Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai

QUOTE(Zana4 @ 2007 09 04, 13:14)
ar dar kam nors tikrino taip kaip mano sūnui?  g.gif

...mums 6metukai,buvom pas viena gydytoją ,tai irgi su pirštaiis tikrino(prieš tai liepė palaikyti rankytes),nelabai vaikiukui patiko verysad.gif .pasiuntė pas kita LOr gyd.,tai irgi sako apžiūrėsim aš tuoj puoliau laikyti už rankyčių,nes galvoju bijos vėl,daktaras pasižiūrėjo nustebęs į mane ,sako nieko nereik laikyt,mes tik su veidroduku pasižiūrėsim....žodžiu skirtingai....jeigu viskas bus gerai ir nesusirgsim-antradienį važiuojam operuotis bijau.gif
p.s. šiaip mes mažai sergam,bet kad dėl to kvėpavimo baisu,naktim miegant tai knarkia baisiau už tėtį,kartais atrodo,kad net oro pritrūksta.šiaip ir su kalba turim trupučiuką problemų,tai gydyt. sako, kad gali būti ir adenoidai prie to šiek tiek prisidėję,o kaip bus iš tikrųjų matysim...vaikas galvoja,kad jam nosytę šildys..
Atsakyti
QUOTE(daiivule @ 2007 09 11, 18:46)
...mums 6metukai,buvom pas viena gydytoją ,tai irgi su pirštaiis tikrino(prieš tai liepė palaikyti rankytes),nelabai vaikiukui patiko  verysad.gif .pasiuntė pas kita LOr gyd.,tai irgi sako apžiūrėsim aš tuoj puoliau laikyti už rankyčių,nes galvoju bijos vėl,daktaras pasižiūrėjo nustebęs į mane ,sako nieko nereik laikyt,mes tik su veidroduku pasižiūrėsim....žodžiu skirtingai....jeigu viskas bus gerai ir nesusirgsim-antradienį važiuojam operuotis  bijau.gif 
p.s.  šiaip mes mažai sergam,bet kad dėl to kvėpavimo baisu,naktim miegant tai knarkia baisiau už tėtį,kartais atrodo,kad net oro pritrūksta.šiaip ir su kalba turim trupučiuką problemų,tai gydyt. sako, kad gali būti ir adenoidai prie to šiek tiek prisidėję,o kaip bus iš tikrųjų matysim...vaikas galvoja,kad jam nosytę šildys..

blush2.gif niu jo, sėkmės jums operacijoj..
niu vat mano neknarkia ...bet vat jai sakai su kalba susije šiektiek, tai maniškis kalba, bet kažkaip kartais nusikalba tongue.gif bet gal del to kad tik pradėjo kalbeti biggrin.gif
Atsakyti
Na,musu irgi laukia operacija 09.24 ax.gif Buvom konsultavesi su dviem Lor'ais,tai viemas sake salint adenoidus ir tonziles,kitas-tik adenoidus.Tai va,dabar nuvarem pas trecia,kuris ir operuos,tai jis pasiule tarpini varianta-operuot adenoidus,o tonziles tik "apkirpt" ax.gif Tai taip ir darysim.labai tikiuosi,kad viskas sekmingai praeis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2007 09 12, 10:02)
Na,musu irgi laukia operacija 09.24 ax.gif Buvom konsultavesi su dviem Lor'ais,tai viemas sake salint adenoidus ir tonziles,kitas-tik adenoidus.Tai va,dabar nuvarem pas trecia,kuris ir operuos,tai jis pasiule tarpini varianta-operuot adenoidus,o tonziles tik "apkirpt" ax.gif Tai taip ir darysim.labai tikiuosi,kad viskas sekmingai praeis rolleyes.gif

sėkmės jums smile.gif praneškit kaip pavyko biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 11, 23:06)
blush2.gif  niu jo, sėkmės jums operacijoj..
niu vat mano neknarkia ...bet vat jai sakai su kalba susije šiektiek, tai maniškis kalba, bet kažkaip kartais nusikalba  tongue.gif  bet gal del to kad tik pradėjo kalbeti  biggrin.gif

ačiū smile.gif ,manau,kad viskas bus smile.gif ...mano tai kai kurias raidytes sunkiai sekas ištart,bet mes jau 6met.,o jūs gal dar labai mažiukai tai ir su ta kalbyte dar gal viskas bus gerai...
Atsakyti
Mes jau mėnuo po operacijos viskas ok thumbup.gif
Bet mama varna doh.gif reikia važiuoti tikrintis, o aš telefoną nukišau Ališausko kažkur, jei kas turite būkit geros parašykit į Až. Būsiu labai dėkinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daiivule @ 2007 09 12, 21:55)
ačiū  smile.gif  ,manau,kad viskas bus  smile.gif ...mano tai kai kurias raidytes sunkiai sekas ištart,bet mes jau 6met.,o jūs gal dar labai mažiukai tai ir su ta kalbyte dar gal viskas bus gerai...

bigsmile.gif tikimės 4u.gif
Atsakyti
...o mūsų operacija nusikėlė doh.gif ,vaikiukas sloga pasigavo,buvom pas gydyt.,tai nukėlė visus reikaliukus tolesniam laikui.(šiaip sako operuot galima,bet kam ieškot daugiau problemų ...) žodžiu liūdna visai,o taip nedaug reikėjo ir būtų ramu ... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(daiivule @ 2007 09 14, 21:59)
...o mūsų operacija nusikėlė  doh.gif ,vaikiukas sloga pasigavo,buvom pas gydyt.,tai  nukėlė visus reikaliukus tolesniam laikui.(šiaip sako operuot galima,bet kam ieškot  daugiau problemų ...) žodžiu liūdna visai,o taip nedaug reikėjo ir būtų ramu ...    sad.gif

Neliūdėk, matyt taip reikėjo, kad nusikeltų viskas mirksiukas.gif mums kai nusikėlė, tai ir išviso nebereikėjo operuoti 4u.gif
Atsakyti
Musu operacija jau ateinanti pirmadieni ax.gif Tikimes, dar atsilaikysism be ligu kelias dienas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daiivule @ 2007 09 14, 21:59)
...o mūsų operacija nusikėlė  doh.gif ,vaikiukas sloga pasigavo,buvom pas gydyt.,tai  nukėlė visus reikaliukus tolesniam laikui.(šiaip sako operuot galima,bet kam ieškot  daugiau problemų ...) žodžiu liūdna visai,o taip nedaug reikėjo ir būtų ramu ...    sad.gif

viskas bus gerai, praeis slogele ir isoperuos mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano dukrytei irgi išrašė siuntimą operuotis adenoidus, bet jau praėjo pusė metų, vis neturiu laiko, išrašė tada kada buvo laikas jau gimdyti, o po gimdymo neturiu kur palikti savo mažylės. Neturiu kas su ja gultų į ligoninę, gal galite parašyti ar manreikėtų iš naujo ją tikrinti, ar galiu su tuo siuntimu užrašyti, ir dar kas jau darėtės kiek laiko reiktų gulėti ligoninėje, nes turėsiu ieškoti su kuo jinai gultų į ligoninę.
Atsakyti