visiškai priešingos nuomonės....
Jau metai, vaikas nei apkurto, nei serga... Vat ir krūčiausias lor...

Aš susidariau labai blogą nuomonę apie jį... Jei būtų pinigėlių ir laiko negaila, galėčiau nuvest pabandymui ką mums pasakytų... bet kažkaip neabejoju, kad operuotų...

Čia aš taip manau... Spręsti kiekvienam savaip...
Atsakyti